Chossse Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Taky mam listecek schovany od Rakusaku,v 50 jsem jel 68!No je to takove debilni misto kdy je rovinka asi tak 2km a pak se vjizdi do mista je proste jenom pumpa ,ale je tam 50 no nejsem prvni koho tam sekli! Bengac mi rekl 25,samo jsem byl rad,ze je to tak malo,ale schvalne jsem delal,ze nerozumim a zeptal jsem se ho "Kolik"?Prisel ke me kurevsky durazne mi to zopakoval,tak mi bylo jasne,ze tudy cesta nevede!Umi hodne dobre nemecky,ale s Rakusakama to fakt nema smysl! Kamos na dalnici kde byla 110 jel 146 samo v noci ve dve rano po dalnici!No ukazali foto 250ecek vyplaznul a pry se na nem svezli jak po decku!Auto kontrolovali pul hodiny! No a prdel,je ze kdyz nemate na zaplaceni pokuty,tak vas vezou na sluzebnu a auto se odtahuje dokud neni zaplacena pokuta!Nevim jak to je u obcanu Rakouska,ale kamose z madarska a jednoho slovaka uz odtahli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 to aby mal clovek pri sebe 250eur ak nechce prist o auto v rakusku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 (editace) tak to máš pravdu. mam auto ktoré stálo 1,65mil. a kôli 200eur mi ho chceli zabaviť. raz som prechadzal cez hranicu a hneď som putoval na váhu-preťažený o 800kg. rakúšan skoro vypadol cez okienko a hneď zrúkol 800eur a otočka domov. začali sme kecať a po 20min. to bolo 120eur a pokračoval som ďalej ,takže na tie svine nedám dopustit . Editováno: 6. Srpen 2008, autor: Laci L&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Ok já to beru, ale co udělají pokud ty peníze "nemáš" tzn. řeknu nemám, zabaví ti auto nebo sepíší protokol a budou žádat o zaplacení z ČR?? Moje zkušenost je taková, známý dělá v německu a jezdí sem autem s německou spz, kdykoliv ho zastavili poliši, řekl německy že nerozumí, ve většině případů mu to prošlo a pustili ho... párkrát ne, ale pokutu pokud vím nikdy neplatil... pokud to mi u nich udělat nemůžem, tak bych ty bastardy když u nás udělají přestupek pěkně zkásl všechny ať už rakušák nebo nemčour... pro všechny stejný pravidla...nechápu proč si furt necháváme "wc" na hlavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Taky se mě to stalo... jedu autem u Klaganfurtu dokopce v koloně a najednou mě zastaví bokem u cesty na 70 a to jsme jeli všichni stejně a na tom laseru měl 92km/hod.. hmm tak sem mu dal 30euro a jel sem dám... :-( přitom sem jel 70! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 no neda sa s tym nic robyt. Osklbu cloveka o peniaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simba Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Aj mňa namerali ťiež v Pandorfe v noci o 02,30 na 50 ke a na tej laserovej puške mi ukázal 62 km keď som sa opital že ako mi dokaže že to nameral mňa tak sa usmial a ukázal mi aj čas kedy to bolo namerané všetko sedelo tak som zaplatil a utekal domov. S Rakušanmi nieje dobre dohadovať sa. Platil som 20eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Chytlili mne v 90 roce za špinavou SPZku... Chtěli 200 šilinků.... měl jsem jen 1000 v celku. Převrátili toho golfa naruby, ale nenašli zpátky... :-)) a tak otřít a jeďtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 teda smejdi , ja rikam zapnout gpsku a logovani a at si zkusi oponovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jen jak se tu probíralo, že musí mít fotku - bere se to tak, že policajt nemá proč lhát, takže stačí jeho slovo. Tak je to i v ČR, ale tady se po policajtech každej sveze, v Rakousku a Německu mají větší váhu. Když teda dva policajti něco tvrdí, tak se to bere jako fakt. A to fakt. V zahraničí také neni s placením takový problém, jelikož se dá platit rovnou kartou, v autě mají vybavení. Ze svých zkušeností zatím vždy ok - Rakousko, znám ale dost lidí, na kterých si užili, že to jsou češi... No ale co měl kamarád zkušenost s německou dálniční policií - agresivní jízda, podjíždění, jízda odstavným pruhem, vysoká rychlost, nedodržení bezp. vzdálenosti. A měl to za 25 euro. Asi protože měl německé auto, nebo fakt nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.