Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

zrcátka budou asi shodná s Golfem ;)

pár postřehů:

• A především jeden postřeh: OPĚT ŠKODOVKA ZJEVNĚ DO SÉRIE NEBUDE DÁVAT ČOČKOVÁ PŘEDNÍ H7 SVĚTLA, ALE POUZE OBYČEJNÉ, ŠPATNĚ VYPADAJÍCÍ A ŠPATNĚ SVÍTÍCÍ HALOGENY :kol-44: - pochybuji, že by se jednalo pouze o nějaké prototypy..

Udajně mají bý i přední LED světla,jak u Leonu,ale není jisté.

Plně LEDkový nebudou.

Upraveno od senky

By mě zajímalo kolik lidí u nás by si koupilo Full Led Světla pro auto přídy OIII ... když to chceš kup si audi.

Jinak bych si počkal na ofiko fotky. To maskování asi opravdu funguje.

Radar na tempomat bude jen další věc co budou u nás fetky krást :(

Mates_XIV: "By mě zajímalo kolik lidí u nás by si koupilo Full Led Světla pro auto přídy OIII ... když to chceš kup si audi."

Napríklad já. Tento rok som kupoval Scouta DSG v cenníkovej cene 39.000,-€, A4 s identickou motorizáciou, výbavou, ale len manuál v akciovom cenníku 53.000,-€

To je asi na zváženie, či pôjdem do Audi.

Kradeni radaru od ACC ? Ze by s tim ukradlu i celou masku :-) ?

Upraveno od omicron

krást se bude vždycky všechno, zvláště v ČR. Kup si Š. 120 a určitě ti z ní radar nešlohnou ;)

..jinak jak si prohlížím ty záběry, nutno uznat, že se chlapík, tvořící TUTO fotomontáž, docela trefil.. Zda bude mít OIII spojená světla s maskou, nebo stejný tvar otvoru v nárazníku, to netuším, vše ostatní (černé sloupky, kliky, prolis dveří, kapota, tvary) ale dle záběrů očividně sedí.. V maskované podobě jde opravdu jen o mírnou evoluci, bude-li však vypadat tak, jako na této fotomontáži (a vypadá to, že opravdu ano), ačkoli se revoluce konat nebude, bude hezká..

Upraveno od _Denis_

to logo je tam vtipne :D

.. taky jsem nepochopil, proč ten znak někdo, kdo si tak pohrál s tím zbytkem, tak odbyl :D

.. Jinak já si představuji OIII asi nějak takto. Omlouvám se za nepříliš valnou kvalitu fotomontáže, nemám však mnoho času věnovat se detailům.. ;)

Co jsem viděl nějaké nákresy nebo fotomontáže, tak by měla Octavia III vypadat v podstatě stejně jako Rapid, akorát drobek větší :)

Tak to já upřímně doufám v to, že to nebude jen nafouklej rapid. No nechme se překvapit...

.. Jinak já si představuji OIII asi nějak takto. Omlouvám se za nepříliš valnou kvalitu fotomontáže, nemám však mnoho času věnovat se detailům.. ;)

zadek vejš a kratši a šlo by to :D

to by musela být realita, bohužel však bude dle všeho vypadat tak nějak, jak jsem jej udělal na fotomontáži.. Necháme se ale překvapit :)

si nedělej prdel že to muže mit takovou prdel , dyt to vypada jak by ji někdo zezadu nejdřiv nakopnul a pak zasednul :D

Nemuzu si pomoct, kdyz jsem to videl poprve, tak jsem byl OIII uneseny a libila se mi,....ted mi prijde trosku nudna :(

jozzi: tak se koukni na ty maskované, popř. lehce zamaskované OII - prdel to má jak Thalia ;)

Upraveno od _Denis_

dyt jsem to napsal vyš , jen jsem to nehtěl přimo jmenovat :D ... no nic , snad mě překvapi přišti yetik , nebo škodovka si šplhne a nakonec nam ukaže něco uplně jineho :D

Ne, mi se to docela líbí, jen ten zadek, zatím v maskovaném stavu, na mě působí asi až příliš uměle, pěknější by byl, jak sám píšeš, splívavější a kratší.. Nicméně pokrok to zajisté bude a na druhou stranu proč kazit něco, co funguje - aby potom nedopadli, jako Seat s Walterem de Silva ;)

Upraveno od _Denis_

Není v tom robotovi rádio z OIII ?

post-24140-0-81638500-1350223631_thumb.j

No tak ten je hodně vtipnej :D

To je takovej transformers , "Bumbej bee " :D

Kradeni radaru od ACC ? Ze by s tim ukradlu i celou masku :-) ?

Proč masku ... to bude jistě stejně umístěne jako nová A3 a G7 ... dole v nárazníku za mřížkou,

Len aby vôbec bol aj u Škodovky.

Já se těšil, jakej to bude hit, ale nemůžu si pomoct, ale O II FL je podle mě hezčí. :)

Uvidíme nakonec, jak bude vypadat RS, o jiný verzi bych ani neuvažoval snad.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.