Ondrero Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 No v roce 1995 nemělo žádné auto takový design.... A srovnávat s kulatým Mondeem? To snad né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Moment kluci , ja zas budu prasprostě OT... pokud jde o Mondeo ročnik 95 tak i s tim mam sve skušenosti , jednu dobu jsem z takovou potvurkou jezdil , naky šestivalec ,benzinak , no každopadně kdysi bych řekl že to JE AUTO ale to v te době u nas byly filety , ono jezdi do dnes , i flinstoun by si užil , podlahu to už skoro žadnou nema ... a dost OT ale každopadně , je to dalši NESMYSLNE porovnani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 O III combi je opravdu moc pěkný auto a děte do prdele s těma hádkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 ach jo ze vas to bavi twl ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuprt Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Tak dneska jsem poprvé viděl RS... motor tichej, příjemné zabrumlání při rozjetí a samozřejmě nechybělo start-stop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 jak viděl ? V Bolce nebo kde ? A co to je teda za motor (výkon) ? Start - stop je kravina, co se dá vypnout. Jen to musíš dělat znovu a znovu, po každým vytažení klíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuprt Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Fko v bolce. Jen viděl a co je to za motor nevim. Octavka už je tu běžně k vidění, tak jsem si ani nevšiml jestli měla seriový nárazdník nebo spešl RS. Maskovaná nijak nebyla. Ten motor byl tichej, tak jsem ani nejdřív nevěděl, že je to RS. Po zastavení zachvíli zhasnul a až když se rozjížděl tak decentně "zaburácel" a ty dva laufy nešlo přehlídnout ani nevim jestli nejsou falešný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 To se mi nezdá, že by jezdila nemaskovaná RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 A co by to pořád trapně schovávali, když jednak ví že to víme a jdeme po tom jak slipky po flusu a jsou už toho plné noviny, tak nejsme tupani aby člověk netušil jaká bude zároveň s tím, že toho navíc není kde a co by bylo navíc aby toho bylo "nad" stávající.. Stejně jako nynější. Jiný přední nárazník, něco málo vzadu+křídlo a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Jako že vzhled nechají ale info o motoru a další spec. info si nechají na tu výstavu v Anglii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 jestli mylite tu zelenou,... tak ta je jasne maskovana jedinyho co to ma tak kridylko,.... kola a brzdice a mozna interier jinak nmarazniky jsou ze serie maskovana je porad tak i tak,... ale nezda se vam to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Také se domnívám, že bude maskovaná.. Škodovka, když chce, maskuje dobře a kolikrát to není ani poznat. Tuhle známý vyfotil SII po faceliftu zezadu, kde se má odehrát nejvíce změn, na první pohled vypadal úplně normálně, na druhý pohled si člověk všimne F-kových značek a nějakého toho maskování. Stejně ale neodhadne tvar.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuprt Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Zelená nebyla ale barvu už si nevybavuju. Ze předu jsem ji pořádně neviděl ale zezadu vypadala prostě jak nová octávka. Akorát dole měla ty výfuky, že by to vypado nějak divně maskovaně říct nemůžu. Ale taky bych řekl, že ty koncovky byli černý a víc hranatý než ta zelená na videu Ale ono je to jedno až někdo uvidí ty výfuky, tak to zas natočí. Jsem to zaspal a teď už si to ani pořádně nevybavuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Š-A pomalu a jiste zacina vypoustet fotografie ,, z luxusniho, jeste vic luxusnejsim " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Ještě víc smajlíků bych do toho vložil bejt tebou..... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 muzu, kdyz si to budes prat ;) ;) ;) staci jenom rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Zelená nebyla ale barvu už si nevybavuju. Ze předu jsem ji pořádně neviděl ale zezadu vypadala prostě jak nová octávka. Akorát dole měla ty výfuky, že by to vypado nějak divně maskovaně říct nemůžu. Ale taky bych řekl, že ty koncovky byli černý a víc hranatý než ta zelená na videu Ale ono je to jedno až někdo uvidí ty výfuky, tak to zas natočí. Jsem to zaspal a teď už si to ani pořádně nevybavuju vzadu moc maskování není, většina je vpředu a je fakt, že se jich po okolí MB pár toulá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 tak VW dneska zveřejnil cenu golfu GTI a je levnější jak jeho předchůdce tak uvidíme co na to Škoda se svým RSkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 levnejsi o kolik ? o 10 000 kc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 (editace) no pokud je pravda co píšou tak o 71 000 Kč GTI a o 35 000 Kč GTD http://www.auto.cz/vw-golf-gti-gtd-ceskem-trhu-dva-hot-hatche-jedna-cena-73731 Editováno: 30. Březen 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Bez debat je Golf za tu cenu super auto a přesně se trefil do dnešní situace na trhu. Škodovka pořád dělá, jakoby byla ekonomika tam, kde před x lety a ještě se chlubí tím, že ceny zůstaly stejné, ne-li o 5 tisíc nižší.. Přesto však poté, co jsem viděl nového Leona naživo, měl bych jasno. Golf je sice klasika za dobrou cenu, Octavii nekomentuji, ale Leon je opravdu atraktivní a velmi výhodný. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 A videl jsi ty full led svetla v leonu ? To je majsterstyk nebo treba design palubky ja se rozplyval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 (editace) To mě popravdě palubka u Leonu, opět, nijak neohromila jinak se Leon poměrně povedl. Editováno: 31. Březen 2013, autor: Molvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Jojo, viděl jsem takovou tu temnější rudou s full-LED, auto vypadalo jako z úplně jiné třídy, sportovní, šmrncovní - opravdu pokud Seatu tento model nepomůže, tak už nic 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.