Přejít na obsah

Pancéřové brzdové hadičky


David K

Doporučené příspěvky

no už sem kontaktoval firmu která je dělá na zakázku (brzdy.cz).....jinak co se týče učinku, mělo by to brzdit lépe a líp se dávkovat brzdná síla....uvidim až to vyzkoušim

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no,asi proto,že na mašině máš vedený brzdy celý v obyč hadici a na autě máš jen ten kousek ke kolu.. jinak je to od hlavního brzdovýho válce do ABS v opletení v sérii a pak od ABS tubky až ke kolům a tam jsou hadice tak 20cm dlouhý.. (bavíme se o předku-na zadní nápravu je víc hadiček..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak už je mám doma..jsou na zakázku dělané přesně podle originálních hadic..značka je Galfer. Cena kdyby to někoho zajímalo je cca 2800 za všechny 4 hadice (www.brzdy.cz)

Ale mám dotaz co se brzdové kapaliny týče...potřebuju dostat komplet všechnu brzdovou kapalinu z oběhu a až poté dát novou. Mám totiž koupenou kapalinu Ferodo Racing Formula a ta se nesmí zmíchat s jinou. Nemá s tim někdo zkušenosti, či lépe neznáte někoho z Vysočiny(či v rozumné vzdálenosti) který má vybavení a kdo by to zvládl? To jest vytlačit všechnu starou kapalinu dát pancéřové hadice a dát novou kapalinu? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...