Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Hmm blby tak mi 1.4 zdrazily o 13tis :(   a nevidim nikde moznost Mirror link.  Jedine pozitivum ze uplne zmizel 4 rameny volant, tedy vypada to tak

A vypada to ze ten motor nema ACT (vypinani valcu) pokud to tam nezapomeli oznacit (u superbu to oznaceni je).   Coz by bylo pro mne dobre, nemam zajem o tuhle vychytavku.
Pak ale nevim co tenhle motor zdrazilo, asi jen tech par kW navic a Start Stop system.

Editováno: , autor: bicista
Vloženo (editace)

Nic mene do konce tydne  objednávam 1.4Tsi/110Kw  s DSG vybava STYLE :)  tak jsem zvedav zda budu prvni na tomhle foru s timto novym motorem :)

Vloženo

Nevite nekdo proc zase neni mozne objednat kozenku na zadni strane sedadel s kombinaci se sklopnym sedadlem spolujezdce ? Prodejce tvrdi ze novy MY2016 to v jeho systemu neumoznuje. Netusi, ale zda to neni jen systemova chyba zpusobena prechodem na MY2016. Nemate nekdo relevantni info ?

Vloženo

Já jsem objednal ještě 103 kW verzi 1,4tsi ve výbavě ambition, ale ještě přemýšlím jestli nedat vyhřívané čelní sklo. Akorát by mě zajímalo proč v koniguratoru jde vyhř. sklo jedine ve spojeni s Light asistentem nebo s Climatronikem (mám). Je tam nějaká souvislost? Prodejce mi tvrdil, že pokud chci climatronic, tak musím dát i vyhř. sklo, ale nakonec šel Clim. objednat i bez vyhř. skla

Vloženo

Presne.. včera v Bratislave pri KIKE na parkovisku ktoré by malo byť plánované na to že tam stoja autá a také obrubníky tam sú že som musel stáť "pol" metra od neho... :(  a to nemám taxík až taký extra nízky... 

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Tak drobny postreh z MR 2016 koooonecne jsou hlavove operky pouzitelny.  O proti predchazejicimu model roku, jsou vice predsunuty dopredu, takze si konecne clovek muze do nich oprit hlavu, bez toho aby si vylomil krk :))

Hned si toho vsimnul i kolega co jsem mu pujcil sjet. Hned si prej obedna tuhle verzi operek :)  

Vice postrehu v mem vlakne : http://forum.skodahome.cz/topic/132204-bicista-candy-octavia-combi-14tsi110-kw-style-7°dsg/?p=2062460

Vloženo

Nevite jakou proustnost v % ma sunset zatmaveni zadnich skel u skody ?

Dnes jsem videl origo u focusu a tomu se da sunset alespon rikat. To u skody je to slabej odvar. Proste skoro nic. Vadi mi jak je dozadu na sedacky z venku moc videt. Lituji ze jsem si ho dal. Sem to mel radsi poresit 20% folii. Chtel bych to asi doclonit folii tak mne zajima jakou ma skoda u sunsetu propustnost abych tak vedel jakou folii to dotahnou na 20% coz povazuji za rozumny ideal.

Vloženo (editace)

Pokud si to pamatuji ještě správně, mělo by to být 40%. Mi se to líbí :)

EDIT: tak pardon za duplicitu, na Tapatalku jsem si nevšiml další stránky s odpovědí..

Editováno: , autor: _Denis_
Vloženo

Mno já to vyřešil foliemi viz mé vlákno, mám tam teď 20% propustnost, samotný sunset se mi nelíbí navíc tuším zhoršuje signál v autě. Jinač cena folii 2300kč sunset tuším 5000kč.

Vloženo

... sunset se mi nelíbí navíc tuším zhoršuje signál v autě..

To si pleteš asi se SunSafe skly, které ale Škoda už nedává, byly velmi drahá a VW to zarazil. Ty jsou 3vrstvá, laminovaná a pokovená. Úžasná (mám je ve svém LKčku), a s tím signálem? Stačí mít originál autotelefon nebo HF, a žádný problém neexistuje. Ale mám vyzkoušeno, že i normální mobil funguje. Hodně to ale omezuje walkie-talkie...
Vloženo

Když jsem si dával fólie, tak mi týpek ukazoval fólie ekvivalent vw sunsetu a ty měly 35% propustnost. Viděl jsem je i na živo na autě a bylo to stejné. Spíš než zatmavení mi na sunsetu vadilo, že je dost do zelena.

Vloženo

no SunSafe glass hlavně omezují signál GPS...

no, možná s nějakým lowendovým čipem, např. SirfStar, který mám ve svém fotologgeru úplně v pohodě. Také můj SGS5 nemá vůbec žádný problém. Ale jak jsem již psal, Walkie Talkie (CMR) problém mají...
Vloženo

Mno já to vyřešil foliemi viz mé vlákno, mám tam teď 20% propustnost, samotný sunset se mi nelíbí navíc tuším zhoršuje signál v autě. Jinač cena folii 2300kč sunset tuším 5000kč.

Nevýhoda toho ale je, že pokud máš samostmívací venkovní zrcátka, tak ti přestanou fungovat, jelikož se řídí podle vnitřního zrcátka a to po stmaveni přestane reagovat :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...