Cjoctavian Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 (editace) http://www.auto.cz/s...-odhalena-71822 Editováno: 11. Prosinec 2012, autor: Cjoctavian 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Další fotografie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Pánové tak mě se teda líbí!!! Ta prdýlka je hodně povedená akorát mi boční pohled docela silně připomína starší A6 každopádně za mě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Přední část se mně nelíbí, zadek ano. Uvidí se ale až naživo. Na různých fotkách vypadá Octavia dost různě - podle barvy, úhlu apod. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 ja som z auta nadseny, jediny detail ktory mi trosku vadi je zadny previs, ale zas ked pan Kaban povedal, ze proporcie su fantasticke, tak mu budem verit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakor Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 (editace) Zatím nejhezčí Oktávka, na druhou stranu se mi nelíbí oblast kolem předních světel (a světla samotná také moc ne), třeba Vision D měl o poznání lépe řešený předek. Editováno: 11. Prosinec 2012, autor: Nakor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 http://www.autoweb.cz/konecne-nova-skoda-octavia-je-tady/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Tak ti co mě znaj vi že jsem vysazeny na interier a ten se mi teda važně přiiiišeně moc libi volantik bomba , co se tyče toho co kde je tak je to taky fajně uložene ještě čekam na manualni šaltru co se tyče interieru jsem zvědavy jak auto bude vypadat v jine barvě , ono střibrno střibrna je sice osvěčena klasika ,ale jsem prostě zvědavy zda jina barva plus jina kola neudělaji oktavku ještě hezči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Mně se fakt líbí,zadek sice silně evokuje A6,ale ty prolisy a hrany na bocích paráda. Uvidíme v jakých barvách nám ji nabídnou a co se bude líbit. Už ve mně začíná hlodat červíček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 za me nic moc, od prednich svetel dolu ke kolum to nejak nesedi (nelicuje, nepasuje) a predek mi pripomina Superba 1 (coz neni nejhorsi), ale Rapid bych rekl vypada lip, uvidime nazivo Sok (v dobrem) u O1 a O2 tedy u mne neprobehl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 este zopar obrazkov 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 me se tam porad nelibi to cidlo na adaptabilni tempomat, ale jinak je to moc pekne a libi se mi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Cééély sused...teda A6...Mně se líbí. Pěkná moc moc pěkná. Kdo bude na fóru první hrdý majitel???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robO2 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Mne sa tiež páči. Už sa teším na kombík a hlavne na ceny . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Mne sa tiež páči. Už sa teším na kombík a hlavne na ceny . V druhém týdnu ledna 2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 V tý červený je to mrda.Líbí se mi moc. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 (editace) Přední část se mně nelíbí, zadek ano. Uvidí se ale až naživo. Na různých fotkách vypadá Octavia dost různě - podle barvy, úhlu apod. Mám s toho stejný dojem, na ten předek jsem zvědavý na živo, ta oblast světel je taková zvlaštní, zaleží na úhlu pohledu a vyfocení. Ale to je první dojem, časem se uvidí, ale jinak zadek pěkný, vnitřek dojem moc příjemný Editováno: 11. Prosinec 2012, autor: senky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Super dalo se to očekávat. Ze zadního pohledi Audi A6 jinak je to podle mého gusta. Jsem zvědavej na ceny? Je takový detail Ti co byli na prezentaci něvěděli, že jdou fotit??? Protože kvalita fotek katastrofa současné mobilní telefony fotí o 100% lépe i v rukách amatéra!!! Ta sříbná má nějake sportovní podvozek leží pěkně na zemi že!!! Uvnitř trochu rapidovské ale už si zvykám a ten tříramennej volant super až ho dají do rapida tak se kokpit úplně změní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Mno,na fotkách to nevypadá špatně. Pohled naživo bude určující. Všimnul si někdo té třetí páčky pro ovládání tempomatu atd. vlevo pod volantem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Pro badatele jako jsem já žádné překvapení, přesto je však příjemné vidět střípky takto pohromadě a navíc nutno uznat, že jsem neznal přesnou podobu interiéru. Za mě je celkový dojem moc dobrý, alespoň co lze dle fotografií soudit, poměr výška vs. šířka vozu i to, jak auto sedí, je na Škodovku až překvapivě líbivý, vesměs opravdu ve stylu lepších značek jako Audi, o čemž jsme se tady bavili asi před 2 - 3 měsíci. Přední část se mi líbí moc, je konzervativní, elegantní, ale zároveň originální a sportovně střižená - nemám výhrad. Zadní část jako taková je také moc hezká, jak jsem již však nejednou zmínil, moc po chuti mi nejsou odrazky ("kočičí oči"), ani prolis pro registrační značku. Světla mě však cca. před měsícem příjemně překvapila, jsou moc povedená. Jako jediné slabé místo (alespoň dle fotek) od začátku vidím již zmíněný zadní převis z profilu. Bohužel, OII je zaměřená na zákazníky, kteří požadují rekordně velký kufr a v případě combi bude "prdel" zajisté moc pěkná, o čemž vesměs svědčí ty pseudo špionážní fotky, dle mého však ten převis působí až přehnaně, nepřirozeně a velmi mi připomíná Thalii - za mě v tomto ohledu palec dolů, designéři jemně splývavou linií nezakryjí velikost převisu a naopak jen zvýraznili to, že se nejedná o sedan, ale liftback.. Interiér jako takový je v některých ohledech malým překvapením, líbí se mi vše, od volantu, po středový panel. Zda jsou plasty opravdu 100% neměkčené, nebo ne nevím, působí však kvalitně a středový panel zcela odlišně než to, na co jsme od Škodovky zvyklí. Moc hezké, elegantní a jednoznačně hodné střední třídy Jsem tedy zvědav na osobní dojem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Mě se líbí moc, tvary jsou líbivé a hlavně! Není to taková koza jako Rapid 3. páčka na tempomat je jasná, přece jenom to už není jen o tom, aby auto jelo konstatní rychlostí, ale jede podle aut kolem, takže to nějaké složitější nastavení mít musí Myslím, že se nastavuje rychlost a vzdálenost, kterou od auta před sebou chceš uchovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 (editace) Další fotky: http://www.autoforum...otkach-a-videu/ Pawouk:To je páčka k ovládání ACC.Stejně to má Passat B7,CC. Editováno: 11. Prosinec 2012, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Bude v OIII uz konecne parkovaci kamera? Nejak se o tom stale nikde nezminuji, ale ze by v tomto neblahem trendu pokracovali i u OIII se mi prece jen nezda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Prý jo,ale je to bez záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 http://www.skoda-auto.cz/chci-vuz-skoda/pages/nova-skoda-octavia.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.