Dix1 Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Na kolik odhadujete,že bude začínat OIIIC 1.8 TSI 4x4 DSG Elegance ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Já bych řekl, že bude začínat 700 000 - 730 000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 mc2uba: k těm značkám..Sencor mi vydržel dýl než televizní reklamou masírované jiné značky.. a to nemluvím a dvd přehrávačích některých značek co zvládly daleko víc formátů přehrát bez chyby..jen chci říct,že nižšší střední třída je už vyrovnaná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 (editace) Sranda je že převážná většina značkových televizí je Made in PRC, stejně jako více než 30 % dílů u koncernu v autech. Takže se může klidně stát že Korejský výrobek bude kvalitnější než sebeznámější značka vyrobená v Číně kvůli snížení výrobních nákladů a maximalizaci zisku. Ostatně kde se vyrábí nejkvalitnější mobilní telefony ? Evropa a Čína to není. Editováno: 18. Březen 2013, autor: wolfspitz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 A stejně je to s auty nemyslíte? I BMW má v sobě čínské věci nebo Made in PRC a přesto stojí násobně víc, jak Škodovka neříkám, že korejské značky nevydrží 10 nebo 20 let. Ale myslím si, že je to stejné jako s tou elektronikou. Některé kusy vydrží hodně, záleží jak se s nima zachází, ale taky dost z nich nefunguje už půl roku po jejich koupi. Já mám doma zkušenosti s tím, že co jsem si tedy koupil kvalitní, to do dnes bez problémů drží. Ale já jsem spíš dítě štěstěny, mě funguje i telefon, který je 10 let starý bez problémů, baterka vydrží týden apod. proto mám doma spoustu starých věcí, který jsou starý a přesto fungují i můj starý PC, který má skoro 10 let tak funguje bez problémů a za celou dobu jsem ho musel jen jednou přeinstalovat a to z vlastní iniciativy, ne proto, že by to potřeboval. A kolika lidem za 10 let umře PC třeba 4x To jsem napsal jen jako příklad toho, že co je drahý NEMUSÍ být dobrý a co je levný MŮŽE dobře fungovat několik let. Ale já osobně bych si to nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Nemusíme chodit daleko, moje 1,8 T SLX je právě čtrnáctiletá a funguje až na jedno vyměněný čidlo bez jediný závady. Jenže doba výroby držáků je pryč a základ pro výrobce je přežití záruky a potom potopa. Právě mě zaráží ty vysoké ceny u nabízených OIII, já bych to za to nedal, jsem pragmatik a stejně za pár let to bude s minimální cenou prodejný. O životnosti si taky nedělám velké iluze, a sám bych tedy bral nový auto standartně s pětiletou zárukou bez jediného omezení a příplatku za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Tak OIII objednana 1.3. a stale cekam na vyrobu. Snad se brzo dockam. Chci se zeptat na tonovani jednotlivych oken od Skody - kolik procent zatmaveni (popr. propustnost svetla) instaluje Skoda z vyroby do novych Octavek? ....já si nechám zatmavení dělat sám, ušetřím dva litry a mám folii z doživotní zárukou(kvalitnější), dozadu folii s propustností 30% světla a dopředu čirou s keramikou 80% propustnost....http://www.varecha.cz/tonovani-autofolie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 (editace) % zatmavení sunsetu neznám ani já (a také mě to už napadlo), dle mého ale vypadá luxusně. Decentní, pěkný, žádná tuzing černá málem nepropustná skla.. Editováno: 18. Březen 2013, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 (editace) Nic se nemá přehánět. Je to jako já s dolepem k panoramatické střeše. Původně mne cukala myšlenka jako bicolory, ale vyhrálo jen optické prodloužení od č.skla až na zadní okno. Editováno: 18. Březen 2013, autor: Jakub Nabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 ..a přesně toto se mi líbí. Mít své auto, i kdyby nemělo panoram. střechu, hodím ji do leskle černé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Údaje ke sklům... Propustnost u bočních oken a zadního okna (světelná/tepelná): čiré skla 90,2%/85,8% tonované sklo 76,5%/50,2% sunset 71,7%/37,4% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 jen 71 u sunsetu? to musí být víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 On ten sunset asi moc nepomáhá, ale dodá autu přesně takový šmrnc, jaký bych očekával. Čili objednávat auto, neváhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 určitě pomáhá, auto se tolik neohřívá a dozadu je míň vidět, mně to na fabii třeba stačí, folie bych nedával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 (editace) Přidávám se k názoru že to jednak pomáhá tak i hlavně úplně jinak vypadá. A hlavně u pojízdné výlohy jako u mne. Room bez sunsetu nebo rovnou na čirých sklech je jako by v něm bouchla nálož. Ta mnou vlastěná bedna má pouze sunset a nemám ani trochu chutě do dolepování. Pak už by se to mohlo jako další krok zatmavování "zasklit" plechem. Editováno: 19. Březen 2013, autor: Jakub Nabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 .. to mi povídej. Nejspíše mě takováto výkladní skříň od firmy na dojetí také čeká a se sunsetem opravdu nepočítám Navíc bude zřejmě také v bílé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Denis: treba to co najrychlejsie opriet o nejaky strom a povedat "To diera vo vozovke ktorej som sa chcel vyhnut" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 dost na tom, že při čekání na auto chodím pořád pěšky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Video OIII Combi v detailech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Zatmaveny skla od Skody jsou z vyroby uz tmavsi, nebo je tam folie? Ptam se z duvodu popr. instalace tmavsi folie 3M navic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Ja bych rekl ze jsou tmavsi z vyroby. Folie tam podle mne neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Tak jsem si v Ženevě sedl do škodovek co tam měli vystavené, tak po stránce vzhledu byla fakt nej octavia combi a po stránce dojmu ze zpracování na tom byly nejlépe superb a fabia.U octavie a rapidu to celkem vázlo.Ale asi bych bral všechno Milé překvapení alespoň mě přinesla dacia sandero stepway. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 (editace) tak vam nevim,...... http://www.skoda-auto.cz/news/Pages/2013-03-20-annual-press-conference.aspx pred mesicem psala skodovka jak prodelava a tedka se jim najednou zvedly prodeje .D ze by najednou vsichni tak prahly po OIII combi ? kazdoopadne o vikendu za cestu z mesta do dalsiho mesta cca 10 km sem potkal dve OIII ve stribrny barve a uz bez reklam jako predvadeci vozidlo a atd,... nejspis sokromi majitele,.... jedna byla 1.8 TSI DSG a ta druha to nevim,... tu sem mijel v protismeru,... tuhle sem potkal na benzince,.... samozrejme za to musel vzit kazdopadne obe meli predni BI a cerny mlhovky, nevim jestli corner a taky muzu za me rici ze poprve na vlastni oci sem videl led prouzek a musim rici ze za me urcite VIC NEZ DOBRY o bi-xenon ani nemluvne povedeny to Editováno: 20. Březen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Tak jsem si v Ženevě sedl do škodovek co tam měli vystavené, tak po stránce vzhledu byla fakt nej octavia combi a po stránce dojmu ze zpracování na tom byly nejlépe superb a fabia.U octavie a rapidu to celkem vázlo.Ale asi bych bral všechno Milé překvapení alespoň mě přinesla dacia sandero stepway. Novy sandero stepway je opravdu povedy auticko, vzhled super - cena jeste lepsi a pripravuje se i verze combi. Rozhodovat se mezi Fabii a Dacii, tak i kdyz se mi jezi ze slova rumunsky vuz, vzal bych Dacii. Za ty prach to nema konkurenci a design se mi libi. : Nic mene sem uz na silni potkal nekolik OIII takze sem je mel zadkem pred sebou. Muzu rici ze zadek se mi vubec nelibi. Je to takovy celkove splosteli. Kola mi prisli tak nejak u sebe vuci kastli. Sice je to podobny zadku audi, ale to jen na prvni pohled jinak je to hodne daleko. Ten zadek mi proste prijde takovej malo mohutnej. Doufam a tesim se ze az pojedu za OIII combi bude na mne pusobit lepsejsim dojmem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.