Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

mozno je to uplne zbytocne sem davat ale mate niekto takyto joystick na zrkadla??? vid foto, lebo na vsetkych fabkach som videl L hore, vyhrev v strede a R dole a toto je absolutne neprakticke podla mna, lebo ked chcem nastavit len lave zrkadlo tak musim ich pohnut obe... :help: co je to za vymysel?????????

post-18349-1213818979_thumb.jpg

Vloženo (editace)
:kol-18: :kol-18: :kol-18: no najlepsie je odpovediet si sam... ups trochu som zagoogloval a uz to mam...ale to ma absolutne nenapadlo ze vyssia vybava ma SYNCHRONNE nastavitelne spatne... aj tak je to podla mna blbost a rad by som to prerobil na normalne ak sa da... nema s tym nekto skusenost??? hlavne to ze ci pasuje konektor ked si zozeniem obycajny ovladac? Editováno: , autor: Standis
nemusíš citovat svůj vlastní příspěvěk a hlavně né, když je poslední
Vloženo
:kol-18: :kol-18: :kol-18: no najlepsie je odpovediet si sam... ups trochu som zagoogloval a uz to mam...ale to ma absolutne nenapadlo ze vyssia vybava ma SYNCHRONNE nastavitelne spatne... aj tak je to podla mna blbost a rad by som to prerobil na normalne ak sa da... nema s tym nekto skusenost??? hlavne to ze ci pasuje konektor ked si zozeniem obycajny ovladac?

je to o zvyku, já mám taky tento a vůbec mi nevadí, pokud se ti nebude líbit nastavení levého zrcátka, tak si ho potom nastavíš zvlášť.....

btw: to tak často měníš nastavení zrcátek, že ti to tak vadí? teda pokud auto nepoužívá celé příbuzenstvo, to je potom jiná... :p

Vloženo

to admin: no jo uz to budem vedet sorryyyy :kol-18:

to vrkal: ne nemenim casto sklon zrkadiel ale strasne mi to vadi lebo jazdim okrem mojej fabky este na dalsich troch a ani jedna to nema tak ako ja, ale je to vazne asi len sila zvyku :p

Vloženo

Aj na novsich modeloch kde mas len L sa hybe aj prava strana. Vsimni si to!!!!

Ten novsi ovladac je pohodlnejsi! Odskusane.....na starom ked chces dostelovat pravu stranu musis zatocit do polohy R a drzat v nej a tocit....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...