Weithfisto Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Jo jo to jsem věděl, bohužel tohle mi zase tak moc nějak nevadí :-) takže jsme se s tím smířil :-) ale zatím nebylo kdy to moc testovat taky jsem si zvykl :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Hele ty máš kabele že? sis něco kódoval, byl bys schopnej mi tam taky něco nahodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Hele ty máš kabele že? sis něco kódoval, byl bys schopnej mi tam taky něco nahodit? záleží co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 DSG je lepsi plohu P davat po zaparkovani pri vypnutem motoru nebo pri zapnutem? Bo je to jedno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 je to fuk...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Je pri dsg pri parkovani v miernom svahu potrebné (alebo lepsie/odporucane) pouzit ručnú brzdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 to si ma teraz zaskocil... ale nasiel som iba taketo: Činnosti pri parkovaní vykonávajte iba v určenom poradí. › Zastavte vozidlo a pedál brzdy podržte zošliapnutý. › Pevne zatiahnite ručnú brzdu. › Pri vozidlách s automatickou prevodovkou prestavte radiacu páku do polohy P. › Vypnite motor. › Pri vozidlách s manuálnou prevodovkou zaraďte prvý rýchlostný stupeň alebo spätný rýchlostný stupeň. › Uvoľnite pedál brzdy. netusim, kto to realne tak robi. ja rucnu brzdu pouzivam minimalne a z toho mala je to castejsie za jazdy ako po zastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 No, třeba já to tak dělám, snad jen v garáži nedávám ručku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Vratim sa teda k povodnej otazke. Je pri DSG nejaky dovod preco tu rucnu brzdu po zaparkovani pouzivat? Na rovine? V miernom svahu? Aky presne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 parkovací šoupátko by se mohlo podělat..... vždycky když si v mírném kopci a dáš Parking polohu, tak jako by auto popojede.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 (editace) Ano, celkom pozvolna sa zaprie o (asi) prevodovku. Neviem presne co je to "soupatko" a uz vobec netusim ci mu nejako ublizujem alebo nie... Keby mi kolega nezacal tvrdit, ze prevodovku nicim, tak mi ani nenapadne sa pytat.... Editováno: 10. Červenec 2015, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Ja doufam ze to tzv soupatko neco vydrzi, parkarat se mi stalo ze dojedu a auto uplne nestoji a xhci zafadit zpatecku a pretahnu to az na "P" auto jeste mirne v pohybu a jeb ho tam, malem jsem si vyrazil zuby o volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Šoupátko skutečně ne. On kokta není technik. Je to parkovací uzávěrka: "K zajištění bezpečného odstavení a zamezení nežádoucího samovolného rozjetí vozidla při nezatažené ruční brzdě je v diferenciálu integrovaná parkovací uzávěrka. Parkovací uzávěrka je řazena čistě mechanicky bowdenem mezi volicí pákou a pákou parkovací uzávěrky. Bowden slouží výhradně k ovládání parkovací uzávěrky. Přesunutím volicí páky do polohy "P" dojde k zařazení parkovací uzávěrky. Blokovací západka přitom zapadne do kola parkovací uzávěrky." Je to sice ze starších materiálů. ale počítám, že větších rozdílů u novějších DSG nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 A uz se nekdy nekomu stalo ze by ji prestrih. Nebo se proste neco urvalo:) jako prekvapilo mne ze tam sla jebnout aniz by auto dokonale stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 tak pardoooon pane admine, západka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 (editace) No je to celkem kus kovu (viz obrázky níže), ale v kopci (i mírnějším) bych nedoporučoval pakrovat bez ruční brzdy. Správný postup je - nejprve zařadit ruční brzdu, nechat auto tzv.zhoupnout a pak tam narvat P. Ale znáte to, většina lidí nedělá spousta věci, co by se mělo - a taky jim auto vydrží spoustu let... Editováno: 9. Červenec 2015, autor: Napalm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Katalog pro MR 2016 octavia-katalog.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Zatím ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Nevite nekdo po kolika ceho se nuluji dlouhodobe udaje o spotrebe? Jestli ujety km nebo cas jizdy ? Se mi ted vynulovali po cca ujeti 6250Km. Coz je divne cislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 100h tuším ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Je to 10000 km a nebo 100h jak píše Korni. Podle toho co nastane dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 (editace) tych 10000 km by mohlo byt ale 100 hodin coho? (akoze 4 dni) alebo 100 h jazdy? pochybujem. oprava. navod to uvadza Pamäť zhromažďuje informácie o jazde z ľubovoľného počtu jednotlivých jázd až do uplynutia doby jazdy 99 hodín a 59 minút alebo najazdenia vzdialenosti 9 999 km. Po prekročení niektorej z uvedených hodnôt sa pamäť vynuluje a výpočet sa vykonáva od začiatku. Editováno: 30. Červenec 2015, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 100h jazdy alebo 10000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 tak tu máme první trošku zajeté OIII http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/16481841?goFrom=list 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Jdeš do ní ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.