kosta Vloženo 8. Červenec 2008 Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) z doslechu sem slysel ze letecky do recka je pekny zazitek - hledam kde to je ? letadlem se leti na letiste ale nevim na ktery a prudce se tam pristava jako by z hor a na konci pristavaci plochy je uz more star je obracene nevite nekdo napiste prosim prosim chci tam jeste letos Editováno: 8. Červenec 2008, autor: kosta Citovat
murder Vloženo 8. Červenec 2008 Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) Tak něco podobné jsem zažil, když jsem letěl do Soluně (thesaloniky). No a v téhle oblasti doporučuju Chalkidiki (tři poloostrovy ve tvaru prstů) Já jsem byl na tom pravém v Nea Roda je to vlastně poslední městečko před mnišským poloostrovem. Pohoda klídek... klasika Řecko ostrý hrubší písek. Tady jsem byl někdy v 94-95. Pak Thasos taky přes Soluň + trajekt a taky spokojenost. Editováno: 8. Červenec 2008, autor: murder Citovat
zabiak Vloženo 9. Červenec 2008 Vloženo 9. Červenec 2008 Já byl na Krétě a Corfu. Řecko je parádní miluju Gyros. A řekové jsou dobrý a hodný Nebo Lefkáda je taky prý super. Jinak doporučuji si pujčit motorku a projet si to tam Citovat
baurak Vloženo 9. Červenec 2008 Vloženo 9. Červenec 2008 byl jsem na Lefkade a tam jeslti si to dobre pamatuji zacina a konci pristavaci draha skoro v mori tak jestli to nebude ono?? Citovat
oggy Vloženo 10. Červenec 2008 Vloženo 10. Červenec 2008 (editace) Pak Thasos taky přes Soluň + trajekt a taky spokojenost. Na Thasosu jsem byl už 2x a mos se mi tam líbilo. Přistávali jsme na letišti v Kavale a fakt super. Náklon jak sfiňa a jen co dosedl tak hned brzdy. V Soluni je to větší, takže přistávání bych řekl klidnější. Jináč Řecko mám nejradši, super moře a klid. Editováno: 10. Červenec 2008, autor: oggy Citovat
zabiak Vloženo 10. Červenec 2008 Vloženo 10. Červenec 2008 Jediná nevýhoda řecka jsou záchody. Obzvášť někde v restauračce to je chuťovka Citovat
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Vloženo 10. Červenec 2008 na reckejch ostrovech jsem teda s hajzlikama problem nemel Citovat
zabiak Vloženo 10. Červenec 2008 Vloženo 10. Červenec 2008 Myslím to že se tam hajzlpapír nesmí splachovat a musí se házet do koše. A když jsem šel v jedné hospě na záchod a koš byl velký a otevřený měl jsem namále Ale člověk si zvykne Citovat
baurak Vloženo 10. Červenec 2008 Vloženo 10. Červenec 2008 to ale neni pouze v Recku, ze se nesmi hazet papir do zachodu!! Citovat
zabiak Vloženo 10. Červenec 2008 Vloženo 10. Červenec 2008 Já se stím zatím setkal jen v řecku. Citovat
murder Vloženo 10. Červenec 2008 Vloženo 10. Červenec 2008 (editace) A když jsem šel v jedné hospě na záchod a koš byl velký a otevřený měl jsem namále Ale člověk si zvykne Jo to je to síla, ale lepší než aby v moři kolem tebe plavali kusy hajzl papíru. Jinak v Chorvatsku na Hvaru z města Hvar mají pod mořem nataženou kanalizaci až do Splitu a proto má Hvar (město, bohužel né celý ostrov) jeden z nejčistějších úseků moře v Evropě. Editováno: 10. Červenec 2008, autor: murder Citovat
krupica Vloženo 14. Červenec 2008 Vloženo 14. Červenec 2008 jednoznacne mestecko Sarti na Chalchidiki- stredny pst Sithonia a je to tak 2 hodky os Soluni... najkrajsie miesto... Citovat
Dutch Vloženo 15. Červenec 2008 Vloženo 15. Červenec 2008 V Recku jsem byl nekolikrat (Kefalonia, Kos, Paxi, Zakhythos, pevnina ad...) a podle mne je nejlepe na Zakythosu, proste absoluni BOMBA! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.