Sly Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Chválím nemůžeš sem hodit ikony a localhost soubory díky tady jsou: CZ_Nebezpecna_mista.bmp CZ_Policejni_kontroly.bmp CZ_Radary_mobilni.bmp CZ_Radary_semafory.bmp CZ_Radary_stacionarni.bmp CZ_Radary_usekove.bmp CZ_Restaurace.bmp PL_Radary_mobiln_.bmp SK_Radary_mobilni.bmp SK_Radary_semafory.bmp SK_Radary_stacionarni.bmp SK_Radary_usekove.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) Pro všechny tak jsem to rozchodil prikladam POI body upravene jen zkopirovat do CD s mapou a vypalit 1) Stahnout UltraISO 2) Dale rozbalit nekam localsave.zip treba do C:\POI 3) Otevrit UltraISO a nacist ISO s mapama 4) Zkopirovat do hlavniho adresare cdrom.toc 5) Najit slozku TPC - ntcWeu .... a do teto slozky prehrat vsechny soubor z C:\POI a musi se to zeptat na to jestli se to muze prepsat pokud ne tak je neco spatne a pokracujte zpet od kroku 3) localsave.zip plus tady mate upraveny CDROM.toc který se dáva do hlavního adresare CDROM zde cdrom.zip sobory s ikonamy jsou v PNG maji sice 34x34 ale kdo si je chce upravit neni problem localsave.zip cdrom.zip Editováno: 31. leden 2009, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Hmm až na to, že bmp cpát do navi je nesmysl...když navi umí png... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 sobory s ikonamy jsou v PNG ale mají mít velikost 34x39... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sly Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Hmm až na to, že bmp cpát do navi je nesmysl...když navi umí png... tak jestli si to někdo neumí resiznout a uložit do PNG tak mu není pomoci a obrátí se na tebe za úplatu :-) Jinak nejsem autor ikon - jsou z POI.CZ tak jsem je nechtěl modifikovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sly Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Ultra ISO fakt není potřeba, soubory se dají normálně kopírovat, jen je potřeba dodržet formát DVD, jinak ho navigace nenačte. Editováno: 30. leden 2009, autor: Doli Dalsi velka citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Tak jsem to dnes taky zkusil a napodruhé OK. (Poprvé jsem zapoměl zpravit cdrom.toc ) Dělal jsem jenom radary. Výsledek níže. Foceno mobilem. Když to člověk vidí, tak to ani nemusí zapínat. Radary jsou všude. Z toho vyplývá - jezdit podle předpisů. Editováno: 30. leden 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Jo ty bílé okraje toho čtverečku kolem symbolu to je pastva...no pak to je takovejhle masakr, já vím proč píšu o průhledných ikonách a ne tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Masakr je nekvalitni fotka jinak pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 No totiž ty bílé čtverečky zabírají hodně místa na mapě a to je z mého pohledu trochu problém, ale pokud Ti to nevadí...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 zabírají stejně jako originál modré.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Což to určitě jenom četnost výskytu je rozdílná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Srovnatelná... Např. benzinek je možná ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 No, ale né třeba v centru města, kde mi bude zakrývat křižovatku......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 (editace) Já myslím, že to s tím zakrýváním nebude tak horké. I kdyby byla ikona přesně uprostřed, tak vidíš ulice které se v do ní sbíhají... Nedalo mi to a udělal jsem průhledné png, ale přijde mi ten policajt takový nevýrazný. Snadno ho člověk přehlédne. (Když je tam třeba jeden v režimu den). Editováno: 31. leden 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 (editace) Mě se to, ale takhle líbí víc... Nemluvě o tom, že spoustě ikon změna z 22x22 nesvědčí a pomocí průhledných ikon to pak lze snadno řešit. Editováno: 31. leden 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 (editace) To jo. Ikony jsou hnusný. nějaké trochu jiné jsou třeba tady: http://www.pocketgpsworld.com/speed-camera-icons.php Editováno: 31. leden 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) Dekuji vsem za pomoct pri tvorbe POI bodu Editováno: 1. Únor 2009, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) Pro Analfabeta: Vezměš ikonu a v nějakém programu ji upravíš na průhlednou. Já to dělal v Corel Paint Shop Pro Photo X2. Použil jsem magickou hůlku, invertovat výběr, vrstvy, fukci resize a uložit jako. Jde to asi v libovolném programu který umí png s průhledností. V příloze posílám upravené ikony radarů. Jiné jsem nedělal. Radary_pruhledne_ikony.ZIP Editováno: 1. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frank51 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Pro Analfabeta:Vezměš ikonu a v nějakém programu ji upravíš na průhlednou. Já to dělal v Corel Paint Shop Pro Photo X2. Použil jsem magickou hůlku, invertovat výběr, vrstvy, fukci resize a uložit jako. Jde to asi v libovolném programu který umí png s průhledností. V příloze posílám upravené ikony radarů. Jiné jsem nedělal. Radary_pruhledne_ikony.ZIP To bude mít ferda radost. On si na tom tak zakládal, že umí průhledné ikony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 O ikonách to není. Všechno se musí umět. Navíc to jsou jen 4 ikony.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 To bude mít ferda radost. On si na tom tak zakládal, že umí průhledné ikony. Nevím jak šikovný jsi Ty, ale já v téhle oblasti machr nejsem, takže jsem Ferdovi péťo za DVD dal a zatím super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Vždyť říkám, že to o ikonách není.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Jinak tady je teď aktuální nabídka POI bodů(kdo má zájem ať píše) CZOMEZENÍNA50 CZBANKACESKASPOR CZBANKACMHYPOTECNIBANKA CZBANKACSOB CZBANKAKOMERCNIBANKA CZBANKAVOLKSBANKSHOP CZBANKAWUSTENROT CZBANKOMATYCESKASPORITELNA CZBANKOMATYCSOB CZBANKOMATYGEMONEYBANK CZBANKOMATYKOMERCNIBANKA CZBANKOMATYRAIFFEISENBANK CZBANKOMATYUNICREDITBANK SKBANKOMATYCSOB CZCERPACISTANICEAGIP CZCERPACISTANICEBENZINA CZCERPACISTANICEESSO CZCERPACISTANICEEUROOIL CZCERPACISTANICEHUNSGAS CZCERPACISTANICELPGVITOGAZ CZCERPACISTANICEOMV CZCERPACISTANICEOSTATNI CZCERPACISTANICERUZNE CZCERPACISTANICESHELL CZLPGCERPACISTANICE CZLUKOIL CZCZECHPOINT CZDALNICNIEXIT CZFASTFOODBAGETERIE CZFASTFOODKFC CZFASTFOODMCDONALDS SKFASTFOODKFC SKFASTFOODMCDONALDS CZHOCKEY CZMOTOHONDA CZINFOCENTRA SKINFOCENTRA CZJESKYNE CZSOLNEJESKYNE CZJEZY CZPUJCOVNYLODI CZKEMP SKAUTOKEMP CZMETROA CZMETROB CZMETROC CZBUSNADRAZI CZNAKUPALBERT CZNAKUPASKO CZNAKUPBATA CZNAKUPBAUHAUS CZNAKUPBAUMAXX CZNAKUPBILLA CZNAKUPDATART CZNAKUPDELVITA CZNAKUPDRAPA CZNAKUPELEKTROEXPERT CZNAKUPEUROPAMOBEL CZNAKUPGIGASPORT CZNAKUPHORNBACH CZNAKUPHYPERNOVA CZNAKUPIKEA CZNAKUPJYSK CZNAKUPKAUFLAND CZNAKUPKIK CZNAKUPKIKA CZNAKUPKOBERCEBRENO CZNAKUPKOBERCETREND CZNAKUPMAKRO CZNAKUPMOBELIX CZNAKUPMOUNTFIELD CZNAKUPNICENTRA CZNAKUPOBI CZNAKUPOKAY CZNAKUPPENNY CZNAKUPPLUS CZNAKUPSCONTO CZNAKUPSEPHORA CZNAKUPTESCO CZNAKUPTRAFIKY SKNAKUPDATART SKNAKUPHORNBACH SKNAKUPTESCO CZNEBEZPECNAMISTA CZLEKARNY CZNEMOCNICE CZTELEFONICAO2 ATOPDOCIVADLO CZOPDOCIVADLO HROPDOCIVADLO CZPR CZLKWPARK CZPARK CZPARKGARAZ CZMESTSKAPOLICIE CZPOLICIE CZDHL CZPOSTA CZPPL CZHRPRECHODYAT CZHRPRECHODYDE CZHRPRECHODYPL CZHRPRECHODYSK ITRADARY PLRADARY RADAR RSTACIONARNI RUSEKOVY CZRadary RHLIDKA RMOBILNI RSEMAFOR RSTACIONARNI RUSEKOVY SKRadary SKRHLIDKA SKRMOBIL SKRSEMAF SKRSTAC SKRUSEK CZMOTOREST CZRESTAURACE CZRESTAURACECAFE SKMOTORESTMOTEL CZHRADY CZROZHL CZUNESCO CZZAHRADY CZZAMKY CZZRICEN SKHRADYZAMKYKOSTELY VINOTEKY CZWIFI CZZAKAZKAMIÓN Je to pojmenování ikon, abych to nemusel složitě vytahovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) Pěkně ses do toho opřel! To už dalo nějakou práci. Všechny ikony máš průhledné? Budeš dávat dřívějším zákazníkům update zdarma? Editováno: 9. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.