senky Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 ze na to prisli...tato fotka koluje po internete uz par tyzdnov Inac bumerangove svetlomety? Nebude to uz maska? Tohle je kamufláž, to má hodně daleko do podoby světla takovy určitě nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 (editace) Přesně tak. Tohle je prostě jen nějaká vývojová fáze studie Vision D. Nic jiného. Editováno: 21. Srpen 2012, autor: schimmer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Jenom pro dokreslení - podle všeho by měla mít OIII rozvor cca 268cm. To jaksi u toho náčrtku nesedí :-) http://www.autoweb.cz/je-tohle-nova-skoda-octavia/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 tohle ma hodne do podoby OIII http://www.autoforum..._01_800_600.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Nová Octavia podle německého Auto motor und sport. Lepší kvalita bohužel nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Představa dobrá, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Podľa mňa dosť blízko k reálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Já se obávám, že ne, ale byla by to paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 no tak za tohle bych rozbil klidně i 2 prasátka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Tak takto by se mi taky líbila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Představa dobrá, ne? vubec, ty predni svetla jsou uplne mimo misu , jen docela zajimava fantazie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Nová Octavia podle německého Auto motor und sport. Lepší kvalita bohužel nebyla. NO! tahle fotomontaz ma uz dost slusne naslapnuto, to musel delat nekdo kdo OIII a spytlikoval to z Rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 NO! tahle fotomontaz ma uz dost slusne naslapnuto, to musel delat nekdo kdo OIII a spytlikoval to z Rapida. Já doufám, že to nebude takhle "rapidoidní" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Já doufám, že to nebude takhle "rapidoidní" No ten rapidovskej nadech uplne nema ,hlavne tu uzkost karoserie rapida... Jak jsem ukazoval vyse, dost podoba OIII je z vision D, lechce bych upravil svetla......ehm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Z FB škodovky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 to vypadá spíš jak rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 MissionL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 tohle i rapid dokonce je ne ? akorad v kresleny podobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Nevím, jak je to s novou Octavií, ale dnes ráno jsem potkal nové Toledo. Nejdřív jsem myslel že Octa, ale pak mě předjel a bylo to Toledo, které by mělo sjíždět ze stejné linky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 ze stejne linky ale jako RAPID ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 ze stejne linky ale jako RAPID ne ? Na té lince v hale M13 se bude vyrábět Rapid,Toledo a do 44 týdne OII.Pak místo ní bude OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Z diskuze na novinkách k OIII: Z důvěryhodných zdrojů jsem na autosalonu ve Frankfurtu slyšel,že se nová Octavia testovala na polygonech Audi a přeloženo z jejich zkušeností..."spadla jim prej brada",jak se Škodovce povedl vyladit podvozek. Prodávám jak jsem koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Odhaduju, že od toho 44KT se vyrobí do Vánoc předváděcí auta a pár měsíců ještě pojede současně s OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 OIII se už pilně testuje v Německu Na podvozek opravdu čuměli u Audi, protože se škodovce podařilo, na jednoduchou konstrukci ZN, naladit skvělé jízdní vlastnosti. Ale víc už neřeknu a některé zde uveřejněné "vize" jsou už téměř finální podoby. Škodovka teď trošku zveličuje Rapida, čímž se jí daří držet stranou pozornost od OIII. Promyšlené tahy chytrých hlav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 A můžeš nám prozradit, které ty vize jsou už blízké reálu?:-) Jsem dost zvědavý:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.