superfatty Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) to neni bazar Michale, to je dotaz jestli se někdo přidá.. a nevim kde na tom vidíš něco čínského.. Editováno: 19. Říjen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Mna by skor zaujimala ta chrom lista nad ECV a antena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 tak jak to dopadlo? chlapy kuva ten napis v cajncine vlevo je masakr - ten bych bral ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 No tak tá maska by zaujímala aj mňa Ten čínsky nápis škoda zoženieš už hocikde aj u nás, v niektorých e-shopoch som ho videl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Mna by skor zaujimala ta chrom lista nad ECV a antena... Ta chrom lišta na víku kufru je moc pěkná, k té mé Black Magic by se moc hodila... Asi pobrowsuju po H.K. eBay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 No tak tá maska by zaujímala aj mňa Ten čínsky nápis škoda zoženieš už hocikde aj u nás, v niektorých e-shopoch som ho videl... tak to mi řekni kde jsi ho viděl Lubo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Chvíľu mi to trvalo Roberte ale našiel som: http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/skoda-napis/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 nic v zlom ale velmi sa to nepodoba na to na obrazku...na tom obrazku octavie je na poslednom mieste nejaka "hviezda" alebo ako to nazvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Po čínsky neviem, takže ti nepoviem ktoré je správne Ale na predchádzajúcej strane je, že ten nápis na octávke znamená volkswagen shangai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Na tu dlouhou lištu na víko kufru jsem se už ptal mnohokrát a bez úspěchu.....dokonce i známej z Jarova šel za vedoucím skladu jestli by to nějak nešlo objednat a ten mu jen řekl že neni jedinej co se na to ptá a že to nejde...že mu to ta objednávací aplikace co maj na komunikaci z MB hodí jako Error nebo jako neexistující č.dílu a vyhodí mu to automaticky ze seznamu. Ty lišty dveří a narázníku(lak+chrom.lišta..alá Passat B5-FL) sehnat u nás jdou....měl jsem dvě nabídky,ale obě byli nad 10.000kč(bez laku..jen v přípravě)....tak na to jim kašlu,zas až tak se mi to zas nelíbí...to ta lišta na víku kufru je moc gut .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Ak by niekto velmi chcel skusit ten napis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ale to je ten Shangai VW, už keď tak nápis škoda... Kto to preloží z toho môjho odkazu??? Je to škoda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 shanghai VW = Skoda, trosku sa uskromni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 a lubinob, zatiaľ neviem po čínsky ale taký blud by som si na auto nedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ved, nechcel by som, aby moje auto vyzeralo ako vyrobene v Cine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 No šak ja som nikde nenapísal, že to chcem a idem dávať na auto Superfatty sa pýtal, kde v e-shope som to videl, tak som to sem hodil... Len som chcel vedieť či je to naozaj škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ta šikmooká chromová maska se mi absolutně nelíbí.....a na škodovku si plácat čínské nesmysly ( i když je to fakt Škoda ), mi připadá hodně mimo mísu....ale až potkám někoho s čínskou nálepkou na kufru, tak se aspoň zasměju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tady je lišta nad RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 (editace) je podobna tej cinskej , len je o dost hrubsia Editováno: 3. Únor 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 mne sa to nepáči je to veľmi vyčačkané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ta lišta nad RZ je dle mého taky otřesná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Chromovana ozdobna lista sa da v pohode zohnat a je odolna voci poveternostnym vplyvom i autoumyvarkam... skratit sa da na lubovolny rozmer... sirky som nasiel 6, 9, 12,5 a 20 mm. Tu mate link: http://www.autobiznis.sk/doplnky/chrom-design/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koca1 Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Já jí chci taky kde jí sehnat?????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koca1 Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 šel by do toho někdo? myslím do té masky? cena cca 150 dolarů. Do toho bych šel paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.