Říjen 17, 200915 r ampermetrem změř odběr vozu z baterie Ďakujem, koľko je normálny odber ? a aku gateway by bolo treba pripadne tam dať tak aby to bolo OK.Je šanca že už moj model môže byť v pohode ?
Říjen 17, 200915 r Jde o to, že nějaká funkce v rádiu(TIM) může zabránit úplnému vypnutí a stará gateway nedokáže poslat rádiu příkaz vypni se. Tak pro budoucí bezproblémový provoz je nutné gateway vyměnit za typ S nebo AA, která když dojde k poklesu napětí tohle dokáže udělat.
Říjen 18, 200915 r gatewaye podporující face PDC, Columbus, Bolero, Swing: L, P, Q, S, AA neboli všechny pro MR08 a vejš
Říjen 18, 200915 r gatewaye podporující face PDC, Columbus, Bolero, Swing: L, P, Q, S, AA neboli všechny pro MR08 a vejš no a je to tu , rano žiadny štart takze idem zhanať gateway
Říjen 18, 200915 r patrik to je nic moc zistenie no čaka to aj mna ........ maš SS Upraveno Říjen 18, 200915 r od dream7000
Říjen 19, 200915 r gatewaye podporující face PDC, Columbus, Bolero, Swing: L, P, Q, S, AA neboli všechny pro MR08 a vejš Ďakujem za radu, včera sa mi podarilo zohnať P čkoví a aj nakódovať ho. Dnes ráno štart v pohode tak uvidím čo bude ďalej ..... potreboval by som poradiť ako nastaviť to že mám iba predné reproduktory.Nemáte nejaké kódy do VAGu ? Ďakujem
Říjen 21, 200915 r Ďakujem za radu, včera sa mi podarilo zohnať P čkoví a aj nakódovať ho. Dnes ráno štart v pohode tak uvidím čo bude ďalej .....potreboval by som poradiť ako nastaviť to že mám iba predné reproduktory.Nemáte nejaké kódy do VAGu ? Ďakujem Halloooo nemé niekto kódy do diagnostiky na nakódovanie Bolera cez VAG ?
Říjen 22, 200915 r bolero je děláno pro auta nad 2007takže bud dáš jednu jednotku (gateway) z faceliftu nebo se ti bolero nikdy nevypne protože nerozumí gateway z 2005 Zdravím teď jsem si pořídil Bolero, místo Melody je to nesrovnatelnej rozdíl, mám octavku 2, rok 2008, ale ještě ne facelift, ale potřeboval bych poradit mam v loketce aux a nefungujemi, a u melody fungovalo, nemam, ani senzory couvání ani climatronic, mam obyč tak nevím jestli funguje něco víc bohužel asi nemám ani propojení s maxi dotem, můžete mi někdo poradit jak zapojit aux? Jo a píšete že od roku 2007 se radio vypne? No volal jsem do škodovky a tam mi řekli že bych bolero neměl mít, že se nevypíná, ale mám už ho týden a nezjistil jsem že by se nevypínalo, asi po pěti minutách mi příde, že se normálně vypne. dík za radu
Říjen 23, 200915 r stačí dobře nakódovat a bude chodit ok, MR08 je na Bolero plně připraven a nevíte jak to mám zapojit aby mi šlo aux?
Říjen 23, 200915 r Buď zapnout v setupu nebo pokud není přístupné nakódvat. bohužel tam mi to nejde, můžete mi poradit jak nakódovat? moc tomu nerozumím
Říjen 23, 200915 r bohužel tam mi to nejde, můžete mi poradit jak nakódovat? moc tomu nerozumím Jestli to není v menu, tak asi potřebuješ někoho kdo má kabel.
Říjen 24, 200915 r Jestli to není v menu, tak asi potřebuješ někoho kdo má kabel. kdyz jsem tam měl melody tak mi to fungovalo, kabely zůstaly moje jen jsem vyměnil radio, myslím si že to mám jen jinak zapojit, stačilo by mi schéma
Říjen 24, 200915 r ty to furt nechápeš, to rádio je programovatelné pomocí počítače, takže pokud ti AUX nejde, bude chyba v programování.
Říjen 24, 200915 r ty to furt nechápeš, to rádio je programovatelné pomocí počítače, takže pokud ti AUX nejde, bude chyba v programování. ted už jo, myslíš že by tedy stačilo zajet do škodovky?
Říjen 29, 200915 r Cau jakou kartu man shanet do Bolera? Je to SDHC, nebo SD, nebo nejaka uplne jina?? Dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.