Leden 20, 201312 r čtu to tady...často se stává, že něco s něčím nejde nakódovat :-) ...musíš študovat nebo ....:-)
Leden 22, 201312 r Aha. Je to sice zajímavý, ale pouze u DSG, na manuál to nemá podle mě moc smysl, stačí mít senzory a zobrazení na rádiu.
Únor 11, 201312 r Ahoj, nevíte někdo OEM číslo rámečku kolem rádia AMUNDSEN do OCTAVIE II r.v. 2005? Mam aut. klimu... Nemůžu to najít... dík..
Únor 11, 201312 r 1z0858069b 9b9 - pokud nemáš držák pro telefon, 1z0858069F pokud máš držák pro telefon
Únor 12, 201312 r Dík, hele koukal sem na ten díl a všude mi to píše, že je to na manual klimu..... ??
Únor 12, 201312 r špatně jsem to přečetl, myslel jsem že máš manual... 1Z0858069C je bez držáku, 1Z0858069G je s držákem
Únor 12, 201312 r Díky, zejtra pro něj valim... nevíš náhodou o orig. BT HF k tomuhle rádiu? za rozumnej peníz.. dal bych proti klidně STREAM..
Únor 12, 201312 r záleží jestli chceš i se zobrazením na maxidotu nebo bez.. taky je důležité aby jsi měl v Amundsenu firmware který umí ovládat HF jednotku.. jinak se musí přehrát!
Únor 12, 201312 r maxík nemam.. jestli půjde seznam a ovládání na rádiu, úplně mi to stačí.. verzi fw zjistim asi jen diagnostikou, co?
Únor 12, 201312 r A nebo si kup Amundsen+ s integrovaným BT HF. komplet je na skodateile asi za 13, ale muzu dat kontakt, kde sezenes za 7. jen si musis za litr dokoupit gps antenu a mikrofon s kabelem. takze 8 + montaz a kodovani. vyhnes se tak dokupovani jednotky BT HF, drzak, kryt, kabel k radiu, kabel k mikrofonu a mikrofon, cpat to pod sedacku spolujezdce atd. Jeste je pak podle typu jednotky nekdy potreba udelat novou antenu na strechu a natahnout kabely... takze se ti cena muze vysplhat mozna na vic, nez by stal Amundsen+ s integrovanym BT HF.
Únor 12, 201312 r A nebo si kup Amundsen+ s integrovaným BT HF. komplet je na skodateile asi za 13, ale muzu dat kontakt, kde sezenes za 7. jen si musis za litr dokoupit gps antenu a mikrofon s kabelem. takze 8 + montaz a kodovani. vyhnes se tak dokupovani jednotky BT HF, drzak, kryt, kabel k radiu, kabel k mikrofonu a mikrofon, cpat to pod sedacku spolujezdce atd. Jeste je pak podle typu jednotky nekdy potreba udelat novou antenu na strechu a natahnout kabely... takze se ti cena muze vysplhat mozna na vic, nez by stal Amundsen+ s integrovanym BT HF. pokud myslíš anténu k premium jednotce tak tam opravdu není nutné dávat anténu na střechu!
Únor 12, 201312 r během týdne ho prodáš na aukru nebo bazoši a koupíš plusko, kde je all in one. úspora peněz, času při montáži a není potřeba rozvrtat třetinu auta.
Únor 12, 201312 r jinak rámeček pro navi se najde na každým vrakáči a v každým obchodě s dílama kolem 200-350Kč. nepotřebuješ ani číslo dílu, poznáš to hned na první pohled. tyhle navi se prodávaj docela dobře a rychle, tak by nebylo špatný to tak udělat a jít do pluska. já ho mám v autě celkem krátce a je to fakt super u BT HF využívám často hlasový vytáčení, což je úplně super, nemusím se za jízdy hrabat v seznamu se 120 číslama.
Únor 13, 201312 r Ahoj.Mám Amudsena.Potřeboval bych nahrát mapy na sd kartu.Za kolik mi to uděláš?Díky.Milan.Odkud si?
Únor 14, 201312 r Mám navigační cd Amudsen.Cena 1000 kč.Pište,které cd budete chtít.Myslím tím země.Miki
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.