Přejít na obsah

BOLERO

Doporučené příspěvky

Potřebuješ jenom Bolero a PIN. Ten rámeček si nejsem jistej, ale snad ne.

Do servisu nemusíš, já nejsem na tyhle věci moc manuálně zručnej, ale je to jednoduchý, vyndaval jsem u svýho auta Stream. Sundáš rámeček, 4 šrouby torx, vytáhneš rádio, odpojíš kabel antény a kabel rádia, napojíš oboje do Bolera, přišroubuješ a nacvakneš rámeček. Je to na 10 minut a zadarmo. Pak jen zapneš Bolero a naťukáš PIN.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten rámeček je dost odolnej, stačí půlka dřevěného kolíčku na prádlo nebo na šroubovák kousek izolepy aby si rámeček neškrábnul, malinko zabrat a pak už chytit rukama a tahat... Já to začínal nahoře, ale když to sundaval jeden elektrikář, tak to vzal zespoda rukama, zatáhnul a spodek vyskočil a pak odloupnul zbytek.

PIN ti zjistí v autorizáku, obvykle za to chtěj 500, založej zakázku, daj si na to hodinu a ještě jsou líný. Jak ten servis nemám rád, tak ti mohu doporučit Eurocar EC v Bohnicích. Nezakládali ani zakázku, jen se mnou došel do auta, rádio jsem měl připojený ale odšroubovaný, tak si ho povytáhnul, opsal nějaký kódy, sednul k PC a za chvilku mi ho napsal na papírek a nic za to nechtěl. Naznačil jsem, že mu za to rád zaplatím, tak si řekl o 50Kč. :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Spolujezdec není důležitej, můžeš mu to říct... :kol-28:

Já jsem původně taky chtěl Bolero, ale nakonec jsem si sehnal Amundsen+ (hodiny ukazuje, teplotu ne) a to kousek s integrovaným bluetooth handsfree. Amundsen stál myslím 6 nebo 7 tisíc, GPS vnitřní anténa asi 500 a pak kabel s mikrofonem asi za 500. Mám navigaci, přehrávání z SD karty, můžu bezpečně volat... Navíc mam před FL OII a tam je s Bolerem problém s jasem, musí se dávat verze ze Supa se senzorem a ani tak to v 80% případů nefunguje.

Bolero je sice hezčí, podobá se Columbusu, ale je to za 5litrů pořád jenom rádio a ten měnič CD je zbytečnej, když si na kartu těch CD narvu třeba 20.  :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Odpověď ze Škoda Infoline ohledně zobrazování času a teploty na Boleru:

Autorádia Bolero, která byla montována do vozidel Škoda Octávia, modelový rok 2009, nebyla funkcí pro zobrazování času a venkovní teploty ještě vybavena. Tyto funkce byly u autorádií Bolero zavedeny až od modelového roku 2011.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

pánové prosím o radu. Třeba tady někde je odpověď- v tom případě jsem špatně hledal. Mám octavii 2 facelift 2009, autoradio Blues. Chci ho vyměnit za Bolero. Stačí pak jen vytáhnout kaslík a staré radio a napojím nové nebo musím ještě něco dokupovat než to začne hrát? Pokud ano, děkuji za odkazy co všechno je potřeba

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...