Publikováno Srpen 7, 200817 r Prešiel som zopar prispevkov a možno niekoho inšpirujem. Kúpil som na pôvodný volant poťah z pravej kože a sám si ho obšil. Išlo to v pohode podľa návodu. Ak sa niekomu nepozdáva originál volant vrele odporúčam poťah mám už na druhom aute a je super. Vyrába ich firma Mária Cavallo. Majú ich napríklad tu: http://www.tuning.sk/dokument-luxusne-koze...y-mario-cavallo
Srpen 8, 200817 r vypada to pěkně,kamoš to ma na OI a je to pěkně,i se to dobře drží....kupoval to nekde v OV a cena podobna.
Srpen 8, 200817 r Autor vypada to pěkně,kamoš to ma na OI a je to pěkně,i se to dobře drží....kupoval to nekde v OV a cena podobna. Teraz to mám na OII, ale mal som to predtým na VW Polo a keď som bol na garančke technik zisťoval čo to mám za volant, že je lepší ako originál kožený Jazdil som aj na VW passat, Renault scenic s orig koženým a nejak mi je tento poťah simpatickejší (hrubší, mäkší... samozrejme môj subjektivny názor). inak vedia to obšiť aj so stĺpikmi ale to by musel ísť človek okolo Banskej Bystrice (tuším tam to robia)
Srpen 8, 200817 r Prešiel som zopar prispevkov a možno niekoho inšpirujem. Kúpil som na pôvodný volant poťah z pravej kože a sám si ho obšil. Išlo to v pohode podľa návodu.Ak sa niekomu nepozdáva originál volant vrele odporúčam poťah mám už na druhom aute a je super. Vyrába ich firma Mária Cavallo. Majú ich napríklad tu: http://www.tuning.sk/dokument-luxusne-koze...y-mario-cavallo mam s tymto potahom velmi dobre skusenosti akurat ho mam cierno-cerveny Upraveno Srpen 8, 200817 r od robko
Srpen 8, 200817 r vieš dať foto zo svojho auta? ja ho mám v aute, je super ale montáž sa mi nepodarila na 100%
Srpen 8, 200817 r Autor vieš dať foto zo svojho auta? ja ho mám v aute, je super ale montáž sa mi nepodarila na 100% dúfam že do 2-3 dní sem dám foto... Ja som to zvládol celkom v pohode, to vieš už druhá montáž Možno nafotím aj Polo
Srpen 11, 200817 r tu to vyzerá o dosť lepšie ako u mňa, nejak sa mi nepodarilo zatiahnuť poriadne tú šnúrku. teraz niekedy chcem kúpiť nový poťah, keď by si mohol poprosil by som ťa o montáž
Srpen 11, 200817 r Autor tu to vyzerá o dosť lepšie ako u mňa, nejak sa mi nepodarilo zatiahnuť poriadne tú šnúrku. teraz niekedy chcem kúpiť nový poťah, keď by si mohol poprosil by som ťa o montáž A namočil si kožu pred montážou? S tou montážou to nie je žiadna sranda. Odporúčam nejaké rukavice, šnúrka sa vie pekne zarezať do ruky. A poriaňe zaťahovať tá koža dosť vydrží. No keď si nebudeš trúfať porozmýšľam....
Srpen 12, 200817 r taky mohu jen doporučit, tatík to ma na novém Focusu a pak ještě známá na puntíkovi, vypadá to velmi dobře, dobře se pak volant drží, a vysoká kvalita kůže. Jen ta práce při tom stahování!!! Ale nic není zadarmo.
Srpen 12, 200817 r taky mohu jen doporučit, tatík to ma na novém Focusu a pak ještě známá na puntíkovi, vypadá to velmi dobře, dobře se pak volant drží, a vysoká kvalita kůže. Jen ta práce při tom stahování!!! Ale nic není zadarmo. prominte ale vypadá to šíleně není nad orig.!!!!!!!
Srpen 14, 200817 r Věnec jako takový nevypadá špatně, ale jak není komplet i s rameny, je to hned poznat a výsledný dojem to hodně sráží..takhle mně to nenadchlo..
Srpen 14, 200817 r taky ho mám a je to paráda. věnec má konečně správný průměr. akorát sem to obšíval 2 nitěma křížem, vypadá to trochu líp...
Srpen 15, 200817 r Autor No čo sa týka vzhľadu netvrdím že je to the best, ale podľa mňa dobré riešenie za primeranú cenu. Kvalita kože super. A naozaj volant je hrubši ako originál kožený. Keď idem s orig. koženým volantom tak mi ta hrúbka nejako chýba a na omak je ten poťah naozaj super.
Srpen 16, 200817 r No čo sa týka vzhľadu netvrdím že je to the best, Myslím, že je důležitější jestli ti to vyhovuje nežli je-li to the best.Já mám na volantu taky kožený návlek, protože mi vyhovuje tlustčí věnec volantu a krásu neřeším.
Srpen 18, 200817 r tak tady sou ty fotky. je to šitý dvouma jehlama proti sobě. je to tak lepší, protože dírky jsou přímo proti sobě a no posunuté. akorát když sem končil s tím největším kusem tak sem si při dělání uzlíku utrhl nit. myslel sem, že mě vomejou...
Červenec 5, 200916 r chlapci neviete kde by som si mohol dat obtiahnut volant kozou? trebars aj maria cavallo ale nechcem to robit sam, chcem aby to bolo pekne a aky rozmer potahu by som si mal kupit na OII r.v. 05 diky Upraveno Červenec 5, 200916 r od pajko
Červenec 18, 200916 r mohu jen doporucit http://www.volanty.cz/ , kolega si nechaval delat volant i na jine auto nez maji v nabidce ,velka ochota a volant vypada velmi profi jako original a cena 1260,- s DPH taky neni moc
Červenec 18, 200916 r mohu jen doporucit http://www.volanty.cz/ , kolega si nechaval delat volant i na jine auto nez maji v nabidce ,velka ochota a volant vypada velmi profi jako original a cena 1260,- s DPH taky neni moc no cena super ale praha je uz dost daleko
Červenec 19, 200916 r a nevies ako to je ci tam treba poslat volant alebo tam prides s autom a oni to cele spravia?
Červenec 19, 200916 r a nevies ako to je ci tam treba poslat volant alebo tam prides s autom a oni to cele spravia? Pošleš volant po telefonické domluvě a tak do tejdne je zpátky včetně putování poštou. viz:Termín: dle dohody, obvykle 1-2 dny po obdržení Vašeho volantu
Červenec 19, 200916 r tak to by se hodil jeden plonkový a neopotřebovaný volant na výměnu, aby auto zbytečně nestálo, za 400 + poštovný by byl k mání
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.