Přejít na obsah

TV tuner


Martan

Doporučené příspěvky

hoj, ja mam objednanej VGA AVerTV Hybrid, Volar HX USB2.0stick digit.+analog tak uvidim zitra by měl přijit domu takže budu testovat :-) ale co o něm psali na jinych forech tak za ty penize parada ... Jen prý potiž pri nahravani .. když chceš nahravat tak fakt jen nahravat nic vic se neda pak se sere nejak SW že je to pomale nebo co nevim nerozumim tomu tolik až ale řek bych že je to spíš HW který máš než SW nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kodemi: Je to opravdu zalezitost SW :) Ti joudove u Averu udelaj kvalitni HW ale neumi napsat rozumny obsluzny program (+ovladace) Jinak bacha na verze USB, jsou tam problemy s tim vlastnim konektorem USB, karta je docela tezka a vsechno visi na tom USB a ten konektor se tim jakoby paci z tistaku. Nedavno sem to opravoval kamaradovi (ne teda u Averu) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to jsi mě potěšil, uvidim mě se to libi :p podle obrazku a i to co tam bylo napsany jako trochu tomu rozumim a dočet jsem se že jak pipšeš neuměj napsat dobry program proto je to tak ta obsluha neto..

ješte dotaz odemě, je možny použit jinej program než od nich když je takovej naprd jak řikame?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja sem zkousel lecos, ale vzdy to bylo jeste horsi nez origo program lol Uvidis az ti to prijde ... muzes laborovat :) Mozna je tam problem s tim ze externi program neumi spolupracovat s ovladacema ... Jinak Aver vydava casto nove verze svych programu. Mozna pokud mas slabej procak tak je dobry tomu programu zvysit prioritu aby se nesekal obraz :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele já nevím :p Ja jsem kupoval před 7 mesicema notebook za 30k paviliona libi se mi jak je udelanej i dost slušný HW podle mě mam tam visty ulimate 64bit tudiš nevím no jesi to operačním systemem ovlivnim,ale lepši jak ty home premium to ti řeknu.. tak snad myslim že to bude šlapat dobře přece to furt neni nejaka 386 s usbčkemm :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pustis ten program ... pak pravym mysitkem kliknes na dolni listu, vyberes sprace uloh. Das zalozku procesy ... naleznes co se jmenuje Averneco, popripade to poznas ze to hodne zere procesor lol kliknes na ten proces pravym zase a vyberes vyssi prioritu. Ono to asi nebude potrebovat, je to spis pro pripad kdyzbys delal na tom PC neco dalsiho ... :)

Editováno: , autor: Matthes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Software je většinou kámenem úrazu u těchto zařízení. Příbalený OEM leckdy za moc nestojí. Mám naprosto otřesnou zkušenost s Pinnacle 310i, tím nechci kartu nejak hanit, naopak myslím co se výbavy týče, je na tom velmi dobře, ale co mě velmi rozzlobilo, byl dodávaný SW. Regulérně správně mi to běželo snad jednou, druhý den obraz vypadal jak přesvětlený negativ, a po mém dalším snažení o přeinstalaci to už dokonce odmítalo najít i kartu :) Velmi konflitní záležitost, naprostá nemožnost cokoli manuálně nastavit (kodeky ani omylem).

Dlouho jsem taky hledal co by tedy mohlo této kartě vyhovovat. Protože u nás je zatím pouze analog vysílání, tak musím používat zatím analog tuner, tím pádem SW musí zvládat ladil analog, na což se u mnoha programů celkem zapomíná.

Takže abych to zhrnul. Pokud je možno ladit DVB-T doporučuji program DVBdream (výborné zkušenosti s Technisatem na SkyStar2, pinnaclePCTV zvládá pouze digátal DVB-T, což je pro mě velká škoda)

Dale by se mohlo hodit altDVB, což je uplně free a HW nároky se rovnají nule - ale spíš je to jen na real-time sledování (nezabírá prostředky v počítači, vy pohodlně pracujete zatímco třeba na druhém monitoru, nebo v malém okenku na obrazovce hraje televize. (vyzkoušeno pouze SkyStar2, nicméně za zkoušku se nic nedá...)

A pokud je třeba zachovat zmiňovaný analog, nedávno jsem narazil na program Sceneo TV který se kamarádí i s analogovým tunerem

Editováno: , autor: ntb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...