suri. Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 keď kašleš na legalitu tak si kúp columbus za osem , väčšinou to bude lopata či ide o bolero alebo o columbus tak prečo si neprilepšiť . http://www.sbazar.cz/ondra.vn/detail/376401-bolero-skoda-superb-ii-poskozne napríklad toto čo nešikovný mechanik vytrhol a stratil od neho pin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 tomu ale věří jen sám prodejce, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 (editace) Amundsen urcite naviguje lepe nez nejaka Nokia. A je u nej prece jen mensi sance nez u Columba, ze ti u nej nejaky mechanik utrhne predni panel. Editováno: 12. leden 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 verí neverí , takýchto príhod poznám , podotýkam že aj tu som mal rôzne ponuky na bolerá , columbusy a iné , vybraté zo svojho auta a nahradené pioneerom na kazety , a podobné príhody a to sa to tu kradne o hodne menej ako u vás , tu kde robím robili len jednu vykrádačku za posledné roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 No já bych si nebyl jistej, že něco krom TomTomu a Garminu naviguje lépe než Nokie. Nokie má aktuální mapy, naviguje na číslo domu, za 4 roky používání jsem nikdy neměl problém někam dojet i když to byla novostavba nebo zapadákov u lesa 200km za Prahou. Ve městě navigace v jízdních pruzích atd. atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Tak už je na cestě ke mě Amundsen+ s BT a předinstalovanýma mapama za 6900. Potřeboval bych ale poradit, jakou mám koupit GPS anténu a hlavně kde sehnat kabel s mikrofonem, našel jsem pouze http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=125&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29 , ale to není ono, je to určený pro BT HF jednotku pod sedačkou řidiče a tady bude BT HF přímo v navi. Pak jsem našel http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=212&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29 , určeno pro Columbuse, ale nevím jestli to půjde na Amundsen+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Amundsen+ s BT HF mi přijde zítra společně s mikrofonem a kabelem http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=212&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29 a GPS anténou http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=201&menu=Volkswagen . K tomu mám redukci na anténu 1Z0051551 za asi 180Kč. Takže to tam zítra šoupnu a hurá k rolbařovi na kódování, teda jestli bude mít čas. Celkem 6900+500+550+180+poštovný 150 = 8280. Celkem drahá sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Poradí prosím někdo, kdo mi v Praze nebo okolí namontuje a nakóduje do O2 MR2008 Amundsen+ s integrovaným BT HF spolu s interní GPS anténou, kabelem k mikrofonu a mikrofonem? rolbař bohužel přes zimu tohle nedělá, až někdy za dva nebo tři měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 můžu v Humpolci pokud dojedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 No v létě bych možná i dojel, ale teď v zimě, sníh a mokro, D1 a 220km, skoro 500 za naftu... Promiň, ale potřebuju někoho blíž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Tak zkus tady: http://www.autoelektrika-preslicka.cz/ Karel Jasanský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 (editace) Díky moc, zítra tam zavolám. Jinak ještě jeden dotaz, sice mam MR2008, ale s jakou gateway Amundsen+ nema problem? Abych pak nemusel ještě dokupovat. Sice se mi nechce, ale asi se kouknu nebo až budu u někoho na kódování, tak abych to věděl. EDIT: A ještě kam se přesně montuje mikrofon k tý navi? Vím že by to snad mělo být někde u předního vnitřního osvětlení. Editováno: 16. leden 2013, autor: Lukáš Plachý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 No v létě bych možná i dojel, ale teď v zimě, sníh a mokro, D1 a 220km, skoro 500 za naftu... Promiň, ale potřebuju někoho blíž. možná lepší vyhodit 500kč za naftu a jed k někomu, kde víš že to umí :-D než aby ti pak někdo něco zkurvil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Tak už je Amundsen+ v autě. Nakonec mi to zapojil Milhausek. Všechno funguje skvěle, moc tedy děkuji a klaním se. Jinak anténu mám řešenou jen přes redukci a signál v pohodě. Ve 170km/h na D1 bez problému celou cestu, po Praze taky pohodička. Jsem maximálně spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 to Lukáš Plachý: Koukám na tvé autíčko a takové face budíky by tomu slušely.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 vůbec mě do toho nenaváděj :'> už jsem o tom uvažoval , ale co jsem tu tak vyčetl a zjistil, tak je s tím snad docela problém. funguje pak sice komplet MF volant a zobrazuje na maxíkovi navi atd., ale je tam snad zase problém s immo a dalšíma věcma. navíc je to zase s montáží nějakých 8 tisíc. udělal jsem mf volant, navi a stálo mě to skoro 20 a to chci ještě komplet parkovacího asistenta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 (editace) Tak parkovací asisten bez nových budíků je celkem utopie...jinak je nutné zachovat funkci jednotky immobilizéru(musí být možnost ji načíst diagnostikou!!) jinak bude problém s naučením G85 nebo s případnou novou ESP jednotkou. Editováno: 18. leden 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Tak ESP nemam, jenom ASR. jinak právě s tím immo když je problém, tak bych to nezkoušel. koupit za 5500 budíky a pak zjistit, že to nepůjde... jinak PA nejsou na budících závislý ne? PA se zobrazuje na Amundsenu+ a k tomu ještě zvukový upozornění. Je samozřejmě škoda, že současnej maxík neukazuje rádio, navi a telefon, ale zkoušet to za ty prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Počkej ty chceš jen zobrazovat, tj. jen klasické PDC...tak to pak ano. Jinak pokud koupíš budíky tak do auta MR2008 je dám na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 JJ klasický parkováky a jejich zobrazení. Asi si myslel takový to samočinný parkování viď? To se mi líbí, ale chtěl bych to tak jedině s DSG. To bych si pak dal i Magicar s dalkovým startem a bylo by to super. Jinak auto je MR2008 a myslel jsem, že kvůli rádiu nebudu muset měnit gateway a nakonec se taky měnila, protože jsem měl Q a tý se nějak nechtělo. Teď si ani nepamatuju jaká se tam včera dávala. Nový budíky jsou hezký, ale - budíky, parkováky, origo alarm, práce... Dalších 20 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Q úplně stačí...to si měnil zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 No měnil to Milhausek na místě. Namontoval navi a nějak to s Q nešlo nakódovat, tak tam dal jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Teď je tam teda 7N0 907 530 M, tak asi věděl proč mi nabízel výměnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 (editace) Můj názor jsem napsal. Editováno: 19. leden 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 a když už, tak je M lepší než Q nebo je to možnostma stejný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.