Únor 23, 20232 r Už trochu starší článek : https://www.garaz.cz/clanek/tajemny-unikatni-obrneny-special-dartz-miri-do-prahy-21002832
Březen 19, 20232 r Zatím ( 18 dní) jsem v Ománu na ulicích potkal jednu nepojízdnou Fabku a českou výpravu. Na podívání - Avalon, Patrol V8 5,6l 400PS, Creta, Elantra, korejská Kia K5, Toyota Rush
Červenec 17, 20232 r Toto jsem viděl v Chorvatsku. Taky mě to napadlo ale manželka povídá "tak si jeď sám" a to pak by bylo místa dost a zase bych to nepotřeboval. No co se dá dělat ale plechovek piva by se tam vešlo nebo přikurtovat sud😜.
Červenec 18, 20232 r před 15 hodinami, Karel z HK napsal: Toto jsem viděl v Chorvatsku.ale plechovek piva by se tam vešlo nebo přikurtovat sud😜. To nemusíš jezdit do Chorvatska. Stačí potkat mě. Co já už na nosiči na kola vodtahal věcí. Dokonce Thule i Menabo maj origo box. Jen je problém nosnost. Tažný má cca 50-75 kg, tak vodečti 10-15 kg váhu nosiče. A samotný nosiče maj nosnost 35-75 kg.
Červenec 18, 20232 r Pane jo! Kluk šikovnej! Tak já příští rok vezmu ten Lidlovej zahradní box 110x50x55 co máme na balkoně.😜
Červenec 18, 20232 r před 5 hodinami, Luďa napsal: To nemusíš jezdit do Chorvatska. Stačí potkat mě. Co já už na nosiči na kola vodtahal věcí. Dokonce Thule i Menabo maj origo box. Jen je problém nosnost. Tažný má cca 50-75 kg, tak vodečti 10-15 kg váhu nosiče. A samotný nosiče maj nosnost 35-75 kg. + je třeba počítat s tím, že to zatížení by nemělo být rovnoměrné, ale těžiště nákladu by mělo být blíže u auta.
Listopad 26, 20231 r Čemu se směješ? Ta barva je krásná. Někdo holt proti krádeži auta bojuje tajnejma vypínačema, zamykáním zpátečky, alarmama a jinejma a hlavně drahejma věcma . Podle je levný, efektivní a na parkovišti nepřehlídnutelný. Takže pak tam jak sklerotickej vůl nechodíš uličkama.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.