guttata Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Zdravím. Potřebuji se co nejsnáz dostat za tyhle ovladače: Mám ze spoda přidělaný držák taxametru a ten co to dělal použil samořezy a ty se povolují. Tak se tam potřebuji dostat, abych použil normální šrouby a z téhle strany dal matičky. Ale nevím jak na to. V rozích toho panýlku jsou malé černé plastové packy, tak jsem myslel, že je odcvaknu a panýlek vytáhnu: Ale nepovedlo se. Poradíte někdo, jak se tam dostat buď odtud nebo zespoda zezadu přes tenhle plast? Nejsem zrovna šikovnej, tak prosím s co nejmenším rozebíráním. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Myslím, že budeš muset rozebrat středový panel,aby jsi to celý vyndal a dal tam sroubky s matkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 ze spodu je (jsou) šroubky ne? Máš klimu, tak celou palubku (spodek) sundávat nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guttata Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 ze spodu je (jsou) šroubky ne?Máš klimu, tak celou palubku (spodek) sundávat nemusíš Tak teď jsem tě nějak nepochopil. Co to má společného s tím, že mám klimu? Jinak šroubky zespoda jsem vyndal (2x schované v takových prohlubních a 2x normálně na tom plastu) a stejně to nešlo ven. Možná jsem tupej, ale asi bych potřeboval blbuvzdornej návod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Taky jsem to o víkendu řešil, chtěl jsem tam zhora schovat HF a Mute sadu ale nešlo mi to. Teď jsem se koukal do dílenské příručky a zjistil jsem, že je to u mě bez klimy obráceně. Sundává se celá střední část palubky - ovladače zůstavají na místě. Poznámka o klimě asi měla být ve smyslu, že ovladače mají jít vyndat (vedou do nich jen vodiče) bez klimy tam jsou bovdeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guttata Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 A tak. Chápu. Nicméně vyndat nešly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 jde to celý vycvaknout ale je na tom bowden na ovládání klapek pro volbu ofuku (sklo, nohy, strední výdechy)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.