foromen Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 No není zatím nic vymyšleno, není moc času. Ale pokusím se něco dát dohromady. Pokud by byl zájem, jen řekněte, jestli by to mělo být o víkendu nebo stačí ve všední den odpoledne. Já osobně bych se přimlouval za víkend. Přeci jenom je už brzo tma . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 výkend by byl lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 (editace) A co teda takhle?? 16.11. 2008 ve 14,00 hodin. Kladno, ul. Americká, parkoviště před Penny Marketem. Loc: 50°7'35.78"N, 14°7'21.258"E Pokecáme a co dál, se domluví na místě, kam na kafe. TAK se hlašte, kdo by dorazil. Editováno: 13. Listopad 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) coz o to vymysleny to je, misto je, plan akce je, ale pocasi nejak nevim u koho objednat chci udelat jizdu zrucnosti na snehu a na leto AOS sledujte www.RoomsterClub.com kde se vcas vse dozvite (clenove RoomsterClubu dostanou informacni email) (toto je odpoved na prispevek o hodne vyse )) Editováno: 13. Listopad 2008, autor: Kani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 sakrys 16.11 jsem v praci rad bych se ucastnil pokusim se nejak zaridit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Kani, nemusíš to moc tlačit, podle toho co tu vidím, tak to zase asi krachne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 hlásím účast ale jen na hodinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Tak nakonec opravdu komorní setkání, a to dejfvanek a foromen, tedy 2x Roomster červená Corrida. Doufám že příště to bude lepší. Dáme i termín trochu dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Když to nebude víkend, přidám se se svojí corridou taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 moc se omlouvam, musel jsem byt v praci, pak jsem si z prace odskocil do varu pro corsu a zpet do prace ale cestou zpet jsem na okruhu potkal Dejva s vozejkem, no fuj s takhle spinavim autem na sraz to dejfvanek: na modra corsa co tam kolem tebe saskova jsem byl ja a na telefonu jsem mel foromena, abych te identifikoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 šaškuješ dobře, jen jestli to byl opravdu dejfvanek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 tak na 100% to byl on hranata koncovka vyfuku a kulata samolepa na bocnim zadnim okne urcite ho ta corsa musela hodne srat )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 no to asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 jj byl sem to já zrovna sem si řikal když ti to nejede tak co sem lezeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 a k tomu špinavému autu sem byl den předen na Benešovsku kde oraly pole tak sem to nestačil umejt sám se za tu špínu stidim ale ted to nemá cenu mejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 coz o to me to jelo,ale identifikace byla nutna ze vsech stran to snad chapes ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 No jasně, hlavně když jsem tě zrovna po telefonu naváděl na identifikační znaky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) Tak jaká pánové Já křivoklátsko tak to mám kouda Editováno: 25. Březen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak jak chlapi, nedáme malej pokec? Co takhle sobota, 25.4. 2009 v 15,00 hodin tady? Kladno, ul. Americká, parkoviště před Penny Marketem. Souhlas?????? Loc: 50°7'35.78"N, 14°7'21.258"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Copak? nikdo nic???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 24. máme koncert , ale tak snad nebudu moc mimo jeste nekdo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tak zatím jsme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Kladno je nejaky vybileny ... V okoli nikdo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 No tak jak na to koukám, tak to odpískám. Zájem není, tak nic no. To Evers, jestli bys měl zájem pokecat, tak klidně dáme kafčo, ale viděl bych to tak až v 17,00 hodin. Dej vědět, jestli jo, jinak budu doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dík za nabídku určitě se někdy na to kafíčko domluvíme, bohužel sem byl po koncerte dost společensky unaven ( oschopnosti řídit - cokoliv ani nemluvě ) Se nějak domluvime a urcite to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.