Červenec 1, 200916 r Toto nám momentálně parkuje u baráku ta oktávka je tam náhodou.. ale pro porovnáni a účely fora dobrý A jako bonus "ukrajinský" DefendLock :
Červenec 1, 200916 r Taky se mi líbil, ale mohl by se o něho majitel lépe starat, zaslouží si to.. nevypadal vevnitř moc opečovávaně
Červenec 2, 200916 r Krása!!! Jen bych se to bál někde takhle nechat. V dnešním světě blbců, když jsou Ti schopní hodit nedopalek nedovřeným okýnkem, tak kabrio je jak na dlani. Vzpomínám si na písničku Aerovka červená..........
Červenec 2, 200916 r Krása!!! Jen bych se to bál někde takhle nechat. V dnešním světě blbců, když jsou Ti schopní hodit nedopalek nedovřeným okýnkem, tak kabrio je jak na dlani.Vzpomínám si na písničku Aerovka červená.......... Jak jsem byl před čtrnácti dny v Kolíně s litříkem, tak tam z pátku na sobotu ukradli cabrio Wartburgu a byl i zamčený v garáži. Kolín sledují kamery a jako na potvoru během krádeže dvě hodky nešly, zajímavé co? Jinak auto šlo na 99,9% do Německa a hodnota je odhadována na více jak půl mega. Chytit tak ty parchanty
Červenec 2, 200916 r Jo, ale jen ten Warťas byl ukradenej na hlídaném parkovišti, ne v garáži. Majitel nabízí 100tis. za info. Byl to jediný kousek v ČR a ten chlap ho renovoval 7 let!!! Zabít je je málo! A okolnosti těch kamer... K tomu nemám většího komentáře.....
Červenec 2, 200916 r Celý areal byl hlídaný a wartas byl i v garáži, mluvil jsem tam s pořadateli VCC Kolín.
Červenec 6, 200916 r fotene na dialnici kdesi pri ziline..přesně podle hesla mýho kamaráda: VÍC JE VÍC!!! :smich:
Červenec 11, 200916 r Tady nějaké foto , hlavně si všimněte, jak lze elegantně vyřešit anténu na fačku
Červenec 11, 200916 r A ještě jedn zbloudilý kamion, který zjistil, že tudy cesta nevede a musel couvat A naši romští spoluobčané, kteří tlačili svou pračku bu´d z obchodu, nebo do kovošrotu , podotýkám, pračku tlačili po kolečkách pračky
Červenec 16, 200916 r dnes jsem u Benešova potkal SANITKU a ta za sebou táhla přívěs a v něm byly dva koně !!! Byl jsem z toho tak paf, že jsem nestačil vytáhnout foťák. Už jen to, že sanita měla tažný....:-)
Červenec 20, 200916 r Tohle jsme s přítelkyní vyfotili na dálnici v Německu - BMW X1 jedno bylo už bez maskování, mělo jenom přelepené znaky a označení modelu a za chvíli okolo projelo druhé v plném maskování. Fotky nic moc, bylo to foceno v rychlosti okolo 180km/h, ale stejně se vzdalovali...
Červenec 20, 200916 r Autor Zvlastni, ze to jeste schovavaj, uz je ofiko venku I kdyz po Praze taky jezdi notne maskovana nova E na nemeckejch SPZ, a neprijde mi to jako nejaka specialni verze
Červenec 26, 200916 r Tak to mohlo byt něco takového: http://www.pet-medic.cz/ To nebylo ono, byla to VW Transporter, takový bílý co vozí pacienty po městě. Nikde žádný nápis o zvířatech, to byla normální sanita :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.