Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nějak se mi nezdá ta cena, ty budou asi pěkněj šit, ale bůh ví :kuk:

• Autor

Psal jsem do sportovniautodoplnky.cz, se superbem pry zkusenost nemaji, ale u ostatnich aut je podvozek tvrdsi nez seriovy.. Ale jak rikas, buh vi :-))

Nevím nevím,ta cena je až dost podezřelá,ale pokud nejsou zkušenosti,nemůžeme soudit.Taky jsem o snížení přemýšlel,ale zatím se to nechal.Třeba to vyzkouším,uvidíme.

Kluci zeptejte se FruFru ten ma pevny za 5990,- ;)

Ja osobne tomu neverim jak charakteristikou tak zivotnosti :)

• 2 týdny později...
  • Autor
Kluci zeptejte se FruFru ten ma pevny za 5990,- ;)

Ja osobne tomu neverim jak charakteristikou tak zivotnosti :)

Asi mas pravdu

• 1 rok později...

Ahoj borci! :-) Máte někdo zkušenosti s tímto podvozkem??? Asi mi odcházejí tlumiče vpředu a tak se asi musim po něčem poohlídnout a s tímto bych i snížil autíčko... ;-) tlumiče jeden cca 2500,- a takhle 6000 za celý podvozek??? :-) mno nevím :-) jenom pro upřesnění: Jedná se o komplet? tzn. 4x tlumiče, 4x pera? :) Díky za objasnění!

Je to cely :)

Komplet :)

Hele zalezi hodne jak jezdi ....kluci co tomu davaji tk jim odesel do roka :D :D nekdo na nem odjel pres 30tis a rika ze pohoda :D Kazdopadne necekej kvalitu na dlouho ....HaR za tyhle prachy nedela pomalu ani pruziny a ver, ze to neni cena kuli znacce :)

Asi takle ?? pokud mas auto na srazy ze se odplazis na sraz tm to nechas stat a vsichni budou rikat ju to krasne lezi tk pohoda proc ne :)

Ale jestli jezdis kilometry a sem tam si zablbnes tk na to Seeer :) Co sem se bavil s Fru FRu tk uz mu pry taky jeden tlumic tece :) a celkove na podvozku se nevyplaci setrit :)

Aha, tak to děkuji :-) Tento opravdu kupovat nebudu :-D Ne, že bych najezdil milion, ale přecijenom jezdim... :-) Mno a tak teda jakej by ste nekdo doporucoval??? Myslim, za rozumnou cenu, na okruhacg s tim nejezdim... :-D mluvim o kompletu samozrejme:-)

Pevny nebo stavitelny ? :)

HaR komfort cca 12k :) komfortni kvalitni :)

Jak rikam nekdo chvalil nekdo ne :)

Ale taky se stalo ze po 10tis i min to lehlo :(

• 4 měsíce později...

Prodám originální sadu pružin a tlumičů zn. JOM (www. jom. de). Určena je pro vozy VW Passat 3B5 (1996-2000) a VW Passat 3B6 (2000 - 2006), verze sedan i kombi (Variant). Pasují též na Škodu Superb (2002 - 2008). U žádného vozu ne 4x4. Modrá barva, výškově stavitelné. Koupeno na ebay. com z Dusseldorfu na můj VW Passat 3B6. Po montáži jsem na nich najel pouze 100 km, zbytku rodiny vadila přílišná tuhost podvozku. Originál krabice, mírně zašpiněné. Certifikace TÜV. Poptávám 5.900,- Kč za 4 pružiny a 4 tlumiče. Dotazy rád vysvětlím.

http://tuning.sbazar.cz/sada-pruzin-a-tlumicu-jom-hradec-kralove-o3797143.html

• 3 měsíce později...

Pevny nebo stavitelny ? :)

HaR komfort cca 12k :) komfortni kvalitni :)

Petříku, co tam máš za tlumiče ty? Tvoje vozidlo se mi zdá býti poměrně nízko ;)

Je to stavitelný?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.