Září 6, 201312 r koukám že wolfspitz udělal velký comeback s plnou parádou zase.. o tvém příběhu už si vyprávěj i brabci na střeše prej Upraveno Září 6, 201312 r od Hurikan88
Září 6, 201312 r Asi to má někde zkopírováno a pak to sem tam pustí. Ovšem v jednom by mohl tu pohádku poupravit. Právě Korea poukazuje jaký mají výkon vs. cena. Ovšem co se ví, tak třeba jejich 99kw v 1,6 GDI je sotva živější než 1,4 63. Ony ty motory mají papírově kobylky, ale jsou to takový vyzáblinky bez krouťáku. :kol-32: Edit: prolezen konfigurátor Hyundai a při konfigurování kroutícím momentem jsem při cenách orientačních Š-A a v podstatě tvrdých Hyundai tak jak i20,tak i30, tak ix20 je to 3:3 :kol-31: . Upraveno Září 6, 201312 r od Jakub Nabel
Září 6, 201312 r To wolfspitz a myslis si ze korejci nesetri ?? myslis, ze kdyz si koupis korejce mas poctivy silny blok motoru a masivni ojnice ?? Ja bych rekl, ze taky setri otazkou je zda setreni medializujou nebo ne.
Září 6, 201312 r A to asi neviděl zespodu třeba i20ku nebo Rio a neporovnal to se spodkem Fabie. Technik co ho moc dobře znám se rozpovídal a on do aut dělá tak 40let, maká v servisu Š-A a Kia a z toho co mi říkal jsem byl rád za to co mám . Upraveno Září 6, 201312 r od Jakub Nabel
Září 6, 201312 r kdyz ne MANFROTO s jeho ,, príííma " otazkama,.... tak se tady objevi WOLF se SORENTEM .......... ach jo TWL
Září 6, 201312 r no aby tu brzo nepadla otazka typu "neví někdo kdy bude AKČNÍ model SORENTA?" ... :D
Září 6, 201312 r Auto znám své auto jako své boty, po záruce si dělám servis sám, Takže vím jestli se šetřilo nebo ne. Taky mám komplet dílenský knihy v Němčině ( cca 2000 stran) a tak konstrukci znám velice dobře. Proto po porovnání se současnou produkcí Škody bych bral jedine snad Supa a to ještě není zrovna terno. Aktuální Sorenta se dají sehnat v akci a ve stejné ceně jako vybavenější OIII jenže s neporovnatelnou bezpečností a užitkovýma vlastnostma. Já sice mám radši můj starší model s rámovým podvozkem a to protože vím co provedlo s těma viníkama kolizí. Právě to šetření při výrobě současných motorů Koncernu mi stěžuje budoucí výběr a snad to bude nějaká Amerika, tam je snad svět ještě v pořádku. Po 3 mm silném AL bloku motoru opravdu netoužím.
Září 7, 201312 r http://www.financninoviny.cz/zpravy/skoda-nabidla-prodejcum-hyundai-spolupraci/980756 Protože jsem pragmatik a taky ekonom tak za 19 850 Eur jsem koupil nové auto které více než 4,5 roku slouží perfektně, je v plné výbavě a kůže i po 100 tkm je jako nová a nic není opotřebované. Protože je to pořádný auto s pohotovostní váhou 2200 kg , tažnou sílou 3000 kg, motorem 2,5 crdi s 125 kw/400 Nm a zatím super spotřebou tak svého rozhodnutí nelituji. Takže laťku mi to nastavilo vysoko a proto budoucí auto musí být minimálně takové. Když nyní vidím u Koncernu jak se zmenšují obsahy skoro na úroveň zahradního traktůrku, výkony se šponují náročnýma úpravama s nejistou životností. Dále věčná debata o zadní nápravě kdy je u Škody šance mít moderní řešení až v tak vysoké cenové hladině, že je pak těžké rozhodování zda jí vůbec koupit. Dále když nový Golf převyšuje OIII znatelně v lepší technice a i výbavě a i další konkurenti nabízí modernější podvozky tak se nedivím poslední statistice prodeje Škody a ta je neúprosně klesající. Konkurence je obrovská a to je dobře pro zákazníka.
Září 7, 201312 r Proč si nezaložíš KiaHome a nedáš to do sekce moje Sorento? Tady to nikoho nezajímá ;-)
Září 7, 201312 r njn hold lidi dnes potřebují SUV, protože si myslí, že offroad je asfalt. žere to jak hovado, nejede to, vypadá to hnusně a pak takový řeči že nebolí záda když se tam do toho leze, tak ať si ty lidi radši lehnou doma do poslete a nevyházejí ven. sorento má taky známej, stálo skoro Mega, tak tomu říkáme korejský mercedes, ovšem s tím je spokojen. (detaily nebo reklamace o těch nemluví, takže nevím...) žádná novinka, že vw má fše lepší.... taky bych si nekoupil jednoduchou tyč v octavii 3, ale pro zaměstnance firem v tom nevidím žádny problém....
Září 7, 201312 r Protože mám starou dobrou O 1 SLX tak z mého pohledu je OIII očesaná chudinka. S Octávkou jsem ve středu byl na Slovensku, najel jsem 1130 Km za jeden den a spotřeba byla 6,8 l na sto. Ta 1,8 T je super motor s neskutečnou životností a vůbec mě neimponuje zmešování obsahů u koncernu a ještě když tam u OIII dají podobnou nápravu jako u O1 tak je to do nebe volající. A když je ještě konstrukčně špatně navržené její uložení tak to je pak neřešitelný. A ke spotřebě mé permanentní čtyřkolky uvádím dlouhodobě 7,8 l a měřeno na nádrž. Jezdím jen na čisou naftu, bez FAME- to mi nesmí do žádného auta.
Září 7, 201312 r Nechci se zapojovat do teto ubohe a nic nerikajici konverzace, kde se o prinosu vubec neda mluvit, ale tvrdit porad ze Hyudai je Best a propagovat ho co par stranek, pak pripominat, ze auto stare x let je vlastne daleko lepsi, nez uplna novinka o ktere ani neni mozne rict, jestli je drzak, nebo nic nevydrzi, to uz mi prijde opravdu infantilni...taky mam Fabii I a porad jezdi, ale netvrdim, ze je to TOP a vse nove jsou sracky
Září 7, 201312 r Tak to by pánové stačilo! Pro pana wolfspitze - na Sorento máš na foru sekci Odpadlící,dezertéři. Tak se s ním laskavě přestěhuj tam. Tvé hodnocení tohoto vozu (aniž bych proti autu něco měl) ve vláknech,kde to nepřísluší,je již dostatečně známé. A pro ostatní pány - návrat k OIII. Ať to tady nemusím všechno smazat.
Září 7, 201312 r Ze zdroje Svět motorů Diesel: A pak že starší konstrukce nemusí být lepší. Bohužel zkušený konstruktér u prkna věděl co může nastat, ale dnešní program v Pc to neodhalil. Takže zde vidíte zdroj problému u OIII a vlečné nápravy.
Září 7, 201312 r OIII jak vsichni vime je na MQB platforme a pokud dejme tomu premyslim lajckym rozumem, tak SIII taky bude MQB a je jen otazka, jestli se pouci a u nejslabsich motoru daji viceprvek Upraveno Září 7, 201312 r od s-talker
Září 7, 201312 r Koncern to musel vědět dříve co bude hrozit a proto přidělil direktivně typy náprav jednotlivým výrobcům. Jinak toto je z výzkumu Mazdy, která řešila podobný problém a řešení bylo ve víceprvku pro napostou většinu produkce. Ostatně to pochopili i další výrobci, bohužel Škoda se neubránila. To že je napostá většina OIII postižená tímto řešením je opravdu tragické a konkurence se válí smíchy a má na co poukazovat. Vidím řešení pouze ve víceprvku, klikovka je to cesta do minulosti kdy zákazníci ledacos tolerovali.
Září 8, 201312 r Ty woe, to je porad hromada hysterickyho breku.Ja se divim, ze se to auto vubec prodava, kdyz je to takova neskonala tragedie a v podstate se s tim dle vyse uvedeneho neda jezdit. Jak to sakra delam? Jedinej, v beznem provozu znatelnej, negativni projev jednoduche napravy u OIII je zvukovy projev (tzv. dupnuti) pri prejezdu vetsich nerovnosti a to pouze do rychlosti cca 70km/h, ve vyssich i toto mizi.Ze se konkurence vali smichy a ma na co poukazovat je videt predevsim z odusevnele reklamni kampane Hyundai rizene zakomplexovanym p. Vošickým - rozhovor v radiu Impuls (podcast zde) se mu opravdu povedl a nicim novym neprekvapil! Bavil jsem se jeste dlouho po skonceni rozhovoru... A proc ze Hyundai ve sve kampani na zadni napravu nepoukazuje? Jo, uz vim, protoze mají charakter a chtějí hrát fér!
Září 8, 201312 r Tak tvoje povinnost je škodovku chválit vždy, to je tu snad už všem jasné. Ty jsi takový anální skialpinista škodovky. Ale jinak s tím co jsi napsal o náprávě souhlasím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.