Přejít na obsah

pripojeni can autoradia

mISHA

Doporučené příspěvky

hoj kolegove,

zajimala by mne jedna podstatna vecicka (pro mne). co bych mel udelat pro pripojeni koncernoveho can radia ( nepatriciho do fabie ), aby mi bezelo na canbus? kam pripojit a jak nakodovat.

zkusil jsem to pripojit k can-komfort, ktery vede do budiku, ale i kdyby to fungovalo, tak nevim jak dal. adresa 56 neodpovida.

diky za jakekoliv napady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Niečo pozrem a napíšem čo sa týka CAN ale nevidím to ružovo. Ak má Roomster alebo FII rádiá len na CAN tak ti ostáva kúpiť BSG z Roomu so softom 2S36 tuším a ten bude vedieť adresovať na CAN požiadavku na 56ku.

O aké rádio / navi sa jedná?

K-LINE je rozvetvené práve v kábliku ku OBD konektoru

Odkaz ke komentáři

No je to tak ako som písal, budeš potrebovať BSG so softom min 2Sxx teda z Roomu a FII nakoľko Roomacke rádiá sú len CANové takže ona to musí adresovať. Aké presne to je rádio? Aby si nepotreboval ešte prevodník CAN 1,6 na CAN 2,0 ako je to u niektorých rádií na Roome / FII

Odkaz ke komentáři

mimochodem popis k-line jako sbernice nahodou nemas?

----------------------------------------------------

EDIT: aha. dobre. coz znamena, ze by mi vse chodilo jako predtim a po vymene by mi zacala komunikace chodit tak, jak ji mam zapojenou na komfort-can, ze?

hmmm. ja mam jednotku tusim 6Y0 ( model elegance ), takze pro vymenu bych potreboval jakou?

Editováno: , autor: mISHA
Odkaz ke komentáři

Ano všetko ti bude chodiť. Prečo máš 6Q0? máš automat? alebo si menil a zohnal si 6Q0?

potrebuješ 6Q0 937 049 F alebo 6Q1 937 049 F

tieto BSG musia mať soft 2Sxx a tvoja má 1S32 s najväčšou pravdepodobnosťou.

Ja som práve tú roomovskú kupoval kôli adrese 55 a potom som zistil že aj tak mi je to nanič lebo na adrese 55 som nevedel nič nastaviť.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...