Bubaq Vloženo 8. Červen 2022 Sdílet Vloženo 8. Červen 2022 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Červen 2022 Sdílet Vloženo 11. Červen 2022 Jeden pěknej Ford ve firemních barvách 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 šikovný kurýr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 30. Červen 2022 Sdílet Vloženo 30. Červen 2022 Včera tam nestála takže pravděpodobně něčí daily kočár :D Paradoxně páté dveře neměly jediné kvítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2022 Zas to má tu výhodu, že mu nezůstává voda v lemu blatníku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 4. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2022 (editace) Pan majitel je asi velký fanda nápisu Škoda a zelené pásky.... :-). Řídil v těch žlutých cyklorukavicích a na sobě zelené triko Škoda... Zelený detail na discích za mě ok, stejně jako linka kolem auta. Decentní a zároveň jasně odlišující. Ale nápisy ŠKODA a Karoq, zelená na ploutvičce a zrcátkách, nepadnoucí potah loketní opěrky a látkový potahy na kožených sedadlech z toho v mém vidění udělaly maloměstskou pouťovou atrakci... No, ale proti gustu... :-D. Editováno: 4. Červenec 2022, autor: Bubaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Zajímavá barva. Jak hnědou nemusím, tak mu to slušelo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 Jeden hezkej veterán. Až na ten plastovej kufr. Byl to docela dobrej učební nástroj v 16i v autoškole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 Ty jsou jasný 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 Setkání generací. Abych řekl pravdu, obojí mají něco do sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 Rapid alá Scala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2022 ááá.. Globus Tuning😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2022 Trabi, co jede kilo dvacet nechtěl mi říci, co je to za motor ani fotit, ale něco od VW 1.8 z G2 tipuji. 1.6 má jiné víko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 Omlouvám se za OT, ulovek sice hezký, ale když majitel požádá, aby jej někdo nefotil, má k tomu asi nějaký důvod, tak by to mělo být dle mého i dodrženo, nebo minimálně rozmazat identifikátory... 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 On to říkal, když jsem stál nad tím motorem, na dálnici mával. Celkově povedené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 před 2 hodinami, Jan R. napsal: On to říkal, když jsem stál nad tím motorem, na dálnici mával. Celkově povedené Na rozdíl od těch ostatních co rozdávali výše ty "srdíčka" jsem asi jako jediný pochopil, že @Jan R. psal o tom, že ten Němec s Trabi nechtěl fotit motor? Pokud by nechtěl vůbec fotit, asi by neměl vyjíždět na dálnici, že? Ale RZ by se mazat mohla... Jinak skvělý úlovek, pokud tam má skutečně 1.8T, tak by mě zajímalo, co by to s tím bakelitem udělalo na pořádné sešlápnutí plynu :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 @omicron necituj příspěvek přímo nad sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 před 22 minutami, omicron napsal: Na rozdíl od těch ostatních co rozdávali výše ty "srdíčka" jsem asi jako jediný pochopil, že @Jan R. psal o tom, že ten Němec s Trabi nechtěl fotit motor? Pokud by nechtěl vůbec fotit, asi by neměl vyjíždět na dálnici, že? Ale RZ by se mazat mohla... Jinak skvělý úlovek, pokud tam má skutečně 1.8T, tak by mě zajímalo, co by to s tím bakelitem udělalo na pořádné sešlápnutí plynu 🙂 Ano jediný, co to pochopil. Chytrých lidí je velmi málo. Přímo nechtěl ten motor třeba je jediný v Evpopě kdo ví … Ani na YT nemá kanál. 1.8 T to netypuji to ventilové víko bylo hranaté a neměla tam vyraženo 5V nebo 20V? … 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 před 48 minutami, omicron napsal: ... Ale RZ by se mazat mohla... A to je to proč jsem to psal + má reakce směřovala hlavně k prostřední fotce z poza Traficu... Ale to už je čistě OT tady, kdyby náhodou SZ mi fungují. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 Snad mě neukamenujete když postnu video i když to mají být fotografické úlovky. Borec před sebou hrnul pomuchlany nárazník až jiskry létaly a vláčel sebou i světlo, takový cikánský corner light. Rozloučili jsme se když odbočoval na D1 ve směru na Prahu 🤣 VID_20220809_223834.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 10. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 FVE přímo v autě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2022 ... a na tom zlomeném prutu vlála pirátská vlajka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 15. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.