mike_k Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Opravdu myslis, ze se potencialni zlodeji uci na tomto foru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 doprčic jak to že slovenský konfigurátor OIII už má motory 1.2 81kw a my furt jen 77??? To je diskriminace, ne? :-\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 doprčic jak to že slovenský konfigurátor OIII už má motory 1.2 81kw a my furt jen 77??? To je diskriminace, ne? :-\ my sme také skúšobné opice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 CZ ceníky MY16: octavia-cenik.pdf octavia-derivaty-cenik.pdf octavia-akcni-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Hmm blby tak mi 1.4 zdrazily o 13tis a nevidim nikde moznost Mirror link. Jedine pozitivum ze uplne zmizel 4 rameny volant, tedy vypada to tak A vypada to ze ten motor nema ACT (vypinani valcu) pokud to tam nezapomeli oznacit (u superbu to oznaceni je). Coz by bylo pro mne dobre, nemam zajem o tuhle vychytavku.Pak ale nevim co tenhle motor zdrazilo, asi jen tech par kW navic a Start Stop system. Editováno: 20. Duben 2015, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Nic mene do konce tydne objednávam 1.4Tsi/110Kw s DSG vybava STYLE tak jsem zvedav zda budu prvni na tomhle foru s timto novym motorem Editováno: 20. Duben 2015, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Nevite nekdo proc zase neni mozne objednat kozenku na zadni strane sedadel s kombinaci se sklopnym sedadlem spolujezdce ? Prodejce tvrdi ze novy MY2016 to v jeho systemu neumoznuje. Netusi, ale zda to neni jen systemova chyba zpusobena prechodem na MY2016. Nemate nekdo relevantni info ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davpa Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Já jsem objednal ještě 103 kW verzi 1,4tsi ve výbavě ambition, ale ještě přemýšlím jestli nedat vyhřívané čelní sklo. Akorát by mě zajímalo proč v koniguratoru jde vyhř. sklo jedine ve spojeni s Light asistentem nebo s Climatronikem (mám). Je tam nějaká souvislost? Prodejce mi tvrdil, že pokud chci climatronic, tak musím dát i vyhř. sklo, ale nakonec šel Clim. objednat i bez vyhř. skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Neviem či to už niekde bolo... OIII s origo sport paketom... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Protože v Ésterajchu PŘEMEJŠLEJÍ nad tím, co a jak staví a nedělají z automobilisty na silnici nepřítele lidstva - zatímco u nás se za chvíli z majitele auta stane dojná kráva až lovná zvěř pro všecky možný eko-degeneranty... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Presne.. včera v Bratislave pri KIKE na parkovisku ktoré by malo byť plánované na to že tam stoja autá a také obrubníky tam sú že som musel stáť "pol" metra od neho... a to nemám taxík až taký extra nízky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 (editace) Tak drobny postreh z MR 2016 koooonecne jsou hlavove operky pouzitelny. O proti predchazejicimu model roku, jsou vice predsunuty dopredu, takze si konecne clovek muze do nich oprit hlavu, bez toho aby si vylomil krk ) Hned si toho vsimnul i kolega co jsem mu pujcil sjet. Hned si prej obedna tuhle verzi operek Vice postrehu v mem vlakne : http://forum.skodahome.cz/topic/132204-bicista-candy-octavia-combi-14tsi110-kw-style-7°dsg/?p=2062460 Editováno: 19. Červen 2015, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Nevite jakou proustnost v % ma sunset zatmaveni zadnich skel u skody ? Dnes jsem videl origo u focusu a tomu se da sunset alespon rikat. To u skody je to slabej odvar. Proste skoro nic. Vadi mi jak je dozadu na sedacky z venku moc videt. Lituji ze jsem si ho dal. Sem to mel radsi poresit 20% folii. Chtel bych to asi doclonit folii tak mne zajima jakou ma skoda u sunsetu propustnost abych tak vedel jakou folii to dotahnou na 20% coz povazuji za rozumny ideal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Driv byvala 40%. Mne se treba naopk pohrebaky nelibijou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 No mohla by treba skoda nabizet Sunset a Sunset+ ktery by mel 20%. At si clovek vybere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 (editace) Pokud si to pamatuji ještě správně, mělo by to být 40%. Mi se to líbí EDIT: tak pardon za duplicitu, na Tapatalku jsem si nevšiml další stránky s odpovědí.. Editováno: 25. Červen 2015, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Mno já to vyřešil foliemi viz mé vlákno, mám tam teď 20% propustnost, samotný sunset se mi nelíbí navíc tuším zhoršuje signál v autě. Jinač cena folii 2300kč sunset tuším 5000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 ... sunset se mi nelíbí navíc tuším zhoršuje signál v autě..To si pleteš asi se SunSafe skly, které ale Škoda už nedává, byly velmi drahá a VW to zarazil. Ty jsou 3vrstvá, laminovaná a pokovená. Úžasná (mám je ve svém LKčku), a s tím signálem? Stačí mít originál autotelefon nebo HF, a žádný problém neexistuje. Ale mám vyzkoušeno, že i normální mobil funguje. Hodně to ale omezuje walkie-talkie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 omicron aha jo máš pravdu :-) teď sem si vzpomněl že to nějak takhle mohlo být :-) moje chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Ja nic nekretizuji jen konstatatuji. Zda mam auto zadarmo mi snad neupira pravo se vyjadrit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Když jsem si dával fólie, tak mi týpek ukazoval fólie ekvivalent vw sunsetu a ty měly 35% propustnost. Viděl jsem je i na živo na autě a bylo to stejné. Spíš než zatmavení mi na sunsetu vadilo, že je dost do zelena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 no SunSafe glass hlavně omezují signál GPS...no, možná s nějakým lowendovým čipem, např. SirfStar, který mám ve svém fotologgeru úplně v pohodě. Také můj SGS5 nemá vůbec žádný problém. Ale jak jsem již psal, Walkie Talkie (CMR) problém mají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Mno já to vyřešil foliemi viz mé vlákno, mám tam teď 20% propustnost, samotný sunset se mi nelíbí navíc tuším zhoršuje signál v autě. Jinač cena folii 2300kč sunset tuším 5000kč. Nevýhoda toho ale je, že pokud máš samostmívací venkovní zrcátka, tak ti přestanou fungovat, jelikož se řídí podle vnitřního zrcátka a to po stmaveni přestane reagovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Jo jo to jsem věděl, bohužel tohle mi zase tak moc nějak nevadí :-) takže jsme se s tím smířil :-) ale zatím nebylo kdy to moc testovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 (editace) http://www.auto.cz/ministerstvo-vnitra-nakoupi-octavie-g-tec-za-119-milionu-kc-bez-dane-87937?utm_source=dlvr.it Editováno: 26. Červen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.