Jozef 79 Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Nie vsetky funkcie su pre vsetky zariadenia, Ak ti odmietlo kódovanie Dana funkcia nieje pre dane zariadenie vhodná, treba iba skúšať na dialku je ťažko poradit mozno niekto ma podobnú konfiguráciu a pomôže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef 79 Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Este som zabudol , najprv začni s gateway tam to musi byt čisté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flozik Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Zdravím, odešel mi na Boleru displej - přestal zobrazovat, jinak vše funguje včetně dotyku. Nemáte s tím někdo zkušenost? Nebo nevíte, jestli se dá displej někde koupit jako náhradní díl? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Mám doma rozebrané Bolero, kterému asi odešla deska, takže displej by měl být funkční... Ústí nad Labem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milkov Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Ahoj, pánové, nevíte někdo, jaký aktuálnější firmware existuje pro mé rádio, případně kde ho stáhnout? Verze 0053 mi přijde poněkud prehistorická :)Address 56: Radio (J503) Labels:. 5M0-035-1xx-56.clb Part No SW: 1Z0 035 156 F HW: 1Z0 035 156 F Component: BOLERO 008 0053 Revision: 0A001001 Serial number: SKZ1Z3I8169780 Coding: 090200000000 Shop #: WSC 73430 790 00000 VCID: 356B7C169C417FECFB-8060 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 fw 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milkov Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Dobrá zpráva :) Mohli bychom se nějak domluvit na přehrání nebo to zvládnu s VCDS sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Ano mužu přehrát.. vcds rozhodne neumi přehrávat firmware v rádiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milkov Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 Super. Vyhovoval by vám některý odpolední termín příští týden? Kromě středy v podstatě kdykoli po třetí odpoledne, mám to z krkonoš poněkud z ruky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlatka Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Ahoj , chtěla bych vás požádat o radu . Tento týden jsem si koupila Octávii II (2012 před fl ) . Ráda by na ní nechala namontovat park. senzory a vyměnit autorádio. Momentálně tam mám Blues a chtěla bych tam dát Bolero. Co jsem , ale včera večer pročítala toto vlákno tak jsem pochopila , že to není tak jednoduchá záležitost. Problémy typu : Jas disp. , vybíjení baterie apod. z toho mi jde hlava kolem ?. Jestli jsem to pochopila správně tak existuje několik verzí tohoto rádia . Mohla bych tedy poprosit o doporučení který typ bych měla koupit , aby s ním měl mechanik který mi ho bude měnit co nejméně práce ? Vím , že tu na některé stránce někdo zmiňoval , že by snad byla největší šance s verzí Bolero RCD510 , aby se snad nemusely měnit všechny ty různé Gateway nebo jak se to všechno jmenuje ? Jenom mě prosím moc nekamenujte , že to tu zde bylo již několikrát uvedeno ? Předem díky všem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Zdravím asi bych začal rokem výroby auta, pokud je to rok 2012 tak už je to face a tím pádem všechny starosti okolo správné gateway a modelu radia odpadají. Pokud si nejsi jistá rokem výroby tak jaké písmeno nebo číslo je na desáté pozici ve VINu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlatka Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Na desáte pozici VINu mám písmeno D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Má tour... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlatka Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Ano : Škoda Octavia Tour 1.6 MPi Trumf Combi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Tak to si myslím, že je bez problémů... Stačí koupit origo bolero z O2 face a bude to šlapat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 (editace) Když upgrade rádia tak: https://www.mihocar.cz/hledani?query=5l0035200 Jen ukázka nástupce původního Bolera....rozhodně nelze brát jako doporučení ke koupi... + USB: 5Q0035726E + kabeláž: 5E1970316D(USB lze nechat v loketce - vyřeší i dobíjení telefonu) + redukce: https://www.audiocom.cz/prislusenstvi/iso-konektory/nahradni-konektory-k-originalnim-autoradiim/quadlock-adapter-mib-pro-audi-seat-skoda-vw-6589cz Jen ukázka správného typu redukce....rozhodně nelze brát jako doporučení ke koupi... + samozřejmě rámeček jako když je v autě Columbus nebo Amundsen(+) Nahrát software 0478 a nastavit pro starší auto a hurá mám z hlediska infotainmentu v autě to samé jako každý co si koupí dnes Bolero v Octávii3 nebo Kodiaqu, Karoqu, Superbu3... Editováno: 26. Červen 2020, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Tohle bolero je určitě velice zajímavý upgrade... A kdo chce ušetřit, může se podívat po RCD330+ já sháněl bolero a nakonec jsem skončil u tohoto... Plně funkční CarPlay, Android Auto, USB, Bluetooth, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Jen to rádio je stále bída.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 To ano.. "rádio" je na tom ta nejslabší část, hlavně kvůli absenci automatického přelaďování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlatka Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Díky moc za rady , asi teda začnu shánět to Bolero O2 face ? Je teda vidět že to není úplně poslední novinka když to má ještě CD přehrávač a místo USB ještě slot na SD karty a docela se mi líbí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IsicCarnet Vloženo 3. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2020 V 26. 6. 2020 na 22:21, ferda25 napsal: Když upgrade rádia tak: https://www.mihocar.cz/hledani?query=5l0035200 Ahoj, ty máš k dispozici 0478 pro pq technisat? U VW ano, ale pro škoda model bolera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlatka Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 Zdravím všechny, tak Bolero už mám v autě zamontované a jsem moc spokojená ? Zatím mi tedy ještě nenačítá sd kartu , ale tu zkusím ještě přeformátovat. Měla bych na Vás ještě jeden dotaz. Chtěla bych nechat nainstalovat pod spz zadní parkovací kameru která by zobrazila obraz v Boleru. Dnes odpoledne jsem se zastavila u nás v Chrumidi v obchodě kde tyhle věci prodávají a pán za pultem mi říkal at si nejdříve zjistím jestli moje rádio má video vstup . Zkoušela jsem se dívat na netu , ale objevila jsem jenom , že se prodávají nějaké adaptéry . Můžete mi prosím poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 Napiš nejdříve co máš za bolero, pokud si pamatuji tak žádné nemělo vstup pro kameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlatka Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 To bohužel přesně nevím jaké má označení , radio už je zamontované. Ted mi z eshopu odpověděl prodavač , že bude určitě potřebovat tohle : https://www.autio.cz/13573-video-vstup-pro-vw-mfd3rns510.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlatka Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 Ted jsem ještě našla fotku štítku kterou mi poslal prodejce kvůli PINu , ale není co vidět celé ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.