Prosinec 13, 201212 r Halogenový světla v RS verzi...ehm tak to zní trochu nereálně. To je nějáká photoshop slepenina.
Prosinec 14, 201212 r Ceník bude zveřejněn 7.1.2013. http://www.autorevue.cz/novou-skodu-octavii-si-muzete-uz-dnes-predobjednat Upraveno Prosinec 14, 201212 r od Dix1
Prosinec 14, 201212 r zeby ta ORS nakoniec nebola podvrh? V jednej diskusii sa pisalo: "Bola to náhoda, skôr systémová chyba, fotky som našiel ja a objavovali sa náhodne. Robil som konfigurátor Fabie RS a keď som zvolil paket s čiernymi svetlami, maskou atď, tak sa hodil miesto Fabie RS obrázok Octavie RS, takisto to nešlo v jednom slede, kým som dostal tieto finálne obrázky, musel som asi hodinu skúšať kombináciu rôznych príplatkových výbav Nakoniec Škoda asi zistila problém a slovenský konfigurátor zablokovala"
Prosinec 14, 201212 r Pro kontrolu jsem si teď projel konfigurátor Fabia RS, jestli jsem nezaspal. Ale nikde jsem nenašel, že by se dala udělat z výroby s MC světly a MC maskou. Nebo aspoň ne na CZ konfigurátoru a pochybuji, že by SK tohle mohli mít Takže si myslím, že je to pořád Fake
Prosinec 14, 201212 r jako nechce se mi tomu ani věřit kdyby ten dotyčný udělal Print Screen tak by to bylo v dobré kvalitě ale ta kvalita fotek byla hrozná jako by někdo nechtěl aby byly vidět detaily fotek... Dix: už aby bylo 7.1. dík.. Upraveno Prosinec 14, 201212 r od Hurikan88
Prosinec 14, 201212 r mc2uba: pokial viem, aj v CZ je (bola?) tato moznost - black paket BTW: dalsie combi http://www.novinky.cz/auto/287684-nova-skoda-octavia-combi-uz-jezdi-po-cesku-mame-fotografie.html Upraveno Prosinec 14, 201212 r od Cjoctavian
Prosinec 14, 201212 r to je relativní, zadní část vypadala věrohodně, ale ten předek vypadá hrozně.. Možná ale jen chtěli vyzkoušet, jak to bude vypadat a ještě ten 3D model není hotov - doufám.. Pokud se skutečně jedná o realitu, počkám si na osobní setkání, no dle toho 3D modelu se mi líbí akorát tak zadní část, zbytek za mnoho nestojí..
Prosinec 14, 201212 r Tak tahle fotka potvrzuje, že ta RS nebude žádný fake... Tyhle laufy byly známé už několik dní před tím špatně photoshopovaným 3D modelem.
Prosinec 14, 201212 r No já jsem zkoušel, prošel jsem všechnu příplatkovou výbavu v paketech a ta možnost už není. Samozřejmě není problém to předělat pak doma na Black packet stačí si koupit ty věci zvlášť z MC Ale prostě mi to RS přijde divné .. nevěřím tomu, že je to finální verze RSa, i kdyby to bylo opravdu od škodovky A chtěl bych vidět toho umělce, který programuje ten konfigurátor a pošle na veřejnost fotku O3 RS, když by si to měl dělat někde u sebe na kompu a tam to zkoušet ve virtuálním prostředí..
Prosinec 14, 201212 r spekulace, spekulace,... nechte to hosi na 7.1. a uvidime co a jak,... tedka to jsou stejne jenom otazky do VETRU Upraveno Prosinec 14, 201212 r od Lukason
Prosinec 14, 201212 r Tak jako u nás nejde objednat Yetiho 1.8TSI/112kW DSG 4x4, tak u nás nejde objednat paket ve stylu Monte Carlo na RS.
Prosinec 14, 201212 r Jo proc nejde objednat 1.8TSI s automatem a 4x4 u zadneho auta to by me opravdu dost zajimalo. Pro me naprosto nepochopitelna vec. Podle me vetsina lidi, co chce 1.8TSI a 4x4 bude chtit spise automat nez manual.
Prosinec 14, 201212 r Dle čeho soudíš? V Českých končinách se stále většina lidí domnívá, že automaty nedosahují kvality svezení jako s manuálem a jejich poměr vůči manuálům je stále dost malý.. Přitom mít tu možnost, auto s automatem (nové) bych si kdykoli koupil. Upraveno Prosinec 14, 201212 r od _Denis_
Prosinec 14, 201212 r Protože si většina lidí myslí, že automat je pro blbce a už potom jen sedíš za volantem a kroutíš volantem. Já osobně bych automat uvítal tak maximálně ve městě, ale i tak bych se za tím volantem nudil. Řadit mě baví a je mi to přirozené, ne jen sedět a kroutit volantem. Nemluvě o tom, že za automat se docela dost pěnez připlácí, ne?
Prosinec 14, 201212 r To si mysli ale z 99% lide, kteri bud automat nikdy neridili nebo na nej nemaji. Znam jen jednoho, co nesplnuje ani jednu podminku a presto ma manual a trva na tom, ze je lepsi. Ostatne ja jsem taky tvrdil, ze automat je kravovina, nez jsem s tim poprve jel. Upraveno Prosinec 14, 201212 r od mike_k
Prosinec 14, 201212 r jednou jsem měl půjčenou i30 v automatu, nejdřív jsem si dával pozor ale pak jsem někam spěchal a chtěl jsem sešlápnout spojku a hle...málem jsem si rozbil hubu o volant automat bych uvítal opravdu jen v silnějších autech viz 1.8 ....v té i30 to bylo utrpení,nechtěl bych to auto. Ale zpět k tématu... Upraveno Prosinec 14, 201212 r od Hurikan88
Prosinec 14, 201212 r To si nemyslí, já to vím - do mého soukromého automat nesmí. Už tak se většinou pohybuji po nudných dálnicích a když sjedu někam, kde jsou zatáčky a kopečky, by to bez šlápnutí na spojku a ručním řazení/podřazování nebylo prostě ono - neměl bych ten správný pocit a zážitek z řízení vozu. To je bez diskuse. Nijak nezpochybňuji, zda je automat horší než manuál, nebo obráceně, to nechť si každý vybere podle svých preferencí. V práci, by se třeba DSG šiklo, jezdím jen po městě a tam je to někdy otravné pořád šíbovat fofrklackem. Ale jinak ne.
Prosinec 14, 201212 r Hurikan: To je normalka, to se stane kazdemu kdo poprve ridi automat. Upraveno Prosinec 14, 201212 r od mike_k
Prosinec 14, 201212 r U casti lidi je to taky o tom, ze by prihodili 30-40 tis., ale v zadnem pripade ne 70 tis. jako u Superbu. S automatem jsem jel dvakrat v Range Roveru a zamlouva se mne. Ale fakt za neho nedam 70 tis., paradoxne bych vetsi castku zaplatil u mensiho auta, kde je vetsi provoz v meste a ne na dalkovych trasach.
Prosinec 14, 201212 r Ja zas by som cielene siel do automatu pre kazdu prevadzku. Manual ma sice nieco do seba a dava cloveku pocit vacsej kontroly nad autom, ale pre mna, ako cloveka leniveho radit, je vhodnejsi automat (ale samozrejme, padla pod volantom musia byt ) V reale, ked budem kupovat auto, sa vsak budem orientovat situaciou v penazenke, pretoze ak by som sa mal rozhodnut medzi nezavislym kurenim a automatom, berem kurenie...
Prosinec 14, 201212 r je to přesně, jak píše mike_k - spousta lidí si myslí, že zná přednosti manuálu, s automatem ale nikdy nejeli. Neberu-li v potaz to, že automat ani jako takový není nuda, neboť v případě dvouspojek zase člověka stále ohromuje rychlost přeřazení, v mnoha nových vozech vč. OII jsou páčky pod volantem a ty zastávají stejnou funkci jako manuál, jen pohodlněji a bez nutného sešlapování spojky. Poněvadž jsem s automatem už jel, pro mě by to byla jednoznačná volba. Pro slabší motory nebo ve vozech typu "hnusjndé" nemá automat smysl, jen motor brzdí - u silnějších motorizací, nebo v případě BMW je to už jiný kafe.. Samo, druhým aspektem je již zmíněná cena, neboť jak píše Bojler, chtít 70 tisíc za DSG je přehnané... Ale konec OT a zpět k tématu Upraveno Prosinec 14, 201212 r od _Denis_
Prosinec 14, 201212 r Jeste drobne OT k automatu. Sam jsem s DSG (a drive s Tiptronicem) najezdil hodne na to, abych mohl rict, ze DSG je vyborna prevodovka, ktera umi velmi dobre uspokojit pozadavek na komfortni i sportovnejsi styl jizdy. Razeni padly je navykove, kvrdlani volicem mezi D, S a M taky. Cena je mi jedno, presto si do sveho auta beru manual. Pres nepopiratelne vyhody a vyborne vlastnosti DSG prevodovky mam stejne radsi manual, ikdyz bych ho cas od casu v dlouhe zacpe za DSG vymenil raz dva. No a ted uz snad opravdu zpet k OIII.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.