Ondrero Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 No na Superba jsou vhodnější tmavší barvy podle mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Ovšem ta hnědá. Ta je geniální a auto vypadá jakoby majestátně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 A proto si tu samou barvu dám na Babettu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Ozi Toretto: byl jsi nakupovat v Alze? Modrá je divná ale křídlo není nejhorší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Koty, jj byl, no ta modra, to byla takova nejak metl, to jsem v zivote nevidel, ale na auto bych si to nedal. Kridlo jsem si dycky myslel ze na Supa nepatri, to si myslim porad, ale nevypada to tak strasne jak jsem si to predstavoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Je to modrá metalíza, která se používala na Golf IV. Je to zajímavá barva. Ani neurazí a ani žádná pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Ta modrá se na toho supa nehodí. To křídlo se mě líbí ale opět na limuzínu .. nevím teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Dnes jsem viděl fabii sedan s RS křídlem z OII, to byl teprve hnus. Škoda křídla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 No fuj teda....Ona už Fábia sedan sama o sobě žádná pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Pecka jak pecka ,takovy Superb Junior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Modrý Superb dnes parkuje zase u Alzy v Holešovicích. Má tam zadní LED světla ale jinak ten lak je zajímavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 tak jsem ulovil dva supy v praglu, prvni me zaujal barvou a druhy kridlem - ani jedno jsem jeste nevidel... Ten modry to nie je polep foliou? Vyzera to tak matne... A to kridlo je od Kopacka: http://www.superskoda.com/Skoda/SUPERB-II/Superb-II-Limousine-rear-trunk-spoiler-V1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 nevim, nemel jsem moznost tu barvu bliz prohlizet, musel jsem letet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Není to fólie, je to lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Dálnice Mladá Boleslav - Praha 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 To má být trojková octa nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 To nevypadá....Spíš superb ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Asi to spíševlastně vidíš nenapadl mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Taky ze to je sup ll face ale kuuuurna dobre maskovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Mě by zajímalo co tomu čumí z 5tých dveří. Že by Bondovské vypouštění oleje,dýmu a hřebů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 To ma asi turbo bost ,ale libi se mi ty laufy , mě se to vždycky libilo když bylo hodně laufu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 jj. Čím víc laufů,tím víc Adidas... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 :D .. to se mi vspomnělo jak kdysi rakosnici meli padelky skoro všeho Adidas s 4ma proužkama a heslo měsice čim vic proužku tim vic adidas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Noo a když jsem byl malej,tak kdo měl na kšiltofce na kčiltu víc švů tak byl největší frajer :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 nejsme my stejnej ročnik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.