Srpen 20, 201213 r ze na to prisli...tato fotka koluje po internete uz par tyzdnov Inac bumerangove svetlomety? Nebude to uz maska? Tohle je kamufláž, to má hodně daleko do podoby světla takovy určitě nebudou
Srpen 21, 201213 r Přesně tak. Tohle je prostě jen nějaká vývojová fáze studie Vision D. Nic jiného. Upraveno Srpen 21, 201213 r od schimmer
Srpen 21, 201213 r Jenom pro dokreslení - podle všeho by měla mít OIII rozvor cca 268cm. To jaksi u toho náčrtku nesedí :-) http://www.autoweb.cz/je-tohle-nova-skoda-octavia/
Srpen 24, 201213 r Představa dobrá, ne? vubec, ty predni svetla jsou uplne mimo misu , jen docela zajimava fantazie
Srpen 24, 201213 r Nová Octavia podle německého Auto motor und sport. Lepší kvalita bohužel nebyla. NO! tahle fotomontaz ma uz dost slusne naslapnuto, to musel delat nekdo kdo OIII a spytlikoval to z Rapida.
Srpen 24, 201213 r NO! tahle fotomontaz ma uz dost slusne naslapnuto, to musel delat nekdo kdo OIII a spytlikoval to z Rapida. Já doufám, že to nebude takhle "rapidoidní"
Srpen 24, 201213 r Já doufám, že to nebude takhle "rapidoidní" No ten rapidovskej nadech uplne nema ,hlavne tu uzkost karoserie rapida... Jak jsem ukazoval vyse, dost podoba OIII je z vision D, lechce bych upravil svetla......ehm
Srpen 29, 201213 r Nevím, jak je to s novou Octavií, ale dnes ráno jsem potkal nové Toledo. Nejdřív jsem myslel že Octa, ale pak mě předjel a bylo to Toledo, které by mělo sjíždět ze stejné linky.
Srpen 30, 201213 r ze stejne linky ale jako RAPID ne ? Na té lince v hale M13 se bude vyrábět Rapid,Toledo a do 44 týdne OII.Pak místo ní bude OIII.
Srpen 30, 201213 r Z diskuze na novinkách k OIII: Z důvěryhodných zdrojů jsem na autosalonu ve Frankfurtu slyšel,že se nová Octavia testovala na polygonech Audi a přeloženo z jejich zkušeností..."spadla jim prej brada",jak se Škodovce povedl vyladit podvozek. Prodávám jak jsem koupil.
Srpen 30, 201213 r Odhaduju, že od toho 44KT se vyrobí do Vánoc předváděcí auta a pár měsíců ještě pojede současně s OII.
Září 4, 201213 r OIII se už pilně testuje v Německu Na podvozek opravdu čuměli u Audi, protože se škodovce podařilo, na jednoduchou konstrukci ZN, naladit skvělé jízdní vlastnosti. Ale víc už neřeknu a některé zde uveřejněné "vize" jsou už téměř finální podoby. Škodovka teď trošku zveličuje Rapida, čímž se jí daří držet stranou pozornost od OIII. Promyšlené tahy chytrých hlav
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.