ferda25 Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 To ano pokud chceš montovat časem PLA 2.0 tak to je určitě rozumná investice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Tak to ani netuším o čem mluvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 čtu to tady...často se stává, že něco s něčím nejde nakódovat :-) ...musíš študovat nebo ....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Tak to ani netuším o čem mluvíš PLA 2.0 neboli Parklenkassistent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Aha. Je to sice zajímavý, ale pouze u DSG, na manuál to nemá podle mě moc smysl, stačí mít senzory a zobrazení na rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alkac Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Ahoj, nevíte někdo OEM číslo rámečku kolem rádia AMUNDSEN do OCTAVIE II r.v. 2005? Mam aut. klimu... Nemůžu to najít... dík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 1z0858069b 9b9 - pokud nemáš držák pro telefon, 1z0858069F pokud máš držák pro telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alkáč Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Dík, hele koukal sem na ten díl a všude mi to píše, že je to na manual klimu..... ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 špatně jsem to přečetl, myslel jsem že máš manual... 1Z0858069C je bez držáku, 1Z0858069G je s držákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alkáč Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 našel sem 1Z0 858069C9B9 je to ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 ano - 9B9 je kod barvy.. ale stačí ti 1z0858069C... oni už 9B9 budou vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alkáč Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Díky, zejtra pro něj valim... nevíš náhodou o orig. BT HF k tomuhle rádiu? za rozumnej peníz.. dal bych proti klidně STREAM.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 záleží jestli chceš i se zobrazením na maxidotu nebo bez.. taky je důležité aby jsi měl v Amundsenu firmware který umí ovládat HF jednotku.. jinak se musí přehrát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alkáč Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 maxík nemam.. jestli půjde seznam a ovládání na rádiu, úplně mi to stačí.. verzi fw zjistim asi jen diagnostikou, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 A nebo si kup Amundsen+ s integrovaným BT HF. komplet je na skodateile asi za 13, ale muzu dat kontakt, kde sezenes za 7. jen si musis za litr dokoupit gps antenu a mikrofon s kabelem. takze 8 + montaz a kodovani. vyhnes se tak dokupovani jednotky BT HF, drzak, kryt, kabel k radiu, kabel k mikrofonu a mikrofon, cpat to pod sedacku spolujezdce atd. Jeste je pak podle typu jednotky nekdy potreba udelat novou antenu na strechu a natahnout kabely... takze se ti cena muze vysplhat mozna na vic, nez by stal Amundsen+ s integrovanym BT HF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alkáč Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 no jo to by bylo ideální, kdybych minulej tejden nekoupil AMUNDSENA bez plus :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 A nebo si kup Amundsen+ s integrovaným BT HF. komplet je na skodateile asi za 13, ale muzu dat kontakt, kde sezenes za 7. jen si musis za litr dokoupit gps antenu a mikrofon s kabelem. takze 8 + montaz a kodovani. vyhnes se tak dokupovani jednotky BT HF, drzak, kryt, kabel k radiu, kabel k mikrofonu a mikrofon, cpat to pod sedacku spolujezdce atd. Jeste je pak podle typu jednotky nekdy potreba udelat novou antenu na strechu a natahnout kabely... takze se ti cena muze vysplhat mozna na vic, nez by stal Amundsen+ s integrovanym BT HF. pokud myslíš anténu k premium jednotce tak tam opravdu není nutné dávat anténu na střechu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 během týdne ho prodáš na aukru nebo bazoši a koupíš plusko, kde je all in one. úspora peněz, času při montáži a není potřeba rozvrtat třetinu auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alkáč Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 musim to promyslet.... zatim dík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 jinak rámeček pro navi se najde na každým vrakáči a v každým obchodě s dílama kolem 200-350Kč. nepotřebuješ ani číslo dílu, poznáš to hned na první pohled. tyhle navi se prodávaj docela dobře a rychle, tak by nebylo špatný to tak udělat a jít do pluska. já ho mám v autě celkem krátce a je to fakt super u BT HF využívám často hlasový vytáčení, což je úplně super, nemusím se za jízdy hrabat v seznamu se 120 číslama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 akorát, že předFL rámeček černej stojí ve škodovce novej cca 150-160,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikiska008 Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Ahoj.Mám Amudsena.Potřeboval bych nahrát mapy na sd kartu.Za kolik mi to uděláš?Díky.Milan.Odkud si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikiska008 Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Mám navigační cd Amudsen.Cena 1000 kč.Pište,které cd budete chtít.Myslím tím země.Miki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Nevite nekdo jestli uz jsou pro Amundsen+ nejake novejsi mapy nez V4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 To mě by zajímalo jak vůbec zjistit verzi map a FW. Nějak jsem to nikde neobjevil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.