KoNG Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 long coding byte 03 bit 0 zaškrnout lepší ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 No a ještě ten VAG si kup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Páni , je tu niekto kto mi vie zaručene odpovedať na tieto otázky kým to objednám ? Chcem do Octavie Tour II navigáciu Amundsen PLUS - anténu mám poriešenú - aj FM aj GPS . Mám ale otázky , aké sú rozdiely medzi Amundsenom+ a klasickým ? Tento plus má pevný disk kde sa nahrajú mapové podklady ? Neviete ako je to z kodovaním ? Mám 8 repro , inak nič viac neplánujem , ani HF sadu , ani parkovacie senzory , ani climatronic . Prípadne poprosím o skúsenosti s touto NAVI , ako naviguje k cíli , či zobrazuje ulice miesta , ako hrá rádio a iné poznatky z reálneho života . Rozhodol som sa pre Amundsen+ pretože sa relatívne nekradne , ale aj kvôli cene, za cenu kradnutého Columbusa mám legál Amundsen+ . GPS anténu plánujem umiestniť do stredovej schránky na prístrojovej doske . Ďakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Plusko ma pamet na mapy (disk ne, ale nejakou flash pamet), nahled cele trasy, lze zadavat dilci body trasy a to je asi to hlavni. Mozna nekdo s dlouhodobejsi zkusenosti by jeste neco doplnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 takže tam mapy nahrám raz a mám pokoj ? a môžem navigovať a počúvať mp3 z karty alebo z CD/AUX ? to s trasami je super , ešte ak by bolo toto isté tak to objednám a čert to ber , horšie ako Blues nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 To ne, ale na rozdíl od Amundsena je jediná cesta pro mapy koupě SD karty u dealera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 jj to viem , to zase niekto straší s tým že na Amundsen musíš zháňať mapy na nete ... Ono poviem to inak , mapy na karte sú k navigácii v cene , a zase nejazdím nejaké trasy kde by sa to malo meniť , v podstate navigáciu ani nepotrebujem ale nové Bolero sa mi nepáči a stojí toľko čo tento A+ . Takže voľba je jasná ... A ono uvidíme, zase sa nájde niekto kto bude vedieť tie mapy niekde zohnať , ako vždy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Pokud to řešíš jako rádio + hf tak asi opravdu neexistuje lepší volba. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 ono tento Blues stojí za prd a Columbus nechcem - čakať kedy si ho niekto vyberie teda nemusím a ani ho nevyužijem . Chcem to len ako lepšie rádio hlavne na SD karty - to síce má aj bolero lenže na http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=379 je tam minimálny rozdiel v cene tak prečo aj nenavigovať ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Tady je sice dražší, ale zase se vším potřebným pro montáž: http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=409&menu=%C5%A0koda%7COctavia%20II%28A5%29%20facelift Podle toho co vidím je to přímo díl z příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Tady je sice dražší, ale zase se vším potřebným pro montáž: http://www.skodateil...5%29%20facelift Podle toho co vidím je to přímo díl z příslušenství. Tohle bych rád koupil já, ale co jsem se dozvěděl, tak Amundsen+ je ve dvou verzích. Jedna verze je bez bluetooth a musí se dodělat příprava pro telefon pod sedačkou spolujezdce a pak je druhá verze novější, kde je tam bluetooth interní. Co je na tom pravdy a jak to lze rozeznat když budu navi kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 (editace) Lukáš - toto hovorí ELSA Všeobecný popis od KT 22.11 je v navigačním přístroji Amundsen integrován bluetooth modul, který plní funkci telefonní přípravy GSM II (odpadá tak řídicí jednotka obsluhy telefonu -J412- umístěná pod pravým sedadlem). Pro telefonní přípravu GSM III nadále zůstává řídicí jednotka obsluhy telefonu -J412- pod pravým sedadlem. Ferda - ja som dostal práve 100% zaručený tip na anténnu redukciu Fakra 1- 2 pretože toto má len jednu anténu a druhú dorábať nechcem . GPS anténu chcem dať do horného kastlíka na prístrojovej doske - ten chcem kúpiť tiež lebo Tour ho má bez dvířek + čierny spínač výstraž. svetel . + Musím kúpiť v škodovke rámik Editováno: 30. Prosinec 2012, autor: surky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Panove, mam prosbu, mam Amundsena a zda se mi ze hraje podstatne hure nez Columbus, zvuk je takovy plochy ... jelikoz mam starou GW, tak se do nej nedostanu ( jen u kamose v aute s novejsi GW ). Co jsem to tam mel jednou pripojene, tak jsem tam zadne nastaveni nenasel, snad jenom "neco linearní", nema nekde nejaky screenshott co to je, pripadne kodovani pro O2 ? 4 repro tam nakodovany jsou ... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 není tam nakodovaný soundsystém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 (editace) S BAP soundsystémem je jen ticho... To Lukáš Plachý: Podle objednacího čísla. Editováno: 30. Prosinec 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 má ešte niekto postrehy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 (editace) To Lukáš Plachý: Amundsen+ ze skodateile má na 100% hf jendotku, protože součástí balení je i microfon a kabel k navigaci od microfonu. Editováno: 30. Prosinec 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 jj to som si všimol , ale pre mňa to podstatné nie je , nechystám sa dorábať HF sadu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) Kluci, je Gateway typu Q novější anebo starší typ? Address 19: CAN Gateway Labels: 1K0-907-530-V3.clb Part No SW: 1K0 907 530 Q HW: 1K0 907 951 Component: J533__Gateway H16 0202 Revision: H16 Serial number: 2700K086100943 Coding: E9801F064006022302 Shop #: WSC 20268 012 20168 VCID: 356547EC5C0A8FB0C23 No fault code found. Editováno: 3. leden 2013, autor: Honza9007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Q už je nový typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 díky pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 no já nevim jestli ten kousek na skodateile má na 100% hf jendotku i když je tam kabel a mikrofon. Když ta navi BT nemá a je nutný instalovat jednotku pod sedačku řidiče, tak se stejně mikrofon připojuje na navi ne? Tak podle tohodle to asi poznat nejde. Musí to bejt v kódu produktu nebo nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Mám Amundsen plus. Je tam HF. HF nefunguje jedině tehdy pokud není nakodované. Taktéž Soundsystem se dá nakodovat a pokud ho vozidlo nemá hraje Amundsen plus hrozně mizerně. Kodovaní soundsystemu nemá nic společného s BAPem. BAP se koduje samostatně a u Amundsena plus lze BAP taky nakodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Otázka zní na co by byl microfon jako příslušenství u navigace typu AMundsen+, kdyby nebyl určený na to co já píšu??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 No to je taky pravda. Zbytečně by to tam nedávali. Já už mam v jednom bazaru potvrzeno, že plusko který tam je, má BT HF a je za 7 tisíc. GPS anténa je za 500 a kabel s mikrofonem bude tak za 400, takže komplet 8, namontuju a nechám nakódovat u rolbaře. Jen furt stále přemýšlím nad Bolerem, který je bazarově za 5, protože navi nevyužiju, speciálně na navi mám jako druhej telefon Nokii. Potřebuju jen aby to bralo karty. Mám MR2008 před FL a dal bych tam Bolero ze Supa s čidlem, ale co jsem tak četl, tak funkčnost jasu na max je jako loterie. Některý Bolero si prej dělá co chce i když je to manuálně nastavený na max, jiný zase svítí dobře. Neví se už náhodou co s tím nebo aspoň který Bolera jsou OK? Jestli to od nějakýho roku výroby nebo FW není OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.