Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím. Potřebuji se co nejsnáz dostat za tyhle ovladače:

post-17314-1212600980_thumb.jpg

Mám ze spoda přidělaný držák taxametru a ten co to dělal použil samořezy a ty se povolují. Tak se tam potřebuji dostat, abych použil normální šrouby a z téhle strany dal matičky. Ale nevím jak na to. V rozích toho panýlku jsou malé černé plastové packy, tak jsem myslel, že je odcvaknu a panýlek vytáhnu:

post-17314-1212601016_thumb.jpg

Ale nepovedlo se. Poradíte někdo, jak se tam dostat buď odtud nebo zespoda zezadu přes tenhle plast?

post-17314-1212601512_thumb.jpg

Nejsem zrovna šikovnej, tak prosím s co nejmenším rozebíráním. Díky.

Vloženo
ze spodu je (jsou) šroubky ne?

Máš klimu, tak celou palubku (spodek) sundávat nemusíš

Tak teď jsem tě nějak nepochopil. Co to má společného s tím, že mám klimu? Jinak šroubky zespoda jsem vyndal (2x schované v takových prohlubních a 2x normálně na tom plastu) a stejně to nešlo ven. Možná jsem tupej, ale asi bych potřeboval blbuvzdornej návod...

Vloženo

Taky jsem to o víkendu řešil, chtěl jsem tam zhora schovat HF a Mute sadu ale nešlo mi to. Teď jsem se koukal do dílenské příručky a zjistil jsem, že je to u mě bez klimy obráceně. Sundává se celá střední část palubky - ovladače zůstavají na místě.

Poznámka o klimě asi měla být ve smyslu, že ovladače mají jít vyndat (vedou do nich jen vodiče) bez klimy tam jsou bovdeny.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...