WEBUR Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Zdravím všechny. Potřebuji poradit. Mám Oct.I r.v.99 Climatronic. Při nastavení klimatizace na AUTO sepne spojka kompresoru a začne normálně chladit. Když se rozjedu, tak se začne ozývat cvakání. A je to stejné cvaknutí jako při sepnutí spojky kompresoru. Cvaká to hodně často (cca 2xza sekundu) Klima chladí pořád stejně. V režimu ECON nic necvaká a když stojím, tak jen jednou a to když sepne spojka. Nechal jsem doplnit tlak a kontroloval jsen napnutí řemenu. A nic. Pořád stejné. Jo a VAG taky žádkou závadu nehlásí. Docela mě to znepokojuje. Myslím, že jsem to zde pročítal dost poctivě a nic podobného jsem zde nenašel. :-( Tak prosím poraďte co by to mohlo být. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shloyjmaa Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Přesně nevím jak je tu u Climatronicu, já mám manual, ale mě teď hodně potrápil konektor k řídící jednotce dochlazování. Zkus za chodu přeměřit napětí, které jde na tu spojku a pak postupně k té řídící jednotce. Jestli třeba nejsou přerušené káblíky nebo nějaký přechoďák na svorkách. U mě to byl ten konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEBUR Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 (editace) Kde ta řídící jednotka je? Konektor do kompresoru jsem prostříkal kontoxem a pořád stejné. :-( W. Editováno: 9. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Je to cierny kvader priskrutkovany pod baterkou. Idu donho konektory od vetrakov a kablovy zvazok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEBUR Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 (editace) JJ. Dík. Zítra to zkusím rozpojit a proměřit. Dnes už do garáže nepoběžím. Editováno: 9. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.