Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
FUGAS: vypadá to brutálně dobře ale neni to podle mě na naše "krásny" silnice ;)

no...jak která kára...u těch "levnějších" už bývá běžně adaptabilní podvozek,kterej je během pár milisekund schopnej nastavit tuhost atd...takže to vubec nemusí bejt kostitřas... ;)

Vloženo

tady nejde o to jestli kostitřes nebo ne, tady jde o to, že ten elktron v tak slabé gumě dostává tolik zabrat na našich tankodromech a kostkách, že je do půlroku po něm

Vloženo
Přesně tak mě, už taky nějak neberou Porshe je na každém rohu. Už je to tuctovka. Už se za tím ani pomalu neotáčím.

A to já se za Porschem stále otáčím, jen ty Cayeny mi nejdou moc pod kůži, ale Porsche je prostě Porsche :) Mně moc neberou Ferrari, ale i za ním se otočím, kouknu se co nového je na Malostranském náměstí.

Mně čím dál tím více bere značka Lexus :palec2: a to zrovna sporťák není, že ;)

Ale prostě jakékoliv pěkné auto je pohlazení po duši, nezáleží mi tolik na značce, musí být pěkné

Vloženo

tak tak, na naše silnice by spíš bylo tohle auto mýho nadřízenýho :palec2: konečně ho letos dal do kupy a v létě ho doveze na jižní moravu, se těším kol5

post-23351-1239102472_thumb.jpg

Vloženo (editace)
tak tak, na naše silnice by spíš bylo tohle auto mýho nadřízenýho :palec2: konečně ho letos dal do kupy a v létě ho doveze na jižní moravu, se těším kol5

Krasnej emeriknmasl! :)

Editováno: , autor: krysarr
Vloženo
Palo: Ty by ses otočil i za mou krásnou Octávii !!! :smich:

máš pravdu Romčo, otočil bych se i za krásnou Octávií, což se o té tvojí bohužel říci nedá

Vloženo
tady nejde o to jestli kostitřes nebo ne, tady jde o to, že ten elktron v tak slabé gumě dostává tolik zabrat na našich tankodromech a kostkách, že je do půlroku po něm

trošku přeháníš nee....?Myslím že tenhle bavor není jediný auto,který má tokovýhle šlupky a jezdí po ČR...takových aut je hafec a určitě každej mění pořád ALU... :smich: nehledě na to že paprsky jsou až do kraje ráfku a to jentak nezkurvíš...joo bejt to nějakej 10cm límec..to je jiná... ;)

Vloženo

kdyz se na kola podivate je na nich znat ze dostavaji na prdel.

jinak ja porsche muzu i Cayane, v okoli jezdi bile v uprave a je to brutale.

krozo: hezky mustang, a nejezdil v tom uz minuly rok? Podobneho jsem videl minuly rok na jihu moravy

Vloženo
trošku přeháníš nee....?Myslím že tenhle bavor není jediný auto,který má tokovýhle šlupky a jezdí po ČR...takových aut je hafec a určitě každej mění pořád ALU... :smich: nehledě na to že paprsky jsou až do kraje ráfku a to jentak nezkurvíš...joo bejt to nějakej 10cm límec..to je jiná... ;)

se poptej na srazech a uvidíš, myslím si že moc nepřeháním, bohužel :feve:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...