Červen 26, 201510 r Jo jo to jsem věděl, bohužel tohle mi zase tak moc nějak nevadí :-) takže jsme se s tím smířil :-) ale zatím nebylo kdy to moc testovat taky jsem si zvykl :-)
Červen 26, 201510 r Hele ty máš kabele že? sis něco kódoval, byl bys schopnej mi tam taky něco nahodit?
Červen 26, 201510 r Hele ty máš kabele že? sis něco kódoval, byl bys schopnej mi tam taky něco nahodit? záleží co.
Červenec 7, 201510 r DSG je lepsi plohu P davat po zaparkovani pri vypnutem motoru nebo pri zapnutem? Bo je to jedno ?
Červenec 8, 201510 r Je pri dsg pri parkovani v miernom svahu potrebné (alebo lepsie/odporucane) pouzit ručnú brzdu?
Červenec 9, 201510 r to si ma teraz zaskocil... ale nasiel som iba taketo: Činnosti pri parkovaní vykonávajte iba v určenom poradí. › Zastavte vozidlo a pedál brzdy podržte zošliapnutý. › Pevne zatiahnite ručnú brzdu. › Pri vozidlách s automatickou prevodovkou prestavte radiacu páku do polohy P. › Vypnite motor. › Pri vozidlách s manuálnou prevodovkou zaraďte prvý rýchlostný stupeň alebo spätný rýchlostný stupeň. › Uvoľnite pedál brzdy. netusim, kto to realne tak robi. ja rucnu brzdu pouzivam minimalne a z toho mala je to castejsie za jazdy ako po zastaveni.
Červenec 9, 201510 r Vratim sa teda k povodnej otazke. Je pri DSG nejaky dovod preco tu rucnu brzdu po zaparkovani pouzivat? Na rovine? V miernom svahu? Aky presne?
Červenec 9, 201510 r parkovací šoupátko by se mohlo podělat..... vždycky když si v mírném kopci a dáš Parking polohu, tak jako by auto popojede....
Červenec 9, 201510 r Ano, celkom pozvolna sa zaprie o (asi) prevodovku. Neviem presne co je to "soupatko" a uz vobec netusim ci mu nejako ublizujem alebo nie... Keby mi kolega nezacal tvrdit, ze prevodovku nicim, tak mi ani nenapadne sa pytat.... Upraveno Červenec 10, 201510 r od PistaTT
Červenec 9, 201510 r Ja doufam ze to tzv soupatko neco vydrzi, parkarat se mi stalo ze dojedu a auto uplne nestoji a xhci zafadit zpatecku a pretahnu to az na "P" auto jeste mirne v pohybu a jeb ho tam, malem jsem si vyrazil zuby o volant
Červenec 9, 201510 r Šoupátko skutečně ne. On kokta není technik. Je to parkovací uzávěrka: "K zajištění bezpečného odstavení a zamezení nežádoucího samovolného rozjetí vozidla při nezatažené ruční brzdě je v diferenciálu integrovaná parkovací uzávěrka. Parkovací uzávěrka je řazena čistě mechanicky bowdenem mezi volicí pákou a pákou parkovací uzávěrky. Bowden slouží výhradně k ovládání parkovací uzávěrky. Přesunutím volicí páky do polohy "P" dojde k zařazení parkovací uzávěrky. Blokovací západka přitom zapadne do kola parkovací uzávěrky." Je to sice ze starších materiálů. ale počítám, že větších rozdílů u novějších DSG nebude
Červenec 9, 201510 r A uz se nekdy nekomu stalo ze by ji prestrih. Nebo se proste neco urvalo:) jako prekvapilo mne ze tam sla jebnout aniz by auto dokonale stalo.
Červenec 9, 201510 r No je to celkem kus kovu (viz obrázky níže), ale v kopci (i mírnějším) bych nedoporučoval pakrovat bez ruční brzdy. Správný postup je - nejprve zařadit ruční brzdu, nechat auto tzv.zhoupnout a pak tam narvat P. Ale znáte to, většina lidí nedělá spousta věci, co by se mělo - a taky jim auto vydrží spoustu let... Upraveno Červenec 9, 201510 r od Napalm
Červenec 30, 201510 r Nevite nekdo po kolika ceho se nuluji dlouhodobe udaje o spotrebe? Jestli ujety km nebo cas jizdy ? Se mi ted vynulovali po cca ujeti 6250Km. Coz je divne cislo.
Červenec 30, 201510 r tych 10000 km by mohlo byt ale 100 hodin coho? (akoze 4 dni) alebo 100 h jazdy? pochybujem. oprava. navod to uvadza Pamäť zhromažďuje informácie o jazde z ľubovoľného počtu jednotlivých jázd až do uplynutia doby jazdy 99 hodín a 59 minút alebo najazdenia vzdialenosti 9 999 km. Po prekročení niektorej z uvedených hodnôt sa pamäť vynuluje a výpočet sa vykonáva od začiatku. Upraveno Červenec 30, 201510 r od PistaTT
Srpen 8, 201510 r tak tu máme první trošku zajeté OIII http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/16481841?goFrom=list
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.