Paolo.007 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 (editace) ... kdo nechce, nenajde, kdo chce najde ... ale když nebude zaregistrovanej a člen, tak mu to je stejně na prd ... Editováno: 10. Září 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Myslel jsem, ze cim vic clenu, tim lip :-) Lepsi a vetsi srazy.. vic hlav vic vi...atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ... a k čemu, klub není založen, tudíž nemá žádného člena ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 přesně,jak píše Paja,dost na tom,že máme samolepky správně by bylo /pár nadšenců superbů /......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Naprostý souhlas.Kartičky jsou to poslední.Radši bych volil větší účast na srazech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ja jsem pro zalozeni - pokud nebudou stranky, je zbytecny mit samolepky na aute a na tričku totéž - to můžem dát na tričko jen "SUPERB". Petříku, hod sem hlasování kdo je pro založení stránek a kdo proti. Bylo by možné registrovat stranky www.superbclub.cz a mit tam proklik na škodahome - sekce Superb ? Pošli nějaky detaily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Musím souhlasit s Petříkem,je to tak .......no a za sebe,tak 50/50,nebo jinak až mě přesvědčí minimálně 30 AKTIVNÍCH lidí a to zdůraznuji,tak do toho půjdu,jinak néé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 jj, je nás hrozně málo ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 No dobrý kluci, to chápu, ale nedělejme tedy samolepky SUPERBCLUB.CZ, to samy s tričkama, ale udělejme jenom napis SUPERB CLUB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Souhlasím s Petíkem,pokud nebudou stránky,nemá cenu dělat superbclub.cz Asi bych taky napsal jenom superbclub a třeba pod to menšíma písmenama škodahome.cz nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Co trochu oživit tohle téma? Kolik je nás aktivních aby jsme věděli jak na tom jsme? Samolepku na autě mám a tričko taky ale to je vše přátelé!!! Já chci víc! P.S.: než vložíte fotku zkuste ji zmenšit! Nedá se na to koukat a admini s tím nic nedělají! Já fotky už zmenšuji a zabere mi asi 1 minutu navíc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Protože se tu začalo množit spoustu citování předchozích příspěvků tak jen malý návod! Když chcete odpovědět v nějakém Tématu tak stačí když kliknete na "Přidat odpověď" !!! Když kliknete na "Odpovědět" tak budete citovat příspěvěk ! A kdo to nepochopí tak bude mít na svědomí Sejdu, protože ten z Vás dostane infarkt ! A zamyslete se kolik je tu nových členů se Supem tak to nějak rozjet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Ja sem uz samolepky sundal je to snazsi nez zakladat klub A tady s nima stejne nic nebude ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Pre ostatnych, co maju tlacitka v ENGLISH language a vlastne nepochopila Zraloka, tu je skriiiiiiinšot: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Děkuji za doplnění! Ale ten skříň šot si nechej u sebe ve skříni! nemusíš nám ukazovat co tam máš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 beztak to delal v malovani :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 no ak si to stiahnes k sebe a mas posledne dajrekty IKS a posledny plugin od Majkrosoftu, tak zistis, ze je to v 3D . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingfishers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Kluci jen do toho a zalozte to rad vás podpořím a pokud by byla potřeba nějaké práce hlásím se dobrovolně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Taky sem pro. Málo členů nevadí, hlavně když jsou aktivní. Někdy se začít musí.. S čím budu moct rád pomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 Ahoj, jak se můžu přidat do superb klubu? Doteď jsem byl účastník octaviaclubu, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 pokud chceš být pasivní člen tak už ses členem stal tím že jsi tu napsal.Pokud bys chtěl být aktivním členem tak nezbývá než navštívit nějaký sraz.Mimochodem na podzimním srazu na Vranově oprášíme téma nějakých doplňků včetně oblečení takže by to mohlo být zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Rád bych se přijel podívat za Vámi na Vranov, alespoň si uděláme s přítelkyní výlet Podívám se zde do topiců a zjistím, kdy přesně sraz je, snad to najdu, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Jen se chci zeptat, jestli by byl zájem o klubové samolepky. Pár lidí už je tady mělo na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 za mě určitě ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Tady je foto pro představu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.