Přejít na obsah

pokuta v rakusku


danone

Doporučené příspěvky

Taky mam listecek schovany od Rakusaku,v 50 jsem jel 68!No je to takove debilni misto kdy je rovinka asi tak 2km a pak se vjizdi do mista je proste jenom pumpa ,ale je tam 50 no nejsem prvni koho tam sekli! :) Bengac mi rekl 25,samo jsem byl rad,ze je to tak malo,ale schvalne jsem delal,ze nerozumim a zeptal jsem se ho "Kolik"?Prisel ke me kurevsky durazne mi to zopakoval,tak mi bylo jasne,ze tudy cesta nevede!Umi hodne dobre nemecky,ale s Rakusakama to fakt nema smysl!

Kamos na dalnici kde byla 110 jel 146 samo v noci ve dve rano po dalnici!No ukazali foto 250ecek vyplaznul a pry se na nem svezli jak po decku!Auto kontrolovali pul hodiny!

No a prdel,je ze kdyz nemate na zaplaceni pokuty,tak vas vezou na sluzebnu a auto se odtahuje dokud neni zaplacena pokuta!Nevim jak to je u obcanu Rakouska,ale kamose z madarska a jednoho slovaka uz odtahli! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to máš pravdu. mam auto ktoré stálo 1,65mil. a kôli 200eur mi ho chceli zabaviť. raz som prechadzal cez hranicu a hneď som putoval na váhu-preťažený o 800kg. rakúšan skoro vypadol cez okienko a hneď zrúkol 800eur a otočka domov. začali sme kecať a po 20min. to bolo 120eur a pokračoval som ďalej :p ,takže na tie svine nedám dopustit lol .

Editováno: , autor: Laci L&K
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ok já to beru, ale co udělají pokud ty peníze "nemáš" tzn. řeknu nemám, zabaví ti auto nebo sepíší protokol a budou žádat o zaplacení z ČR??

Moje zkušenost je taková, známý dělá v německu a jezdí sem autem s německou spz, kdykoliv ho zastavili poliši, řekl německy že nerozumí, ve většině případů mu to prošlo a pustili ho... párkrát ne, ale pokutu pokud vím nikdy neplatil...

pokud to mi u nich udělat nemůžem, tak bych ty bastardy když u nás udělají přestupek pěkně zkásl všechny ať už rakušák nebo nemčour... pro všechny stejný pravidla...nechápu proč si furt necháváme "wc" na hlavu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Aj mňa namerali ťiež v Pandorfe v noci o 02,30 na 50 ke a na tej laserovej puške mi ukázal 62 km keď som sa opital že ako mi dokaže že to nameral mňa tak sa usmial a ukázal mi aj čas kedy to bolo namerané všetko sedelo tak som zaplatil a utekal domov. S Rakušanmi nieje dobre dohadovať sa. Platil som 20eur.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen jak se tu probíralo, že musí mít fotku - bere se to tak, že policajt nemá proč lhát, takže stačí jeho slovo. Tak je to i v ČR, ale tady se po policajtech každej sveze, v Rakousku a Německu mají větší váhu. Když teda dva policajti něco tvrdí, tak se to bere jako fakt. A to fakt. :)

V zahraničí také neni s placením takový problém, jelikož se dá platit rovnou kartou, v autě mají vybavení.

Ze svých zkušeností zatím vždy ok - Rakousko, znám ale dost lidí, na kterých si užili, že to jsou češi... No ale co měl kamarád zkušenost s německou dálniční policií - agresivní jízda, podjíždění, jízda odstavným pruhem, vysoká rychlost, nedodržení bezp. vzdálenosti. A měl to za 25 euro. :) Asi protože měl německé auto, nebo fakt nevím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...