Přejít na obsah

Dodělaní el. oken


tomina

Doporučené příspěvky

Mám originál stahovačky + universální dojezdy oken + dvě tlačítka. Maximální spokojenost. Cenovka 900 dojezdy + 400 tlačítka + stahovačky 1500 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...krick%FDch+oken novinka je faceliftový spodek palubky + originál ovládání oken místo těch dvou tlačítek u ručky.

Editováno: , autor: michal9
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj klucí! Chtěl bych se jen zeptat. Snad mi tady někdo poradí. Taky by jsem si chtěl předělat stahování oken na elektriku. Jak jsem auto koupil, tak tam někdo namontoval dopředku tu univerzální sadu. Nelíbílo se mi to a chtěl bych mít všechny 4 okna v el. Sehnal jsem si motorky i s dveřní ŘJ, pojezdy, dveřní kabeláž, tapeci a ovladače. všechno už to mám nainstalované v autě. Jak tak tady čtu, tak je k tomu zapotřebí ještě comfortní jednotka a ještě něco dalšího? Něco jsem četl ještě ohledně centrálu. Jaká ta comfortka tam příjde? Jak to poznám? Taky jak jsem se díval, tak je tam pak asi ještě zapotřebí kabeláž od dveří tam někde k té comfortce ne? Mám Octu r.v. 98 modelový rok 99 1.6 GLXI. Zatím to mám jen všechno přehozené a natáhlou kabeláž ve dveřích. Ale starou tam mám ještě v provozu. Pokud by mi někdo poradil co k tomu ještě musím sehnat a jak to zkompletovat, tak mych mu byl velice vděčný. Děkuji předem za rady :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zalezi na tom, jaky mozky stahovacek mas. Kdyz sem napises cislo toho mozku tak ti reknem, jakou potrebujes komfortku. Pokud uz mas central, tak kabliky, co ti vedou z motorků centralniho zamykani zapojis primo do mozku stahovacek. Ridici jednotku centralniho zamykani co je pod volantem vyhodis a nahradis ji komfortni jednotkou ktera se pak bude starat jak o zamykani tak o ovladani oken. Do mozku stahovacky u ridice a spolujezdce jeste musis zapojit zpetna zrcatka. Z kazdych dveri musis mit kabelaz co ti povede do komfortky. Pri trose umu se da pouzit i stavajici kabelaz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a to musim pouzit pouzit comfortku primo pro tento typ stahovacek? Jestli ano, tak muzu zavolat tomu panovi, od ktereho to mam. Jeste by ji mel mit. Protoze jsem ted byl venku a stihl jsem rozebrat jen jedny dvere na kterych je ten stitek zrovna necitelny s tim cislem a po slozeni zacalo lit jak z konve. A bohuzel jdu na nocni. Ale jestli se musi pouzit primo ta comfortka ktera tam byla, tak bych ji sehnal od toho pana. To neni problem. Jestli tam teda nezalezi na nejake te generaci, kterou muzu pouzit ja. Jestli muzu pouzit tu jeho comfortku a ne jinou. A s tim centralem to porad nechapu. To musim vymenit zamky a motorky toho centralu? Protoze predemnou tam nekdo namontoval takovy nejaky ten univerzalni central ci co. No spis to byl asi alarm s centralem. Na klicku Skoda mi to tlacitko nefunguje. Mam k tomu zvlast ovladac. To bych musel vymenit i ten klicek? Nebo jak je to s tim centralem? Tomu nerozumim. Dekuji vsem za odpovedi. Moc mi tim pomahate!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 let později...

Zdravím všechny

Potřeboval bych poradit ohledně dodělání oken v Octavii Combi 99 rok. V autě je pouze jednotka centrálu 1co 962 258 j. Zrcátka jsou vyhřívané z ovladače. Doma mám jednotku a motorky k ní 1j0 959 799 ah. Je mi jasné že bude potřeba sehnat ovladače,tapce a kabelové svazky. Bude ještě něco potřeba? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...