Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jo a jinak se koukám na ty fotky tmavomodré OIII, pokud byl někdo stejně nevšímavý, jako já, jedná se pouze o fotomontáž, proto ta zadní světla vypadají tak divně ;)

Stačí se podívat na nepovedené ošetření místa klonovacím razítkem nalevo vedle RZ, nebo nahoře nad zadním bočním okénkem. Tudíž také zadní světla budou retušovaná, tvarem asi souhlasí, grafikou samozřejmě ne ;)

Upraveno od _Denis_

podle těch fotek co tu zatím se jsou...se mi zdá, že škodovka vylepšuje čumáky k lepšímu..ale s "prdelama" to jde od 10 k 5 ..takovy nemastny neslany ty zadky...

Já si myslím, že ta modrá je taková spíš spatlanina staré O2, protože ty světla mi přijdou totožný s O2 :) jen je to nějaký převlek, kde má předek možná nové O3 a boční dveře.. ale spíš si myslím, že to byla nějaká testovačka podvozku nebo tak něco :) protože takhle by nový světla na O3 vypadat snad neměla. Už jen proto, že vyhazují ze světel tmavé odrazky a tahle má normálně červené odrazky. To nemá ani Rapid, tak proč by měla mít O3?

Ale jestli takhle vysoko bude mít prdel O3, tak si myslím, že přes ní nebude vidět vůbec dozadu. A že má volant na pravé straně .. tak třeba testují model pro Anglii no :D

Co se týče té tmavé .. tak možná tam nějaká úprava bude, třeba jí někdo vyfotil a škodovka to nechala zamaskovat, aby to nebylo vidět úplně :) ale ty světla zadní jsou tam nějak divně udělaný, vypadá to, jako by někdo vymazal tu odrazku :) co se týče toho špatného upravní vedle SPZ, tak to vypadá, jako by vyretušoval omylem i tam, když mazal SPZ :) no necháme se překvapit, s čím vyrazí :) ale že by to byla fotomontáž z úplně jiného auta, to mi zas nepřijde, 90% věcí by tam bylo udělané dosti věrohodně a pokud by to ten člověk zvládl, proč by nechal takovou chybu vedle SPZ?

To krtek 6: souhlas.. Přední části se mi líbí (vč. SII), zadky však stojí s trochou ironie "za prd" :)

To mc2uba: jak píšeš, je to jen lehké retušování původně maskovaných míst, zbytek je skutečný. Čili proto jsou ty detaily tak odbyté, možná to dotyčný lépe neuměl ;)

Co se ale tvaru zadních světel týče, když se koukneš na maskování té světle modré, je vidět, že je ten tvar vážně takový. V reálu ale 100% takto odkrytá nebyla, zase půjde o fotomontáž, odvozenou od toho tvaru a grafiku světel si poměrně nepovedeně tvůrce domyslel sám, proto to světlo vypadá tak divně.

Jak to bude či nebude s kočičíma očima nevím, v dnešní době se však těší velké oblibě a navíc pod tím maskováním tam jsou tvarem vidět - zdá se tedy, že tam budou.. No, necháme se překvapit :)

Už aby to bylo, myslím, že motorizace bude snad ještě zajímavější, např. vypínání válců u 1,4 a pak výkon, kterej se u 1.8 dostane na původních 132KW, jako měla OCT I RS, to ty dvoulitry budou slušný rakety. Čtyřkolky ale nejspíš nee :-((

Upraveno od Sirzachy

Čekám, kdy tohle honění maskovaných dopadne smrťákem.

safra, uz aby bylo combi, nemuzu se dockat... :)

Ty zadní světla z OII jsou jen kamufláž, na foto z profilu je trochu vidět skutečný tvar prolisu v baltníku pro zadní světla. Tvarově se to bude asi blížit rapidu.post-75315-0-89561100-1350894275_thumb.p

Si nemuzu pomoct , ale to maskovani za Oll predfejs se mi fakt libi :D

TO tom01: to tady ale píšu už x-krát a výše je také (ač nepříliš povedená) fotomontáž nějakého čtenáře, kde tvar světel odpovídá skutečnosti. ;) Je to docela zjevné, bohužel se mi třeba přední masky nových modelů příliš nelíbí, v porovnání s faceliftovanou OII, kde maska působí dostatečně honosně, tento nový styl mi přijde, nejen co se vzhledu a sklonu lamel týče, jako opětovný krok dozadu. Výhrad k současné OII mám víc než dost, masku však považuji za zřejmě nejpovedenější masku všech dob.. :kol-32:

Upraveno od _Denis_

fotomontáž? Taková určitě nebudou, jsou ještě částečně zakrytá ;)

fotomontáž? Taková určitě nebudou, jsou ještě částečně zakrytá ;)

photoshop :D

.. ale kdyby vypadala takto, bylo by to :kol-47::)

tie svetla na tej fotomontazi su prilis male, to by uz nebola Octavia...

.. nevadí.. :D

jo, to vypadá docela věrohodně.. Celkem pěkné ;)

je to blizke, az na to, ze:

1. Combi bude mat vyssie zadne svetla

2. liftback nema tvar bocnych dveri ako Rapid

3. Horna hrana zadnych svetiel liftbacku bude sikma (podobne ako u Rapida), nie vodorovna

post-10844-0-54053600-1350986989_thumb.j

Upraveno od Cjoctavian

A RS bude mať dva páry výfukov :-)

asi nezeptali, ani mě se nezeptali na publikaci mé fotomontáže ;)

Nechali tam však vodoznak a nevadí mi to, publikoval jsem to veřejně tak co :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.