_Denis_ Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 zrcátka budou asi shodná s Golfem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 (editace) pár postřehů: A především jeden postřeh: OPĚT ŠKODOVKA ZJEVNĚ DO SÉRIE NEBUDE DÁVAT ČOČKOVÁ PŘEDNÍ H7 SVĚTLA, ALE POUZE OBYČEJNÉ, ŠPATNĚ VYPADAJÍCÍ A ŠPATNĚ SVÍTÍCÍ HALOGENY - pochybuji, že by se jednalo pouze o nějaké prototypy.. Udajně mají bý i přední LED světla,jak u Leonu,ale není jisté. Plně LEDkový nebudou. Editováno: 16. Říjen 2012, autor: senky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 By mě zajímalo kolik lidí u nás by si koupilo Full Led Světla pro auto přídy OIII ... když to chceš kup si audi. Jinak bych si počkal na ofiko fotky. To maskování asi opravdu funguje. Radar na tempomat bude jen další věc co budou u nás fetky krást Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 Mates_XIV: "By mě zajímalo kolik lidí u nás by si koupilo Full Led Světla pro auto přídy OIII ... když to chceš kup si audi." Napríklad já. Tento rok som kupoval Scouta DSG v cenníkovej cene 39.000,-€, A4 s identickou motorizáciou, výbavou, ale len manuál v akciovom cenníku 53.000,-€ To je asi na zváženie, či pôjdem do Audi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 (editace) Kradeni radaru od ACC ? Ze by s tim ukradlu i celou masku :-) ? Editováno: 12. Říjen 2012, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 krást se bude vždycky všechno, zvláště v ČR. Kup si Š. 120 a určitě ti z ní radar nešlohnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 (editace) ..jinak jak si prohlížím ty záběry, nutno uznat, že se chlapík, tvořící TUTO fotomontáž, docela trefil.. Zda bude mít OIII spojená světla s maskou, nebo stejný tvar otvoru v nárazníku, to netuším, vše ostatní (černé sloupky, kliky, prolis dveří, kapota, tvary) ale dle záběrů očividně sedí.. V maskované podobě jde opravdu jen o mírnou evoluci, bude-li však vypadat tak, jako na této fotomontáži (a vypadá to, že opravdu ano), ačkoli se revoluce konat nebude, bude hezká.. Editováno: 13. Říjen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 to logo je tam vtipne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 .. taky jsem nepochopil, proč ten znak někdo, kdo si tak pohrál s tím zbytkem, tak odbyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 .. Jinak já si představuji OIII asi nějak takto. Omlouvám se za nepříliš valnou kvalitu fotomontáže, nemám však mnoho času věnovat se detailům.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Co jsem viděl nějaké nákresy nebo fotomontáže, tak by měla Octavia III vypadat v podstatě stejně jako Rapid, akorát drobek větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Tak to já upřímně doufám v to, že to nebude jen nafouklej rapid. No nechme se překvapit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 .. Jinak já si představuji OIII asi nějak takto. Omlouvám se za nepříliš valnou kvalitu fotomontáže, nemám však mnoho času věnovat se detailům.. zadek vejš a kratši a šlo by to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 to by musela být realita, bohužel však bude dle všeho vypadat tak nějak, jak jsem jej udělal na fotomontáži.. Necháme se ale překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 si nedělej prdel že to muže mit takovou prdel , dyt to vypada jak by ji někdo zezadu nejdřiv nakopnul a pak zasednul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Nemuzu si pomoct, kdyz jsem to videl poprve, tak jsem byl OIII uneseny a libila se mi,....ted mi prijde trosku nudna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 (editace) jozzi: tak se koukni na ty maskované, popř. lehce zamaskované OII - prdel to má jak Thalia Editováno: 14. Říjen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 dyt jsem to napsal vyš , jen jsem to nehtěl přimo jmenovat ... no nic , snad mě překvapi přišti yetik , nebo škodovka si šplhne a nakonec nam ukaže něco uplně jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 (editace) Ne, mi se to docela líbí, jen ten zadek, zatím v maskovaném stavu, na mě působí asi až příliš uměle, pěknější by byl, jak sám píšeš, splívavější a kratší.. Nicméně pokrok to zajisté bude a na druhou stranu proč kazit něco, co funguje - aby potom nedopadli, jako Seat s Walterem de Silva Editováno: 14. Říjen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Není v tom robotovi rádio z OIII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 No tak ten je hodně vtipnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 To je takovej transformers , "Bumbej bee " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Kradeni radaru od ACC ? Ze by s tim ukradlu i celou masku :-) ? Proč masku ... to bude jistě stejně umístěne jako nová A3 a G7 ... dole v nárazníku za mřížkou, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Len aby vôbec bol aj u Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirzachy Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Já se těšil, jakej to bude hit, ale nemůžu si pomoct, ale O II FL je podle mě hezčí. Uvidíme nakonec, jak bude vypadat RS, o jiný verzi bych ani neuvažoval snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.