Publikováno Červenec 9, 200817 r Zdravím, hledal jsem, ale nenašel a tak se chci zeptat. Jak mám sundat tento plast (obrázek)? Nechci za něj nějak tahat abych něco neulomil. Díky za radu.
Červenec 9, 200817 r Autor Takže nebát se a zatáhnout za něj? A je jedno z které strany jestli ze vnitř nebo z kufru?
Červenec 9, 200817 r Autor Tak hotovo, problém vyřešen, zabral jsem za to trochu víc a ono se to vycvaklo. Můžete smazat.
Duben 3, 201114 r a klucí jak ho potom zase nasadit?Já jsem si s tím včera hrál a vůbec mi tam nedrží,pouze na krajích,fakt nevim jak ho tam spravne nasadit! a proc jsou tam na kazde strane takove fuky,nemel by byt trosku delsi ? :-) Díkes za odpovedi Max.
Březen 2, 201213 r Zdravim potreboval bych vedet jak rozebrat plast na 5. dverich u liftbacku, nikde zadnej sroub jsem nevidel nebo se to jenom vycvakne?
Březen 2, 201213 r Konny už ví. Má to za sebou Až to budeš skládat, tak ty zobáčky něčím mázni. Příště se Ti to bude lépe sundávat
Březen 2, 201213 r Néééé. Nebo možná raději celé kryty. Měl jsem na mysli ty plíšky, které ten kryt drží a rády se ohýbají, praskají a nebo odlétají daleko
Březen 2, 201213 r Aha. Na kombíku jsem sundával kryt už párkrát a nic neuletělo. Je fakt, že hned poprvé jsem to máznul lékařskou vazelínou, takže každá další rozborka byla už v pohodě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.