Marchell Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ahoj chlapi,máte někdo tip,kde mít uložené CD tak,aby "nelítala" po autě a aby byla zároveň dobře po ruce? Já je mívám ve schránce pod sedadlem,ale tam to není to pravé ořechové,protože se za jízdy dost blbě vytahují a zase schovávají.A do schránek před spolujezdcem je dávat nechci. Stále tedy hledám nějaké lepší místo. Kde je míváte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Já právě v těch schránkách v palubovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 My je míváme v kapsách v předních dveřích. Když se dají vždycky po třech, tak vůbec nerachtají a ani se nehnou. Po ruce to moc není, ale lepší než je mít v palubovce podle mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Mám je taky ve dveřích a ještě tam mám hadřík na skla tak že mi nrachtají ani nelítají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 presne tak. kapsy u ridice , spolujezdce. A par se jich vejde pod radio. Ten kaslik na tunelu ma presne spravnou sirku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Kamoška má taký vcelku podarený držiak ktorý má suchým zipsom uchytený na slnečnej clone a CD sa odtial ľahko vyberajú a dobre tam držia. Odkial to má neviem. Foto žial nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 (editace) asi 15 CD ve schránce u spolujezdce.....v jediným spešl obalu...ale různý se daj běžně koupit v každým supermákrketu....je to celý cca 2 cm tlustý....no a jednou za čas je všechny vyměním a jedu dál.... :-)....jinak co nevidět přejdu na MP3 a to pak bude s výměnou pokoj na hooooooooodně dlouhou dobu.... Editováno: 15. Červen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 asi 15 CD ve schránce u spolujezdce.....v jediným spešl obalu...ale různý se daj běžně koupit v každým supermákrketu....je to celý cca 2 cm tlustý....no a jednou za čas je všechny vyměním a jedu dál.... :-)....jinak co nevidět přejdu na MP3 a to pak bude s výměnou pokoj na hooooooooodně dlouhou dobu.... jj tema CD sem myslel prave predevsim mp3, takze si jednou za pul roku jedno vysmazim a je to. Navic mam aux a gigo mp3 prehravac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.