pepinoTDi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 V hodnotach 10w-40 ponukaju skoro vsetci vyrobcovia len polosyntetiku. Ja by som dal 5w-40 tam uz je plna syntetika(aspon papierovo). LM Synthoil High Tech 5w40 Total Q 9000 5w40 a pár dalších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak jsem dnes taky objednal olej,už mě čeká výměna- http://www.olejshop.cz/xVP-mobil-super-s-t...(10w40)-4-litry Motor je na Mobil zvyklý a tento je zvlášť vhodný pro motory nad 100 tis.km. Ještě sehnat origo filtr a bude na léto připraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak jsem dnes taky objednal olej,už mě čeká výměna- http://www.olejshop.cz/xVP-mobil-super-s-t...(10w40)-4-litryMotor je na Mobil zvyklý a tento je zvlášť vhodný pro motory nad 100 tis.km. Ještě sehnat origo filtr a bude na léto připraveno. Mobil je Mobil :palec2: i když.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) Chtěl bych se ještě zeptat jestli je nějaký rozdíl mezi Mogul Extreme 5w-40 a Mogul Racing Pro 5w-40? Jestli není ten Mogul Extreme 5w-40 jen novější (tzn. má jen jiný název)... Editováno: 15. Březen 2009, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 V ceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Díky, myslel jsem si to, že bude rozdíl jen v názvu nebo v ceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Chtěl bych se ještě zeptat jestli je nějaký rozdíl mezi Mogul Extreme 5w-40 a Mogul Racing Pro 5w-40? Jestli není ten Mogul Extreme 5w-40 jen novější (tzn. má jen jiný název)... Extreme je pouze nové označení Racingu cena nevím ta bude více méně stejná,sám na mogul jezdím a teď tam mám už extreme(starej už není u nás k sehnání) a cena byla vyšší asi o 10kč/lit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 to Vlasta: díky za odpověď, teď v tom mám jasno jaký je mezi nimi rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Promazáno pár trapných OT. Kdo ví o co jde tak ví a kdo neví tomu to může být jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 DAKUJEM. (uz si budem davat pozor na "slang"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) A co byste poradili za olej do mé O1, 1.6 55kw, 142000 km, původní majitel tam dával polosyntetiku 10w-40. Já ročně najedu do 10.000 a olej chci měnit po 10.000. Jezdím krátké i dlouhé trasy. Zůstat u polosyntetiky nebo můžu lepší dát syntetiku, šetřit na oleji nechci. Editováno: 28. Březen 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Já bych zůstal u té polosyntetiky 10W-40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 jo, zůstanu u něho. Jak už tady bylo napsáno, nebudu vymýšlet pi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ahoj, chtel bych se mistnich odborniku zeptat, jaky maji nazor na oleje Petro Canada. Dodavatal na CZ trh je http://www.iob.cz/automobilove-oleje/motor...osobni-vozy.php bohuzel nenasel jsem mezi oleji ten pravy se specifikaci VW 502. (byl nahrazen jinou specifikaci, da se pouzit jiny???). Mam informace o tom, ze tyto oleje se davaji do japonskych motoru v prvovyrobe. O teto znacce jsem zatim neslysel. Ma nekdo zkusenost, vice informaci? diky, Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myrec Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Rozhodujem sa medzi tymito olejmi: MOL DYNAMIC MAX a BIXXOL EXTRA DIESEL, oba 10W-40. Parametre aj cena sú rovnake, BIXXOL je len pre diesel. Mam Oct1 1,9 TDi. Mám pokracovat v tom co tam mam doteraz (MOL DYNAMIC) alebo skusit ten druhy a uvidim, ci to urobi aj nieco so spotrebou. Ono je to asi jedno, ale ak by mal niekto nazor, rad si ho precitam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazi007 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 a co rikate na olej, Delphi 10w-40 pro 1,9TDI 81kw?r.v.2003,najeto ma 130 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Z vlastní zkušenosti můžu doporučit plnou syntetiku, rozdíl je opravdu nezanedbatelnej, motor jede lehčeji s menší spotřebou... Oleje kde litr stojí dvě stovky stojej za velký kulový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Z vlastní zkušenosti můžu doporučit plnou syntetiku, rozdíl je opravdu nezanedbatelnej, motor jede lehčeji s menší spotřebou... Oleje kde litr stojí dvě stovky stojej za velký kulový. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofoja Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 ja som dnes objednal toto PS: dúfam že cena je v poho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tregler Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Zdravím, Tak jsem si před 14dny koupil octávii na tacháku má udájně najeto 146tis km,ale nějak se mi tomu nechce věřit tipuju to spíš na 230tis. Mám 1.8 20V. Olej co tam je, je dosti přejetej a netušim co tam předchozí majitel lil. Tak jsem se rozhodl vyzkoušet MOGUL 10W-40 EXTREME sehnal jsem 4l za 400Kč což si myslim je velice slušná cena. Tak doufám, že tim nic nepokopu. Podle toho co jsem se dočetl zde tak by to snad mělo být bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 MOGUL 10W-40 smrdi realnou polosyntetikou. Ale skus- mozno budes spokojny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) jak jsi to myslel, že smrdí reálnou polosyntetikou? Nepochopil jsem to, dával jsem ten olej taky Editováno: 16. Duben 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Vecsinou vsetky oleje s vizkozitou 10w-40 su polosyntetika. Pozri popis tu: http://www.olejshop.sk/xVP-mogul-extreme-(...(10w40)-4-litre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 no však jo, o to právě jde, vím že ten olej je polosyntetika, proto jsem ho tam dával. Nebo jsi měl na mysli, že by jsi tam nalil syntetiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Auto mam od stavu km 120 000. Odvtedy tam lievam len syntetiku a nemam ani najmensi problem so spotrebou oleja,paliva alebo so zimnymi startmi. Momentalne sa blizim k hranici 350 000 km. Ale vobec netvrdim ,ze polosyntetika je nieco zle-ved tu o tom bola siahodlha polemika. Pokial&si so svojim olejom spokojny, tak to vobec nemusime riesit-vsetko je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.