Lelo Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 pokud do Bolera strčíš prázdnou kartu, tak ti ji vyhodnotí jako vadnou. Kvůli tomu jsem jednu 16GB reklamoval jako špatnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Hoši, hoši, co čekáte, že bude dělat prázdná karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lelo Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 někdy čekáme zázraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Muzu jen potvrdit ze bolero zvladne SDHC. Koupil jsem si do bolera SDHC 16 GB class 2, napral jsem to uplne plne MP3 a trva to mooc dlouho nez se karta nacte, ale pak uz hraje vpohode. Tak a ted nevim, proc tak dlouho nacita - jestli protoze je tam tech 16 GB muziky,nebo kvuli typu karty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lelo Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 myslím že to bude kvůli množství souborů, já mám taky 16-ku, ale mám na ní jen 4GB muziky (zatím) a načítá mi docela rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honkam Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 ....myslím že to bude kvůli množství souborů, já mám taky 16-ku, ale mám na ní jen 4GB muziky (zatím) a načítá mi docela rychle ....Koupil jsem si do bolera SDHC 16 GB class 2, napral jsem to uplne plne MP3 a trva to mooc dlouho nez se karta nacte, ale pak uz hraje vpohode. Tak a ted nevim, proc tak dlouho nacita - jestli protoze je tam tech 16 GB muziky,nebo kvuli typu karty........ je to tím, že máš SDHC CLASS 2 .... ta má garantovánou rychlost jen 2MB/s. Záleží hodně na výrobci karty. Já jsem ted koupil do Bolera 32 GB Class 6 tak jsem zvědavej jak to bude šlapat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Zalezi aj na rychlosti karty, aj na počte súborov. A s tym radiotextom, nikomu to nerobi problem, mate stale akualny nazov skladby ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sused Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tak dik za tip.uz to klape,mojou vinou som to poplietol.dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Jak to je teda s tou kartou a tim oznacenim Class?? Jaka trida na to bude nejlepsi? Nekdy vys v tematu se nekdo zminoval ze koupil class 4 a nekdo mu oponoval ze class 3 je lepsi na to. Tak jsem si koupil rovnou class 2 a ted tvrdite ze je nejlepsi class 6. Takze jsem z toho uplne zmatenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaHdc Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 (editace) Class X znamená garantovanou rychlost karty v MB/s. Tím pádem - čím vyšší číslo, tím lépe. Více najdeš na http://cs.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital. Ale i v rámci stejné třídy jsem našel velké rozdíly, záleží na výrobci. Zatím nejpomalejší značku co jsem měl v ruce je A-Data, nejrychlejší byla Patriot. Dodatek: Po chvíli brouzdání po zahraničních fórech jsem zjistil, že je asi blbost honit se za rychlejší kartou kvůli Boleru - vypadá to spíš na problém ve firmware rádia, než rychlosti karty, protože zde (http://briskoda.net/forums/topic/146777-columbus-v-bolero-sd-cards/) jeden maník otestoval stejnou 16GB kartu v Boleru, kde se načítala 45s a potom v Columbusu - a tam byla načtená za 2s!!! Editováno: 17. Prosinec 2009, autor: JardaHdc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETR_X_OK Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 mám oct 2 rv 2005 a koupil jsem rádio Bolero ale vybíjí mi autobaterii, neví někdo co a jak? mám tam zapojeno i externí bluethoot od nokie a jediný co je jiný je konektor na anténu. DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 (editace) mám oct 2 rv 2005 a koupil jsem rádio Bolero ale vybíjí mi autobaterii, neví někdo co a jak? mám tam zapojeno i externí bluethoot od nokie a jediný co je jiný je konektor na anténu. DÍKY vyměnit gateway, radio "neusne".... novou gateway nakodovat.. Editováno: 7. leden 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Funguje vam RadioText korektne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 jaydoo: Čo myslíš tým korektne, je s tým nejaký problém? Zatiaľ som si nič nevšimol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Ako vám funguje Radio Text ? Ja mám s ním nejake problemy, konkretne na FUN radiu. KEd si dam Radiotext, tak sa mi objaví prehrávaná skladba. ale ked ide dalsia, tak text ostava nezmenený. musim prepnut na inu stanicu, potom naspat a refreshuje sa text. vacsinou uz na spravny. alebo sa tam objavia skomolene slova, zlozene z dvoch roznych verzii textu. Pytal som sa na toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Zdravím tak mám taky bolero v autě OII rv. 2008 a nějak pořád nechápu co mám všechno udělat, aby mi ukazovalo prakovací sensory (mám je v předu i vzadu) a climtronic (nebo jak se ta automatická klima nazývá) popřípadě jestli se do něj dá nahrát navigace. A navíc bych chtěl vidět nějaký foto jak to vypadá v reálu. A teď mě napadá ještě dotaz ohledně zajíždění toho bolera jestli se to dá dodělat viděl jsem to na jednom superbu že se to bolero zamáčlo lehce dovnitř a ono tam zůstalo a přez něj vyjel kus plastu že to nebylo tokový lákadlo pro zloděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 pro zobrazeni parkovacich senzoru potrebujes vymenit ridici jednotku parkovacich senzoru a upravit zapojeni... pro zobrazeni climatronicu potrebujes vymenit RJ climatronicu za novejsi z OII Facelift nebo SuperbII.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Mam Bolero v predface O II. V noci to je super osvetlene, ale pres den, kdyz jen malo sviti slunicko tak nevidim na radiu skoro nic. Nazvy stanic jeste celkem jo, ale kdyz couvam tak to auticko s prekazkam nevidim skoro vubec. Je to tim ze to je v predface aute, nebo tohle dela Bolero i v nove octavii, popripade superbu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 dryver: je to tím, že máš v předface Octavce Bolero z FL.. nemáš tam čidlo regulace jasu a rádio si "myslí", že je furt tma, takže je jas ztlumenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 A da se to nejak ošetřit, aby to fungovalo jak ma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Zatím jsem neslyšel o nikom, komu by se to povedlo. Kdybys měl Bolero ze Superbu, tak by to bylo ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 ViktorMPI : Ale ja mam Bolero zo SuperB a podsvietenie cez den je uplne naprd. uz sa to tu rozoberalo. A RadioText ste nikto nesekusal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 jaydoo: aha, tak to mě docela překvapuje, protože Bolero ze Superba to čidlo v sobě má v pravým horním rohu.. zkoušel jsi ho něčím třeba zaclánět, jestli reaguje na přísun světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 No to sa musim na to pozriet. Ale je zaujimave, ked je rano zima, tak svieti asi minutu ako sproste, ale potom zase skoro zhasne. Je tam nejaka dierka asi na to cidlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Jo vím, mně to dělalo taky. Je vidět v tom horním pravým rohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.