Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu jak je možno ve Fabii 1,2 12V odpojit tachometr, mám to jako služební, takže občas najedu víc než je povoleno. Díky za reakce. Pro moderatora: v předchozích článcích jsem nenašel přesnou odpověd, proto zakládám nové téma.

Upraveno od Myskahoracka

no hlavně aby tam tvůj zaměstnavatel neměl zabudované GPS ;) , až se budeš někde toulat :p

• Autor

GPS tam není, auto mám i k soukr. účelům, platím paušál ale s limitem km :feve:

GPS tam není, auto mám i k soukr. účelům, platím paušál ale s limitem km :feve:

Odpojit ŘJ, ale pak ti nepůjde ani ABS, radil mi to přímo mechanik ŠA, když by nám nevyšlo 20t...

Jen tak to nejde.Může to brát impulzy po CAN-podle toho jaká je fabia,každopádně bude psána závada a pokud to bude pořád dokola,nevím,co na to zaměstnavatel poví

• Autor

Hmm, tak to se nedá nic dělat. Někde jsem četl že třeba na Oktávce se dá vytáhnout kablík z čidla na převodovce či vytáhnout pojistku. Tady je to asi jiný. Díky za odpověď

pojistku vytáhneš a nejde budík-nejde immo-nenastartuješ.Pokud je brán signál ze snímače na převodovce,tak se to dá-některé Fabie to mají.Pokud to jde přes ABS,taky se to dá,ale bude to hlásit chybu.Pojedeš na garančku,oni to načtou,smažou,bude to OK ale pokud to budeš dělat často a oni to budou mít v servisu v záznamu,nevím,jak to budou řešit.Asi ti budou měnit dokola čidla atd.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.