danikd Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Update zdarma je pokud vm pouze pro majitele novych navigaci v O3, S3 a F3, na klasickem A+ myslim nikdy nic zdarma nebylo a nebude Takze jedine servis, "sikovny" kamarad v automobilce nebo pochybne zdroje na netu/ebay ( cena kolem 70-100E ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Jak psano vyse, na Amundsen+ nikdy zadne update zdarma nebyly a ani neoficialne to nijak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazim Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 (editace) Zdravím. Omlouvám se jestli jsem přehlídl něco na co se teď budu ptát pročetl jsem to tu tak nějak křížem krážem a nenašel jsem řešení pro svojí prekérku... možná jen blbě koukám... mám O2 2008 před FL do současný doby tam byla navigace RNS300, multifunkční volant a origo handsfree sada. vše šlapalo ok ovládání z volantu i propojení telefonu a jeho ovládání ať již hlasem nebo volantem a propojení na maxíka. bohužel tahle postarší třístovka se odporoučela do věčných lovišť a pořídil jsem výhodně RNS315 zapojil jsem jí a šlape respektive šlape napůl, propojení na climatronic a parkovací senzory s tím problém nemám že nejdou ani nevyžaduju ale štve mě že nejde ovládání z volantu :-( respektive levá část, kde je ovládání telefonu šlape ale pravá část, kde je hlasitost a přepínáni skladeb atd je bez reakce. V elektru jsem totální laik (ačkoli po přečtení tohodle fora o něco chytřejší) takže jestli jsem trotl a nemůže to vůbec běhat tak se omlouvám za zbytečný příspěvek. Dík za každou reakci. Editováno: 20. leden 2016, autor: Kazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jadek.Pavel Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Zdravím lze nějak nahrát či dostat/aktualizovat mapy do amundsena? Mám staré 2013. Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Nove uz jsou pres SD, takze nejde, posledni jsou tusim 2013 a na CD se delalo ejste Rusko a hlavni tahy Evropy 2014, dale uz jen SD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 A je někdo z okolí CV kdo by mi aktualizoval mapy ???Do Amundsena?Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 (editace) Dnes mi Amundsen+ prestal z niceho nic nacitat jakoukoliv SD kartu. At je karta venku nebo uvnitr, tak se tvari, jako by karta byla vlozena a nic na ni nebylo. Karta je ok, v jinem aute a v pc funguje. Mohla se jen tak bez priciny rozbit ta ctecka? Zkousel jsem reset do tovarniho nastaveni to nepomohlo. Auto je jeste v zaruce, tak jim to kdyztak v pondeli hodim, at to opravi, ale radeji se ptam, jestli se s tim nesetkal a neda se to prece jen nejak jednoduse vyresit. Nejak se mi nezda, ze by to 3 roky fungovalo a ted bez toho abych s tim cokoliv delal, to najednou prestalo. Editováno: 4. Březen 2016, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 (editace) Zkusil bych profouknout čtečku stlačeným vzduchem. Editováno: 14. Březen 2016, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 (editace) Problem zmizel pote co auto 2 dny stalo v garazi bez pohybu. Po prichodu do auta vse zase normalne fungovalo a od te doby zase vse normalni uz vice nez tyden. Nechapu. Editováno: 15. Březen 2016, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuck321 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Lidičky, pojede mi rádio amundsen na octavii II facelift R.v 2012 když tam teď mám swing? Baterií předpokládám vybijet nebude. Ale co signál? Pojede když zatím nemám GPS anténu? Pokud chápu tak mi zatím nepůjde GPS ale fm rádio ano že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Pôjde ti všetko okrem tej navigácie kým nedáš GPS anténu. Avšak treba po výmene rádia ho správne nakódovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuck321 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Co to bude nebo nebude dělat když se nenakoduje? Kódování je jednoduchý? Pouze stačí vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 No to zalezi co v tom radiu je nastavene teraz. Nastavuje sa to ci mas v aute soundsystem, kolko mas repro, komunikacia na maxidot (ci s BAS protokolom). A treba este nakodovat navigaciu do Gateway installation list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuck321 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Jo taaak, soundsystem nemám. Jinak všechno. Zjistím pin a vyzkouším, zatím díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurášek Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Zdravím , nevíte někdo , kde ( nejlepe východní čechy ) opravují navi. amundsen. Vše funguje , ale rádio na fm už prakticky nenaladí žádnou stanici max. čr1 ? Anténu jsem už dal zkontrolovat -ok . Moc díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 A na AM to je OK, neni volny konektor anteny? Ze by byl urvany z desky ... to bych ti udelal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurášek Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Na AM jsem chytil jen jednu stanici . Ted jsem to zkoušel doma a na FM v poho. Ale při jízdě se naladěné stanice ztrácí nebo chrčí. Ráno jsem nechytal nic ani na dvorku a ted jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 A habal jsi vzdadu s konektorama? NEjdrive bych kouknul na antenu, na fakra konektor, jestli neni najaky nacaty ... pripadne ho vym,enit za novy ... pak zkontrolovat ten na radiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wenclsjs Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Ahoj vsem chtel bych udelat usb zasovku a bluetooth, do sve oktavie II pred fl. Mam amundsena.Co k tomu budu potrebovat? Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 na USB tohle http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=170&menu=Škoda|Octavia II(A5)|Audio a Navi&img_b=IMG_2470.JPG&album_adr=/album&album_start=0#fotoalbum a BT nějakou GSM jednotku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wenclsjs Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 na USB tohle http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=170&menu=Škoda|Octavia II(A5)|Audio a Navi&img_b=IMG_2470.JPG&album_adr=/album&album_start=0#fotoalbum a BT nějakou GSM jednotku.Dekuji jeste navod jak to instalovat?? Nekde jsem cetl ze musim navi-amundsen nakodovat?? Dejuji za odpoved Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Ahoj, premyslim o výměně rádia swing v octavce za Amundsen nebo Amundsen+ Jaké jsou mezi nimi rozdíly? Potřebuji aby to mělo Bluetooth aby se dalo z auta telefonovat, kvůli tomu chci výměnu provést. Díky za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 S BT jsou jen nektere Amundsen+, stary Amundsen ( RNS-310 ) nikdy, telefonovani vzdy jens externi BT jednotkou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Aha, díky za info, kdyby byla potřeba externí jednotka tak tu můžu sehnat o k stávajícímu swingu, takže hledat Amundsen+ ... bude se mi u OII FL ukazovat i parkovací senzory a klimatronic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 OPS i klima umi, umi, narozdil od stareho Amundsena ( RNS-310 ), i low kameru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.