Prosinec 26, 2024Pro 26 V 24. 12. 2024 na 10:32, orlov66 napsal: určite to má aj vyvážené Čekal bych reflexní zamolepky, ale todle byli regulérní odrazky. To musí bejt radost. Když máš malý auto a nastavuješ a nastavuješ Veteránek Není to z ulice, ale …
Červenec 17Čvc 17 Spíš jsem to zavinil sám. Po 1100 km jsem měl před zpáteční cestu zkontrolovat utažení těch vnitřních matek . Měl jsem poprvé větší rakev 420l od syna co je připevněna T šrouby. Já mám 350l a uchycenou třmínky který drží fest. No když vnoučata chtěla pádlbort tak jsem musel vzít větší. Spotřeba byla slušná, při cestě tam 5,3l/100. Zpět jedu rychleji a byly dost kolony tak 5,6l/100. A ještě jsem před cestou ty rezatý T šrouby očistil a natřel možná by ta rez líp držela.
Červenec 18Čvc 18 a já si říkal, žes měl na kole ještě asi kola a že fotíš to, jak je to "špinavé" 😄 no dobrý teda 😄 fajn, že to tam vydrželo ...
Srpen 9Srp 9 Můžete mi někdo prosím vysvětlit, jak tohle může mít letošní STK? Jinak takhle ten vrak vypadal kolem dokola...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.