Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Wolfspitzi, jestli nechceš slíznout Varování, přestaň tady vypisovat ty svoje offtopic teorie, na něž reagují další dalším OT. Realizovat se můžeš ve svém vlákně, případně Hospodě.

:kol-47:

Upraveno od Hurikan88

Vy byste opravdu chteli auto vyrobene v Rusku? Ted mluvim o Octavii abych nebyl uplne offtopic. :)

Nejprve by bylo potřeba zjístit v čem se liší, myslím technicky, výbavově (jiná legislativa - není to EU) atd..... jinka o kvalitu abych se zas tak nebal....

proc by ti vadilo rusko?dost dilu na skodach je malajsie atd. to me prijde spis horsi nez to rusko

To me teda ne, v Malajsii se vyrabi a montuje spousta spickove elektroniky, treba i procesory Intelu atd. Z Ruska teda moc kvalitnich vyrobku neznam.

vodka  kol110

Libero i kaviar maji fajny. A kvas :D

Rusi mají všecko mogúčeje, próčnoje i óčeň, óčeň býstroje. Hodinky, rakety, letadla i auta - všecko jim zastarává a odchází v průměru 4x rychlejc, než ty samý věci z druhýho konce světa...

Ahoj, nasel jsem pod sedalem ridice tento asi 20 cm dlouhy molitan. Nevite odkud to mohlo vypadnout?

post-1474-0-35304900-1419185929_thumb.jp

post-1474-0-84765000-1419186004_thumb.jp

z kapsy? ne, fakt netuším, nezlob se....

• 3 týdny později...

Nevíte někdo nějakou informaci kdy by mohla být OIII FL ?? 

Otazka, nicmene uz jsem videl nejaky fotky zakamuflovanych prototypu

No když bychom vzali o2 tam byl FL po 4-5 letech?

Zvláštní ikdyž zakamuflovaná přijde mi vyváženější, zvláštní je ze se už tak brzo cca po 2 letech objevují prototypy FL

Možná jen zdání

na fecelift je dosť skoro. rapid mal prísť na rad skôr

takže skôr nejaký dizajn paket

má zvdojený výfuk. To má len 1.8 TSI 4x4 a 2.0 TSI

Tyhle fotky jsem už viděl před rokem....

Vidis, chudinka jezdi uz rok a stale na stejnym miste :-D

Jo, už se to řešilo, co to vlastně je a nikdo se nedostal k žádnému rozumnému závěru.

teoreticky můžou testovat ještě DCC, když ho dostane superb, tak by mohla už i O3 těžko říct...

Ten nárazník podle mě odpovídá SIII. (Ačkoliv to může být opravdu cokoliv, protože počínaje Rapidem jsou všechny přední nárazníky stejný.)

post-4297-0-02978000-1420651737_thumb.jp

Upraveno od Václav Š.

Možná to je Superb ale je pravda ze to může byt takřka cokoliv

Bingo. Ze se jedna o karoserii jednoho modelu neznamena, ze na nej neni navarena spodni cast narazniku z jineho. Z ruznych pohledu pak spodni cast precuhuje, casto jsou nenapadne prizpusobene i blatniky. Takhle to bylo uz v ramci Roomsteru "RS", pretizene OII v zaveru vyroby (naraznik pro OIII vydavany za "dalsi facelift") nebo driv u pretizene OII predfl (Yeti).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.