Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Update zdarma je pokud vm pouze pro majitele novych navigaci v O3, S3 a F3, na klasickem A+ myslim nikdy nic zdarma nebylo a nebude :) Takze jedine servis, "sikovny" kamarad v automobilce nebo pochybne zdroje na netu/ebay ( cena kolem 70-100E )

Vloženo (editace)

Zdravím. Omlouvám se jestli jsem přehlídl něco na co se teď budu ptát pročetl jsem to tu tak nějak křížem krážem a nenašel jsem řešení pro svojí prekérku... možná jen blbě koukám... mám O2 2008 před FL do současný doby tam byla navigace RNS300, multifunkční volant a origo handsfree sada. vše šlapalo ok ovládání z volantu i propojení telefonu a jeho ovládání ať již hlasem nebo volantem a propojení na maxíka. bohužel tahle postarší třístovka se odporoučela do věčných lovišť a pořídil jsem výhodně RNS315 zapojil jsem jí a šlape respektive šlape napůl, propojení na climatronic a parkovací senzory s tím problém nemám že nejdou ani nevyžaduju ale štve mě že nejde ovládání z volantu :-( respektive levá část, kde je ovládání telefonu šlape ale pravá část, kde je hlasitost a přepínáni skladeb atd je bez reakce. V elektru jsem totální laik (ačkoli po přečtení tohodle fora o něco chytřejší) takže jestli jsem trotl a nemůže to vůbec běhat tak se omlouvám za zbytečný příspěvek. Dík za každou reakci.

Editováno: , autor: Kazim
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Dnes mi Amundsen+ prestal z niceho nic nacitat jakoukoliv SD kartu. At je karta venku nebo uvnitr, tak se tvari, jako by karta byla vlozena a nic na ni nebylo. Karta je ok, v jinem aute a v pc funguje. Mohla se jen tak bez priciny rozbit ta ctecka? Zkousel jsem reset do tovarniho nastaveni to nepomohlo. Auto je jeste v zaruce, tak jim to kdyztak v pondeli hodim, at to opravi, ale radeji se ptam, jestli se s tim nesetkal a neda se to prece jen nejak jednoduse vyresit. Nejak se mi nezda, ze by to 3 roky fungovalo a ted bez toho abych s tim cokoliv delal, to najednou prestalo.

Editováno: , autor: mike_k
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Problem zmizel pote co auto 2 dny stalo v garazi bez pohybu. Po prichodu do auta vse zase normalne fungovalo a od te doby zase vse normalni uz vice nez tyden. Nechapu.

Editováno: , autor: mike_k
Vloženo

Lidičky, pojede mi rádio amundsen na octavii II facelift R.v 2012 když tam teď mám swing? Baterií předpokládám vybijet nebude. Ale co signál? Pojede když zatím nemám GPS anténu? Pokud chápu tak mi zatím nepůjde GPS ale fm rádio ano že?

Vloženo

No to zalezi co v tom radiu je nastavene teraz. Nastavuje sa to ci mas v aute soundsystem, kolko mas repro, komunikacia na maxidot (ci s BAS protokolom). A treba este nakodovat navigaciu do Gateway installation list

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím , nevíte někdo , kde ( nejlepe východní čechy ) opravují navi. amundsen. Vše funguje , ale rádio na fm už prakticky nenaladí žádnou stanici max. čr1 ? Anténu jsem už dal zkontrolovat -ok . Moc díky za info.

Vloženo

Na AM jsem chytil jen jednu stanici . Ted jsem to zkoušel doma a na FM v poho. Ale při jízdě se naladěné stanice ztrácí nebo chrčí. Ráno jsem nechytal nic ani na dvorku a ted jo. 

Vloženo

A habal jsi vzdadu s konektorama? NEjdrive bych kouknul na antenu, na fakra konektor, jestli neni najaky nacaty ... pripadne ho vym,enit za novy ... pak zkontrolovat ten na radiu

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj, premyslim o výměně rádia swing v octavce za Amundsen nebo Amundsen+

Jaké jsou mezi nimi rozdíly? Potřebuji aby to mělo Bluetooth aby se dalo z auta telefonovat, kvůli tomu chci výměnu provést.

Díky za informace

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...