johan barty Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 (editace) - Columbus - Převodník ze škodovky CAN1.6-CAN2.0 - Konektor na převodník - Mezispojka mezi radio aby jsi nemuse zasahovat do kabeláže A pak uz jen nekoho kdo ti to zapoji diky columba uz mam doma ale jeste me zajimaj ty ostatni veci kde se daji sehnat ? popripade nejaky objednaci cisla no nejradsi bych si to zapojil sam ale bez schema zapojeni sem asi v riti co? teda pokud vubec nejaky schema je diky za info Editováno: 4. Duben 2010, autor: johan barty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 (editace) čislo převodníku máš na fotce na této stránce 5J0035751 Editováno: 4. Duben 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan barty Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 čislo převodníku máš na fotce na této stránce 5J0035751 a nemas prosimte nejaky schema zapojeni protoze tam mam park. senzory a chtel bych tam dodelat handsfree ten prevodnik asi sezenu ve skodovce co ? nebo nekde jinde ? dekuji ti za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 schema mam, prevodnik ve skodovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
progranit Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 důkaz že to funguje s tímhle převodníkem? nevěřím.... Nefunguje. Byl jsem tam a zkoušeli jsme s vedoucím všechny typy převodníků co tam mají. Pak my poslal za maníkem co se tím zabývá a on my řekl, že to nebude nikdy chodit, protože Fabia II nemá propojení CAN mezi maxidotem a navigací. Je CAN pouze mezi navigací(radiem) a řídicí jednotkou . Proto ti na maxidotu neběží info o radiu a proto údajně navigace nepřepočítává a nemluví kromě "cesta se propočítávě" a "dorazili jste do cíle". Asi na tom něco bude protože to nedokázal nikdo rozchodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E888 Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Pred tyzdnom sme vymienali s Honzou72 amundsen za columbus. Amundsen s prevodnikom fungoval korektne, vsetko ako ma byt, a columbus vobec. DVD, radio vsetko ficalo, akurat pri zadani ciela mi to trasu ukazalo, ale nenavigovalo. Na maxidote stale svietilo offroad aj ked som bol na ceste a navigacia vobec nehovorila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Pred tyzdnom sme vymienali s Honzou72 amundsen za columbus. Amundsen s prevodnikom fungoval korektne, vsetko ako ma byt, a columbus vobec. DVD, radio vsetko ficalo, akurat pri zadani ciela mi to trasu ukazalo, ale nenavigovalo. Na maxidote stale svietilo offroad aj ked som bol na ceste a navigacia vobec nehovorila... To je přesně to ale je možnost ještě zkusit upravený Firmware pro columbuse na predFace O2 ?Treba by to slo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Nefunguje. Byl jsem tam a zkoušeli jsme s vedoucím všechny typy převodníků co tam mají. Pak my poslal za maníkem co se tím zabývá a on my řekl, že to nebude nikdy chodit, protože Fabia II nemá propojení CAN mezi maxidotem a navigací. Je CAN pouze mezi navigací(radiem) a řídicí jednotkou . Proto ti na maxidotu neběží info o radiu a proto údajně navigace nepřepočítává a nemluví kromě "cesta se propočítávě" a "dorazili jste do cíle". Asi na tom něco bude protože to nedokázal nikdo rozchodit. co to je zase za blbost.. ve Fabii Columbus na maxidotu normálně ukazuje, jenom nenaviguje.. jo a s jakou "řídící jednotkou" jenom je ten CAN? to by mně taky zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E888 Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 To je přesně to ale je možnost ještě zkusit upravený Firmware pro columbuse na predFace O2 ?Treba by to slo. Mozno by to fungovalo... Ale vymenil som to naspat za Amundsena a som s nim nadmieru spokojny. Ovlada sa mi to super, vsetko funguje tak ako ma, mozno mapy su horsie, ale na moje obcasne cestovanie mi to uplne staci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Nefunguje. Byl jsem tam a zkoušeli jsme s vedoucím všechny typy převodníků co tam mají. Pak my poslal za maníkem co se tím zabývá a on my řekl, že to nebude nikdy chodit, protože Fabia II nemá propojení CAN mezi maxidotem a navigací. Je CAN pouze mezi navigací(radiem) a řídicí jednotkou . Proto ti na maxidotu neběží info o radiu a proto údajně navigace nepřepočítává a nemluví kromě "cesta se propočítávě" a "dorazili jste do cíle". Asi na tom něco bude protože to nedokázal nikdo rozchodit. To sa mylis maxidot po canu funguje a normalne a aj udaje to ukazuje a upraveny fw z OII tomu navigovaniu tiez nepomohol. A zaumave ze vo fI columbus normalne naviguje ako ma je to aj na fore niekde potvrdene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 nevím co pořád dokola řešíte.Je dávno jasné,že Columbus v Roomu a FII nikdy korektně nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan barty Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 souhlasim s cosbym zkouseli jsme to s klukama z vyvoje z kvasin na me fabii II a proste to nejde a nikdy to nepujde takto se vyjadrila i skoda-auto mlada boleslav vsechny ostatni navi(nexus,amundsen) jsou naprosto bez problemu ale columbus proste nelze spravne rozchodit tak aby fungoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompet Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Zdravím všechny, četl jsem vaši starší dsikuzi o zapojování columbusu v roomsteru.Mám s tím docela problém,zkoušeli mi už různé převodníky a navigace nemluví a parkovací čidla se rovněž nezobrazují.Nemůžete mi prosím napsat s jakým převodníkem jste to rozchodili,pokud to teda vůbec šlo? (o maxidott ani ovládání z volandu mi nejde). Mám Columbuse s označením na konci A...asi nejnovější. Děkuji moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 nic z toho ti nepůjde.. maxidot musí jít, ale navigovat a mluvit to nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompet Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 nic z toho ti nepůjde.. maxidot musí jít, ale navigovat a mluvit to nebude... Ani s převodníkem z VW Polo,který jede na starý can bus jako roomster a mohli se do něj dávat columbusy ?....zkoušel to někdo,to už je jediná možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 nepůjde... pro správnou funkci columbusu musí být převodník can 1.6-2.0... to je podmínkou pro maxidot, správné vypínání a zapínání atd.. ale navigovat to nikdy nebude.. dobré řešení je amundsen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 (editace) Nové zprávy V roomster/fabia 2 facelift má být nové BSG a nová elektrika. Tak třeba už tam bude CAN 2? Ofico tam ma byt Amunzden Editováno: 13. Květen 2010, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 nove motory, tak urcite bude can 2.0 asi na can 1.6 by mali velky problem z tymi motormi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 žádná BSG tam není!!!!!je tam BCM jednotka s 2,0 Can a RNS tam jde-Rum a Fabka FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cicin Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Zdravím všecky, a mám dotaz ohledně Columbuse v Roomstru. Chci si ho namontovat a nevím jestli mám vše. Nikde jsem se nedočetl, co za dráty k rádiu potřebuji.Teď mám neorig. rádio, musím kromě převodníku a redukce na 2 tunerové radio ještě něco? Mám auto v základu, bez Maxidotu, mám jenom klimu a el. okna a tempomat. Rok v: 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 (editace) Jen pro zajímavost pro verzi s CAN 1.6: http://www.canshack.de/default/can-bus-module-adapter-volkswagen-skoda-rns-510.html a tady tvrdí, že to běhá: http://www.t5-board.de/board/t5-car-hifi-navigation-dvd-tv-telefon/51191-das-1-6-2-0-modul-fuer-das-rns510-ist-fertig-38.html http://img405.imageshack.us/f/img00299201103061544.jpg Tak už jen nadšenec co za to dá peníze. Editováno: 20. Březen 2011, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 (editace) Zdravim, tak jsem zakoupil převodník z DE a musim říct, že zatim vše šlape, jak má...Teďka to musim víc otestovat na delších trasách. Jinak vše funguje, navigace, mluvení, trasa se přepočítá, zobrazení na maxidotu ...Až budu mít víc vyzkoušeno, dam vědět ( zatim jsem ale velice spokojený) foto na ukázku: Editováno: 1. Duben 2011, autor: k.o.c.i. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 (editace) Co ta vysiel prevodnik ???? Inak je to super Editováno: 1. Duben 2011, autor: LujdziL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Převodník mě vyšel na 229eur...Poštovné a balné bylo free (Ještě aby ne, když to stojí takový peníze)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Převodník mě vyšel na 229eur...Poštovné a balné bylo free (Ještě aby ne, když to stojí takový peníze)! este sa chcem spýtať ci funguje zobrazovanie park senzorov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.